Viata in germania (45)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

fetelor, voi pe unde ati mai facut concedii si ati ramas placut impresionate...
vrem sa mergem si noi si nu stim in ce directie sa zburam sau sa facem un tur cu masina.
Am avut o oferta, dar aia a picat si vrem neaparat sa evadam de acasa.
va pupacesc

miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by misha-germ

fetelor, voi pe unde ati mai facut concedii si ati ramas placut impresionate...
vrem sa mergem si noi si nu stim in ce directie sa zburam sau sa facem un tur cu masina.
Am avut o oferta, dar aia a picat si vrem neaparat sa evadam de acasa.
va pupacesc

miha

Misha draga,

Tu cam cum vrei concediul,la mare sau la munte?
Noi de 4 ani,facem unul din concedii in sept,in Italia,la mare.
Pt copii e foarte bine la Adria si nu e departe(540km de-aici,mergem cu masina),vremea a fost de fiecare data f buna,apa calda,nu e fff aglomerat.
Noua ne place in Lido di Jesolo dar cred ca mai multe statiuni is cochete si bune.

Succes la alegere!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

alina, la mare as merge unde, sa ma bronzez si sa am conditii sa ne rasfatam un pic, adica masaje, terapii, etc. Deci tu zici ca ai mers de 4ori in sept si e ok...asa ne gandim si noi la sf lui august sa decolam. Unde ai stat la case sau la hotel?
Poti sa-mi dai mai multe info pe pm?
iti raman datoare, mercic mult

miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

O rugaminte maaaaare-maaaare!

Ma puteti ajuta cu un model de kündigung mai pompos(cu multumiri etc. etc.)?
Sotul meu se muta la alta firma si ar vrea sa scrie ceva frumos ,nu un kündigung banal de 2-3 randuri...A tot gasit formulari dar toate suna sec...Ar vrea sa fie altfel si nu gaseste niciunde ceva pe placul lui.Asa ca...unde sa cer ajutor decat la voi?!

Multumesc din suflet pt.ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonsis spune:

buna ziua tuturor!
ma numesc daniela si locuiesc in bucuresti.am intrat sa vorbesc cu voi pentru ca am o problema legata de germania si am nevoie de sfaturi de la voi cele care locuiti acolo.
eu sunt divortata si am doua fete,antonia (5 ani jumatate) si anastasia (4 ani).fac neveta la nurnberg de vreo 2 ani la prietenul meu care locuieste acolo.deocamdata merg fara fete...dar pe viitor vreau sa ma mut acolo cu ele. stie cineva cum e posibil? stiti vreun caz asemanator? de iesit am aflat ca pot iesi cu ele,dar daca e vorba de perioada mai lunga....probabil ca tatal lor va face scandal ca va vrea sa le vada (are dreptul la program...)antonia la anu' incepe scoala si as vrea sa ma orientez intr-un fel. oare trebuie ca eu si prietenul meu sa ne casatorim? el are cetatenie, eu nu stiu nici limba germana bine,fetele deloc.
astept raspunsurile voastre cu nerabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

livia, eu am scris Kündigung catd e simplu posibil, din pacate nu te pot ajuta.
tonsis, acum poti circula cu buletinul in UE, insa pt scoala si alte chestii iti tb drept de sedere (cred!), pe care nu vad cum l-ai putea obtine fara casatorie.

salutare la toata lumea! se vede ca sunteti in vacante, concedii... e o linisteee...

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ce vacantza Cristina?! E departe deja.......noi am inceput clasa a 2-a de azi! Insa, ea abia astepta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

daaa, am auzit la radio ca in unele Landuri deja incepe scoala. Ce decalaj mare..
Si, cum e? ce scolarita mare ai, deja cls. a 2-a. Parca mai ieri imi povesteai cum e la gradi, dadeai lectii la incepatori:)) Acu cu sist. astea diferite nu prea se potrivesc inform. de la o scoala la alta...
Tu ce faci? cum merge cu cautatul de job?

narcisa, ce fac puiutii? ti-ai mai revenit din oboseala?

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

asa e....e decalaj mare dela lan la land, si....noi avem si mai putine vacante si zile libere ca la voi, de ex. avem o sapt. de vacanta mai putin si vreo 7-8 zile libere mai putin.........

cum e in clasa a 2-a?! inca nu stiu............mare lucru nu au facut ieri, iar ca tema au prima sa scrie ce au facut in vacanta.........Cred ca dupa servrea de Bun Venit pt boboceii de maine, o saintre in "paine". Cartile si caietele nu venisera iir decat la Sachunterricht. Oricum, ea s-a bucurat mult ca reincepe scoala, chiar daca a avut o vacanta plina si f fumoasa.

in rest, vorbim noi.

Stie cineva daca a nscut ROXY?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

buna fetelor

va mai salut o data inainte de concediu, maine decolam spre turcia...

vik, i-am facut mamei asig. la allianz, pe 3 luni, pana la sf. anului poate reusesti tu sa gasesti o varianta buna de asigurare aici, ma gandesc ca ar fi mai bine pentru ea si mai usor pt. mine sa mearga la medic ca orice pensionar, o data pe luna, sa-si ia si medicamentele de aici, cred ca e mai scump dar parca as sta mai linistita, bineinteles asta in cazul in care si mama ta ramane, si te interesezi pt. ea, nu in mod special pt. mine....si poate vad si alte fete mesajul si s-au lovit de asta mai inainte...

tonsis, eu mi-am adus copilul la scoala in germania in mijlocul anului si nu mi-a spus nimeni nimic, plus ca nu stia deloc limba, chiar nu a fost nici o problema, le-am dat doar adresa unde aveam inchiriata locuinta aici si actele de la sc. din romania, dar la tine nu e cazul, a mea (tot antonia!)era in clasa a 2-a...iar acuma ne-am schimbat cu adresa in alt land, am fost la noua scoala, am anuntat si iarasi nu m-a intrebat nimeni daca am drept de sedere sau ce fac aici....sa ai domiciliu; eu nu spus sa nu te casatoresti doamne fereste, doar sa nu o faci din motivul asta, prietenul tau te poate lua in spatiu, sau cum s-o chema aici, cu tot cu copii si gata...problema e intradevar cu tatal fetitelor, el trebuie sa fie de acord sa le scoti din tara in primul rand si apoi sa accepte ca ele sa locuiasca aici, daca se gandeste la viitorul copiilor nu are cum sa nu fie de acord....mult succes!

maraki, eu i-am luat mamei bilet la wizzair (bucuresti-dortmund) cu 250 ron, mult mai ieftin decat cu trenul, si la companiile low-cost pe unde am cautat nu era mai ieftin daca luai dus-intors, mama a mai fost cu ei si i-a placut

va pup acum, o sa ma intorc cu vesti "bronzate" peste 2 sapt!

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput