Aradence minunate(75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Gabi Ioana sa-i treaca repede!

Miha super mingea!!!!!!Da cam mult te-a costat........si puncte de penalizare ti-a dat politaiul?Of!Poate daca il lasai sa se si joace un pic cu ea(cu mingea mey....) te ierta de puncte....!

Alinush distractie placuta la tara sa aveti!!!Si sa ai net cand vii inapoi(macar.....daca nu se poate mai repede)!

Ne-am intalnit un pic la plimbare cu Flavia si cu Bogdi la care i-am vazut dintii!!!!!!!!Ce faini sunt!!!!Vrem si noi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

tuturor!!!
Am si eu o intrebare:
este deschis sambata magazinul cu haine de la Iana? Teba, parca e fabrica.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Giova da, e deschis si sambata dar numai pana la ora 13(parca)!

Eu
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Na, am ajuns si eu de la lucru. Am prestat azi maxim sa-mi spal pacatele pentru ziua de ieri.
Pruncii mei sunt la mama la Masca. Se simt tare bine. Eu sunt numai cu Matia.Acum l-am culcat, dar dupa ce se trezeste dau o fuga pana in Sanicolau sa vad de sandalute. Daca nu gasesc acolo cred ca iau de la Ziri, am vazut la 60 roni, ca in Ungaria cine stie cand mai apuc sa merg.

Alina 33 tu de unde esti? Unde e casa ta aia faina?

Gabi il ai pe DVD? Pupam Ioana sa se faca bine.

Azi noapte a dormit Matia neantors pana la 5 dimineata. Atunci s-a trezit si a inceput sa se maraie. Eu repede sar din pat si-l mangai pe spate si-i soptesc " taci cu mama" ( asa am incercat sa-l obisnuiesc in ultima vreme sa nu-l mai iau in brate noaptea cand se trezeste ca sa nu amusine a tzatza). Na si copilu sireacu se carlaia tot mai tare, eu taci cu mama, da la un moment dat Matia zice asa nervos si apasat " ma-ma".Parca m-a certat. Atunci m-am dezmeticit ca e dimineata si copilului ii e foame.Doamne ce drag mi-a fost de el. L-am luat si l-am smotocit de vai si amar. Apoi ne-am jucat cu mingea pana la 8

Flavia mi se pare mie sau tu nu esti in apele tale?

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Miha sunt din Birlad si ajung destul de greu ca sunt aproape 700 km.....da casa e mare si-mi place, nu neaparat faina, desi imi place, da e mare...:)

Alina si Dragos-3 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

quote:
Originally posted by alina33

Fetelor unde ati vazut sarong pt costumul de baie?

Alina si Dragos-3 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Ce-i ala????

Miha Frumoasa adormita e in II variante,cea Disney(netitrata)si una draguta si titrata.Io vreau tot ce oferi si ,evident nu am eu.Mi-am adis aminte si am mai scris 4 .
Am sa imbunatatesc lista cu inca cateva,care acum sunt ascunse pt ca sa nu fie prea multe deodata,numai ca nu stiu unde le-a pus Ovi.

Gabi si eu tanjesc dupa ceva bun de vazut la Tv sau DVD.Cred ca iau Spitalul de urgenta de la Diana

Io cred ca trec printr-o pasa proasta sau creierul meu de doberman, nu reusesc sa am rabdare cu Mel si sfarsesc prin a o plezni peste fund.
Heeeeeeeeeeeeeelp va rog ,pt ca nu merita saraca!!!

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Melania 14

Ce-i ala????

Gabi si eu tanjesc dupa ceva bun de vazut la Tv sau DVD.Cred ca iau Spitalul de urgenta de la Diana

Io cred ca trec printr-o pasa proasta sau creierul meu de doberman, nu reusesc sa am rabdare cu Mel si sfarsesc prin a o plezni peste fund.
Heeeeeeeeeeeeeelp va rog ,pt ca nu merita saraca!!!

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Ce "Spital de urgenta"??????E film?Serial? Diana il imprumuti si altora???E pe DVD?CD?

Carmen si eu am avut o faza din asta cand l-am mai plesnit pe Alesio, dar stiam ca nu trebuie sa fac asta (eram fff stresata, dupa ce nascusem si venisem acasa....la vreo luna a lui Nicolas).....si mi-am impus sa nu mai lovesc copilul ca e o tampenie....si iaca am reusit!Si stresul si agitatia (tot de ei provocate )mi le-am "inabusit" inca din "fasa".
Adevarul e ca nu trebuie sa ne pedepsim copii din cauza frustrarilor noastre.....parerea mea.

Eu
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

quote:

Carmen si eu am avut o faza din asta cand l-am mai plesnit pe Alesio, dar stiam ca nu trebuie sa fac asta (eram fff stresata, dupa ce nascusem si venisem acasa

Eu
Chestii

Ioi Ioana ce incurajare mi-ai tras! cu 2 copii si unul abia nascut.Si eu sunt de aceiasi parere cu tine dar faza cu "eu singura" ma termina.
Imagineaza-ti ca noaptea ,buimaca de somn si eu si ea,se trezeste sa faca pipi si daca uit si o iau din patut si o pun pe olita imi arunca un "eu singura" si urca inapoi in pat ca sa aibe de unde sa coboare ea singura la olita O sa zici ca are personalitate dar sa fiu al naibii daca la orele alea sunt in stare sa gandesc asa

E serialul pe DVD.

mami Carmen[/green] si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Carmen, ceva serie noua din "Spitalul de urgenta"! sau ala vechi?
Noi am mai fost virusati cu un serila "Lost" , tot asa pierdeam noptile, ca eram curiosi ce urmeaza..e super! L-a vazut cineva? Dar "Prison break"? Si asta e super fain!
Si eu il plesneam pe Tudor si imi parea tare rau dupa aia. Si oricum la el bataia nu rezolva nimic. izolarea in schimb da roade. Izolarea inseamna 5 secunde in alta camera. Ii e mai frica decat orice joarda.
Carmen, sarongul e un fel de esarfa din care poti sa iti faci fusta sau rochie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gabi, cum mai e Ioana? A mai facut febra?

Miha, , din pacate ai remarcat bine. Daca ai fost in Sanicolau zi-mi te rog daca au marimi mici la sandalute, adica 17.
Ce bine ti-a dormit Matia. In schimb al meu cred ca a stiut ca a venit acasa si toata noapte numai tzatza a vrut. Se ridica si sta in fund in patut si asteapta sa-l iau.

Alina, sarong era la Ziri, anul trecut, dar scumpe rau. Acum nu stiu.

Eu am fost la dentist, mi-am facut detartraj si ma doare intr-o parte. Am gingivita si din cauza asta am unele zone foarte sensibile .
Azi i-am cautat sandale la Bogdi aici pe langa noi, dar toate ii sunt mari. Nu stiu ce ma fac cu el, ca papucii aia ce ii luasem toti sunt praf in varf, asta pt ca saptamana asta cat a fost la mami a umblat la greu si cum ii place sa tot urce scarile toti s-au zgariat in varf.

Se pare ca mama mea mai ramane in concediu asa ca mai mult ca probabil ca il voi mai lasa pe Bogdi la ea. Acuma depinde de cat rezist. cred ca ma mut si eu acolo .

Oare au venit fetele acasa din Ungaria?

Mergi la inceput