Viata in germania (45)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by vikinga

E soare la noi si cald, vreo 25°C, nemtzoaicele la costume de baie si bluzite decoltate se intorc de la plaja etalindu-si culoarea:)
Pai nu vedeti ca VIP-urile astea au o casa-n hamburg si una-n münchen:)(si aia si mai si au si una-n sylt plus avion micut personal sa-i duca sa-i aduca aici). Strazile cele mai renumite in germania sunt reebererbahn din hamburg si aia din münchen de-i uitai numele acu'(tot din cauza batrinetilor), dar aia are renume bun si scump.
Sanse mai bine puneti economiile si achitati juma de casa, restu o platiti in rate, decit apt. Cu toate ca daca banca nu va da acordul, e bun si un apt, e investitie. Il vindeti pe urma si va luati casa mai tirziu cind se va putea. Acomodare rapida!

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Maximilianstrasse ii zice .

Vik,o duci bine daca ai soare si 25°C...la noi,abia 16 au fost azi...
Cica de miine seara vine si pe-aici vara .

Sanse ,in zona noastra(München)is scumpe casele si apartamentele,din pacate.La apart noi,3 cam in zona buna,de la 250 k,case vechi pe la 250-300k si noi,de la 340k in suuus.
Bine ai venit pe-aici!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

rugaminte mare...cine stie sa imi traduca asta?
Am sc un mail la prietena mea din austria si asta a venit automat inapoie...

Ich bin bis einschließlich 12.8.2007 auf Urlaub. Meine Vertretung
übernimmt in der Zeit Herr Ing. Kegl XXXXX

Mit freundlichen Grüßen

- nu am nici cea mai mica idee ce inseamna

multumuri anticipate

Edit: sa sterg nr de tel a lui domnu inginer

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

e in vacanta pana pe 12.08 si in locul ei este dl. inginer Kegl si iti da tel lui.

Vikinga cu mine ai vb la tel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

multumesc mult de tot... ce bleaga sunt, am uitat de vacanta ..

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Fetelor, va rog sa-mi traduceti si mie in germana cateva randuri:

"Rezervarea este valabila ,din momentul in care veti trimite un avans de 25% pe adresa...
Daca doriti sa cereti ulterior si alte detalii, va rog sa o faceti in limba germana sau engleza.
Cu respect.."

Multumesc mult ,celor care sunt dragute si ma ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by cici

Fetelor, va rog sa-mi traduceti si mie in germana cateva randuri:

"Rezervarea este valabila ,din momentul in care veti trimite un avans de 25% pe adresa...
Daca doriti sa cereti ulterior si alte detalii, va rog sa o faceti in limba germana sau engleza.
Cu respect.."

Multumesc mult ,celor care sunt dragute si ma ajuta!

casuta cu pitici

Incerc eu o traducere:

Die Reservierung kann erst nach Eingang des Anzahlungsbetrages von 25% der Gesamtkosten bestätigt werden. Bitte schicken Sie das Geld an die folgende Adresse:_

Für weitere Einzelheiten können Sie mir Ihre Anfrage auf Deutsch oder Englisch zusenden.

Mit freundlichen Grüßen

cici

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Multumesc din suflet!
Sa stii ca m-am gandit la tine, chiar in momentul in care am scris mesajul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

pup la fete!

am si eu o rugaminte... stiti ce ar mai trebui sa aiba sora mea cand va veni la mine cu fetita?...

ea are:-imputernicire de la tatal copilului
-pasaport copil
-copii dupa certificat casatorie si certificat nastere copil
-asig.medicala

multumesc mult-mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Si eu cu o rugaminte Vreau sa o aduc pe mama aici, ma gandesc sa cumpar un bilet de avion doar dus ( este posibil? ) stie cineva cam cat costa? Ce asigurare trebuie facuta in Ro si unde? Cat costa? Un bilet de avion dus-intors cu data deschisa de intoarcere, e mai ieftin decat unul cu data inchisa? Multumesc anticipat pt. raspunsuri

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Se poate cumpara si bilet doar dus insa e mult mai scump decat unul dus-intors. La fel un bilet de avion cu data de intoarcere deschisa e mult mai scump decat unul cu data fixa.

Mergi la inceput