Viata in germania (45)
Raspunsuri - Pagina 26
Alina spune:
quote:
Originally posted by vikinga
E soare la noi si cald, vreo 25°C, nemtzoaicele la costume de baie si bluzite decoltate se intorc de la plaja etalindu-si culoarea:)
Pai nu vedeti ca VIP-urile astea au o casa-n hamburg si una-n münchen:)(si aia si mai si au si una-n sylt plus avion micut personal sa-i duca sa-i aduca aici). Strazile cele mai renumite in germania sunt reebererbahn din hamburg si aia din münchen de-i uitai numele acu'(tot din cauza batrinetilor), dar aia are renume bun si scump.
Sanse mai bine puneti economiile si achitati juma de casa, restu o platiti in rate, decit apt. Cu toate ca daca banca nu va da acordul, e bun si un apt, e investitie. Il vindeti pe urma si va luati casa mai tirziu cind se va putea. Acomodare rapida!
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Maximilianstrasse ii zice .
Vik,o duci bine daca ai soare si 25°C...la noi,abia 16 au fost azi...
Cica de miine seara vine si pe-aici vara .
Sanse ,in zona noastra(München)is scumpe casele si apartamentele,din pacate.La apart noi,3 cam in zona buna,de la 250 k,case vechi pe la 250-300k si noi,de la 340k in suuus.
Bine ai venit pe-aici!
Alina
Gabbriela spune:
rugaminte mare...cine stie sa imi traduca asta?
Am sc un mail la prietena mea din austria si asta a venit automat inapoie...
Ich bin bis einschließlich 12.8.2007 auf Urlaub. Meine Vertretung
übernimmt in der Zeit Herr Ing. Kegl XXXXX
Mit freundlichen Grüßen
- nu am nici cea mai mica idee ce inseamna
multumuri anticipate
Edit: sa sterg nr de tel a lui domnu inginer
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Porumbita spune:
e in vacanta pana pe 12.08 si in locul ei este dl. inginer Kegl si iti da tel lui.
Vikinga cu mine ai vb la tel...
Gabbriela spune:
multumesc mult de tot... ce bleaga sunt, am uitat de vacanta ..
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
cici spune:
Fetelor, va rog sa-mi traduceti si mie in germana cateva randuri:
"Rezervarea este valabila ,din momentul in care veti trimite un avans de 25% pe adresa...
Daca doriti sa cereti ulterior si alte detalii, va rog sa o faceti in limba germana sau engleza.
Cu respect.."
Multumesc mult ,celor care sunt dragute si ma ajuta!
copiloi spune:
quote:
Originally posted by cici
Fetelor, va rog sa-mi traduceti si mie in germana cateva randuri:
"Rezervarea este valabila ,din momentul in care veti trimite un avans de 25% pe adresa...
Daca doriti sa cereti ulterior si alte detalii, va rog sa o faceti in limba germana sau engleza.
Cu respect.."
Multumesc mult ,celor care sunt dragute si ma ajuta!
casuta cu pitici
Incerc eu o traducere:
Die Reservierung kann erst nach Eingang des Anzahlungsbetrages von 25% der Gesamtkosten bestätigt werden. Bitte schicken Sie das Geld an die folgende Adresse:_
Für weitere Einzelheiten können Sie mir Ihre Anfrage auf Deutsch oder Englisch zusenden.
Mit freundlichen Grüßen
cici
Alina
cici spune:
Multumesc din suflet!
Sa stii ca m-am gandit la tine, chiar in momentul in care am scris mesajul!
livia spune:
pup la fete!
am si eu o rugaminte... stiti ce ar mai trebui sa aiba sora mea cand va veni la mine cu fetita?...
ea are:-imputernicire de la tatal copilului
-pasaport copil
-copii dupa certificat casatorie si certificat nastere copil
-asig.medicala
multumesc mult-mult!
maraki spune:
Si eu cu o rugaminte Vreau sa o aduc pe mama aici, ma gandesc sa cumpar un bilet de avion doar dus ( este posibil? ) stie cineva cam cat costa? Ce asigurare trebuie facuta in Ro si unde? Cat costa? Un bilet de avion dus-intors cu data deschisa de intoarcere, e mai ieftin decat unul cu data inchisa? Multumesc anticipat pt. raspunsuri
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Miriluta spune:
Se poate cumpara si bilet doar dus insa e mult mai scump decat unul dus-intors. La fel un bilet de avion cu data de intoarcere deschisa e mult mai scump decat unul cu data fixa.