Mamici de martie - aprilie 2008 ( 1 )
Raspunsuri - Pagina 14
clauclau spune:
Andreea, bine ai venit la noi si sarcina usoara iti doresc . Ce bine ca ne strangem si noi incet, incet. Ca e sfarsitul lui februarie sau inceputul lui martie mai putin conteza, important e sa fie bebe sanatos. Si pentru ca e sarcina mica intr-adevar te incadrezi mai bine la noi ca avem acum la inceput toate aceleasi framantari, nu ne-am vazut inca bulinutzele la eco..., nu prea avem simptome...
Te trec imediat in listuta! Inca o data, bine ai venit si sedere placuta
CLAU 4+
vine bebe2!
clauclau spune:
Simonette, felicitari pentru greturi , as vrea si eu...caci am cam inceput sa mananc, imi gasesc scuze ca-s graviduta si nu ma mai limitez deloc la mancarica.
CLAU 4+
vine bebe2!
simonette spune:
Clauclau, daca nu acum, atunci cand??? Macar acum avem si noi voie sa papam tot ce ne place si tot ce poftim! Inainte desi ne placeau multe lucruri mereu ne gandeam ca se depun! Acum daca avem pofte tre musai sa papam! ce daca o sa fim nu asa tre sa fie o gravidutza?
Dam noi jos cand or incepe sa ne alerge cum vor ei!
E bine totusi sa mancam sanatos!
Cat despre greturile mele...ma gandesc ca e doar inceputul..sa stii ca nu e chiar o fericire! Insa pt bb suport orice!
Simonette5+
poze Luca
mary-lou123 spune:
Dragele Mele,
Si eu sunt posesoarea unui test pozitiv incepand de ieri!(de fapt am facut vreo 3 ca nu imi venea sa cred)
AJUTOR! Nu aveam un bebe planificat, nu stiu nimic despre asta, stim doar ca vrem sa il avem.
Sunt intr-o panica totala, desi ipoteitc, intr-un viitor nedeterminat ne planificam un bebe. Presupun ca bebe are 2-3 saptamani, in conditiile in care UM 26Mai...
Ce fac acum???
clauclau spune:
Simonette, ai dreptate! Eu inainte sa raman gravi eram in plin proces de mancat foarte sanatos si mergeam si la sala de 3 ori pe saptamana si acum mi-e teama sa nu ma ingras prea brusc trecand la extrema cealalta cu mancatul orice si oricand. Dar o sa am grija totusi sa echilibrez intr-un fel balanta...sa-mi fac si cateva pofte, dar in mare sa mananc sanatos. Sa vedem daca imi iese!
CLAU 4+
vine bebe2!
mocanita spune:
SALUTARE FETELOR
INDRUMATI-MA SI PE MINE LA UN GINECOLOG BUN. DE PRINCIPIU LA ELIAS AS VREA SA NASC. DACA AVETI VREO RECOMANDARE... EU NU STIU UNDE SA MA DUC
numeioana spune:
Poti merge la Tutunaru, daca vrei. Doctorita mea de la Elias nu are cabinet privat si e foarte aglomerat la usa ei. Se sta si cate 2-3 ore...si mai mult chiar.
Feteloooor, mor de rau! Nu mai poooot! Si la 7 trebuie sa merg la o petrecere... Ce ma fac? Nici nu-mi vine sa fac dus si sa ma imbrac!!
Ioana 5+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
quote:
Originally posted by mary-lou123
Dragele Mele,
Si eu sunt posesoarea unui test pozitiv incepand de ieri!(de fapt am facut vreo 3 ca nu imi venea sa cred)
AJUTOR! Nu aveam un bebe planificat, nu stiu nimic despre asta, stim doar ca vrem sa il avem.
Sunt intr-o panica totala, desi ipoteitc, intr-un viitor nedeterminat ne planificam un bebe. Presupun ca bebe are 2-3 saptamani, in conditiile in care UM 26Mai...
Ce fac acum???
Bine-ai venit! O sa afli aici tot ce trebuie sa stii despre sarcina. Maine implinesti 5 saptamani de sarcina! Sa-ti notezi la semnatura. Si in fiecare sambata adaugi cate o saptamana la varsta bebelului.
Pupici!
Ioana 5+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mocanita spune:
MERCI IOANA
INSA, SINCER NU-MI PREA VINE SA STAU PE LA USA VREUNUI CABINET 2-3 ORE CUM ZICI TU.
NU PREA E GENUL MEU.
O SA MAI VAD.
VAD CA TIE TI-E RAU. EU NU AM NIMIC. NICI LA PRIMA SARCINA NU AM AVUT NIMIC.
-4+
numeioana spune:
Pai la Tutunaru nu se sta asa mult. Intr-o zi am fost la Elias si era Tutunaru la colposcopie. Am fost uimita cand am vazut ca sunt doar 3-4 fete la usa. De obicei la doctorita mea sunt peste 20. La Tutunaru multi merg la cabinetul lui.
Ioana 5+
Vine bebe!!