Mamici de martie - aprilie 2008 ( 1 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Mai Clau desi am zis ca o sa mai astept 3 zile pana ma inscriu la odisee parca nu m-a lasat inima sa te vad aproape singurica pe aici cum "tii piept" avalanselor de felicitari ...glumesc evident. Vad ca suntem numai 4 dintre care 2 mamici sunt un pic si in februarie...hmmm. Eu am avut UM 3.06.2007 si DPN pe 10 martie.
Simptome: sanii grei dar nu durerosi si o usoara durere de burta ca la CM. Stiu ca asta e normala sper insa sa nu fie de-adevaratelea. pana la urma testul a iesit pozitiv si vreau sa cred in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Carminabulina, bine ai venit! .

Chiar ca am nevoie de colege, acus' te trec in listuta. Stiu cum e cu nerabdarea ca si eu a doua zi dupa ce aflasem ca sunt insarcinata am si venit la odisee sa deschid sezonul de martie. E foarte bine si placut aici! Cu simptomele ce sa zic, ai vazut ca si eu ma vait de lipsa lor

In alta ordine de idei, iti urez o sarcina cat se poate de usoara!

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Bun venit, Carmina!! Sarcina usoara!!

Ioana 5+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Calu, Ioana . Si voua la fel, sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

carmina bine ai venit! si sarcina usoara!
clau azi ma gandeam ca eu ultimul cm l-am avut la 32 de zile (este al doilea dupa chiuretaj asa ca a venit aiurea, primul fiind la 21 de zile), si nu stiu acum la cate zile ar fi venit cm-ul meu. da am facut socoteala si daca fac pe cm de 32 de zile atunci bebe ar avea doar 4 sapt si 3 zile si ar fi normal sa nu se vada. si am prestat si in perioada in care teoretic ar fi fost ovulatia. oare asta o fi explicatia ca daca da dau de baut si ma treceti la DPN 01.03. ca sa nu mai zica carmina ca stam cu picioru intre 2 luni.
oricum maine ma duc sa fac bhcg dar nu stiu daca se face total sau free bhcg, si oricum pana marti nu voi avea si al doilea rezultat ca sa vad daca se dubleaza , asa ca mai urmeaza ceva nopti albe.
sper doar sa nu se fi oprit din evolutie si sa fiu nevoita sa fac iar chiuretaj ca sa o elimin.

5

Mergi la inceput

Irina, da, asa se explica de ce nu se vede, este sarcina mai mica decat credeai tu! Cred ca o sa dai de baut luni, marti!

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Buna fetele, ma primiti si pe mine la voi? Am intrat si la ianuarie-februarie, dar din aceleasi motive ca si Ioana si Irina, ma simt mai apropiata de voi. Data nasterii e 26.07.1979, UM a fost pe 20.05.2007 iar DPN e cu ?? pentru ca eu am ciclu neregulat, ultima data a fost de 40 zile..dupa tabel ar trebui sa fie pe 24 feb dar nu cred si nu simt sa fie asa avansata...iar daca calculez cu tabelul de la "cand vine barza" imi iese ca ar trebui sa nasc pe 6 martie.. Testele mi-au iesit pozitive saptamana trecuta, tin minte ca am mai facut pe la inceputul lui iunie unul si atunci mi-a iesit negativ.. asa ca astept sa vad ce zice doctorul...sau poate ma lamuriti voi pana ajung la el marti.
Felicitari si sarcini cat mai usoare lui Clau si tuturor mamicilor de martie-aprilie!!!

Mergi la inceput

Dragele mele, eu plec la mare in weekend, trebuie sa fac ceva in mod deosebit? Am voie la soare sau sa stau mai mult sub umbreluta? Fug acum la farmacie sa-mi iau o crema de protectie cu factor mare de protectie bineinteles.

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

clau stiu ca nu ai voie cu burtica la soare si sa nu stai la orele de dupa amiaza.

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Irinabobe, eu te-as sfatui sa nu-ti faci prea multe griji! E posibil sa fi fost ovulatie tarzie pe un Cm lung si atunci ce ai putea sa vezi la eco! Sunt teste de o sensibilitate f. mare care pot depista hormonul in urina f. devreme!Imi pare rau ca treci prin asa ceva! Trebuie sa fii optimista! Stiu ca la SEU nu se pozitiveaza testele dar nu sunt sigura (asa am citit). Bafta multa!!!

ClauClauWE frumos la mare! Ai grija de tine!!!Si de samburik!

Carmina, bine ai venit alaturi de noi! Sarcina usoara si frumoasa, la termen cu bb sanatos!

Eu sunt fericita! De azi au inceput greturile! Cred ca in curand o sa-mi doresc sa nu le fi avut! Dar asta e o certitudine ca bb e acolo! Nu am vomitat inca dar am o stare ca de rau de masina permanenta!

----------------------

Simonette5+

poze Luca

Mergi la inceput