Mamici de martie - aprilie 2008 ( 1 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Marryan, la asta nu stiu sa iti raspund, imi pare rau! Dar cel mai bine e sa-i spui doctorului tau cand mai mergi la control.

Irina, multa bafta maine la eco!

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Clau, pupici! Ai grija de tine! Marryan, astept sa vii cu II. Eu cred ca ramai aici...
Irina, bafta maine! Si eu astept cu nerabdare sa vad ce-ai vazut, ca apoi urmez eu la eco...

Ioana 5+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

numeioana sa dea DD sa ai dreptate si sa ramin aici ca imi place ...chiar imi faceam griji ca nu mai intri pe la noi la aspirante..am inteles ca tie greata si pe mine ma incearca dar sincer nustiu ce sa cred ca poate de la o eventuala sarcina sau caldura....pu greturi stiu ca ajuta apa plata cu o lamiita stoarsa bine in ea si apa se bea ca taie greata pe loc...vezi incearca
mai ai ceva simptome...cu sinii cum stai?

marryan

http://tt.lilypie.com/asC4p3.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marryan1982/my_photos]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Clauclau, la 6 sapt ar tb sa se vada. Eu am fost la 5 sapt, se vedea saculetul dar dr a vrut sa ma mai tina in suspans si mi-a zis ca m-am cam grabit sa aflu

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Roxanici, multumesc de raspuns, as vrea sa se vada la 6 saptamani caci altfel o sa stau in concediu ca pe ghimpi si probabil o sa caut ecografe pe litoral . Sper sa nu fie cazul!

Numeioana, pup burtica , nu-mi vine sa cred ca suntem la odisee, imi aduc aminte ce ne mai plangeam cand eram la aspirante si uite ca s-a intamplat si la noi minunea! Trebuie sa vina si Olivia neaparat cat de curand !

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna mami CLAUCLAU de martie-aprilie 2008,

De cateva zile tot ma uit cand de deschide sezonul vostru.....si imi amintesc cu nostalgie ca exact azi un an am deschis odiseea mamicilor de martie aprilie 2007.......a fost o etapa frumoasa.....si acum se continua cu albinute si bondarid e martie aprilie 2007....

Iti doresc sa ai o sarcina usoara, sa ajungi cu bine la termen....si un bebelici sanatos(a)...

Al meu s-a grabit si a venit in feb,.....azi implinim 4 lunisoare.....
E minunat s afi mamica,

SUZY78, mami de Nicolas Mihai - 27 februarie 2007

Mergi la inceput

Suzy, oauuuuu, tu ai deschis odiseea de martie - aprilie 2007 , ce dragut! Cred ca te gandesti cu nostalgie la perioada sarcinii, dar acum e si mai frumos cu bebe mic in brate!

Sa-ti traiasca baietelul Suzy, stiu ca e minunat sa fii mamica caci mai am un baietel acasa si suntem acum tare fericiti ca mai vine un bebe.

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Da, Clau...ce vremuri!! Iata-ne si viitoare mamici! Trebuie sa vina si Olivia. Fara ea nu se poate!!

Marryan, da, am greturi nasoale toata ziua... Norocul meu e ca nu vomit. Simptome am la greu. Sanii sunt intariti si parca si putin durerosi. Sfarcurile sunt la fel de sensibile ca si inainte sa aflu de bebe, Apoi areolele s-au marit si s-au umflat, parca s-au si inchis putin la culoare. Am usoare dureri de burtica, dar in rest, exceptand greata permanenta, ma simt foarte bine. Si sunt si cu moralul sus. Astept cu nerabdare sa-mi vad samburica la eco. Poate saptamana viitoare pe 5 iulie sau luni, pe 9. Trebuie sa mai vb cu doctorita la telefon.

Pupici tuturor, si mamicilor si viitoarelor mamici!

Ioana 5+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

ioana adevaru e ca eu ma simt mai bine aici ca sunt mai apropiata ca varsta de odiseea de martie. la noi vad ca noi suntem cele mai mici, noi ne punem problema cand se vede la eco iar fetele deja au aflat sexul. asa ca eu cred ca imi voi petrece timpul mai mult pe aici chiar daca bebe e programat pe 26 februarie.

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Ioana sa te ajute DD sa iti vezi bbiku la eco!!!!
Ce mi as dori si eu sa ajung sa imi vad puiutul la eco micut ca o ghemut......poate va fi mai repede decit eu sper.....

pe mine sinii nu ma dor tare adika este ceva dar nu sau inchis la culoare aureolele, si nici tare sensibil nu-s doar ca sunt ma plini in rest nimik si nustiu sa mai sper sau sa ma linistesc ca o sa fie odata si odata si la noi....

ieri te am intrebat la aspirante daca sa mai fac luna asta polidine pare mi sa tu imi spuneai ca ai facut trei luni la rind cite 10 fiole....ca vreau si eu daca nu sa prins luna asta nimik sa continui sa fac ca mai am 2 cutiute....
pupik pe burtik poate ma molipsesc si eu in doua zile si vin cu vestea mare alaturi de voi

marryan

http://tt.lilypie.com/asC4p3.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marryan1982/my_photos]

Mergi la inceput