NAVODARI cum este acolo?
buna fetelor ,as vrea sa stiu cum este in statiunea NAVODARI ?este singura statiune in care nu am fost niciodata.cum este plaja?preturi pe la cazari daca stiti ?si daca e frumoasa,curata aceasta statiune?noua tare mult ne place statiunea EFORIE NORD SI VENUS dar am vrea sa mai schimbam.astept si parerile voastre.
Raspunsuri
ina78 spune:
Navodari nu este statiune. Este o localitate aflata la citiva km de Constanta (cred ca la 12 ... dar nu sint f sigura). Nu este pe malul marii, ci la citiva km de mare - cred ca cca 2 km, dincolo de un pod. Asta daca vb de localitate.
Insa intre Navodari si Constanta a fost cindva (acum nu mai este) o zona mai "virgina" , plaji linistite si nisip maricel. Acum se construieste insa si au aparut tot felul de pensiuni.
Una din fetele de pe forum stiu ca urma sa mearga la una din aceste pensiuni, ele tin de Navodari dar se afla pe soseaua Navodari - Constanta.
Eu nu stiu exact ce anume te intereseaza ... ca subiectul e larg ... si as scrie prea mult.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
LoraG76 spune:
Lidia, noi mergem la o pensiune langa tabara Navodari, intre Mamaia si Navodari - pensiunea Alexandra. Sper ca pe plaja sa nu fie nebuneala din Mamaia. Am inteles ca unele din cladirile din tabara Navodari s-au transformat in hiteluri, dar nu sunt sigura...doar am auzit asta, voi vedea saptamana viitoare.
Lora, mami de IUSTINA
ina78 spune:
Pensiunea si hotelurile sint contruite de-o parte si alta a soselei care merge in Navodari si care trece prin tabara.
Daca mergeti cu masina e placuta zona, insa aproape inaccesibila si extraordinar de dificil de mers fara masina (asta daca nu vrei sa mergi la o pensiune la citiva km de plaja, dincolo de un drum judetean).
Pentru cei cu posibilitati materiale reduse e o "statiune" buna, preturile sint mai mici si conditiile pe masura. Mai sint citeva pensiuni mai rasarite ... insa putine, cea la care merge Lora, este mai de calitate.
De nebunia din Mamaia nu scapi - trebuie sa parcurgi Mamaia ca sa mergi in Cta sau in Satul de Vacanta. Plaja nu e asa de aglomerata. Si pueti merge si in tabara - tabara care se afla intr-o stare de degradare, din 4-5 tabere acum sint functionale 1-2. Insa mai au o zona comerciala.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
allisi spune:
LORA ce bine de tine te invidiez ,.nai sa uiti de mine da?o sa-mi scri cum a fost?sunt curioasa.eu am fost intr-una din zilele de concediu de anul trecut la MAMAIA si pot spune ca nu prea mi-a placut ,era o lumeeeeeeee,dar cumnati mei tot anul trecut au fost undeva prin statiunea novodari la ceva pensiune sau hotel nu stiu exact si tare mult le-a placut,.concediu frumos sa aveti si-o vara insorita.
LoraG76 spune:
Lidia, poti sa cauti si pe net pensiunea la care vrem noi sa mergem - www.vacantalamare.ro. De asemenea, acum si tabara Navodari are site. Eu m-am uitat pe site-ul lor si mi-am amintit de vremurile din scoala generala, cand mergeam an de an in tabara...nu erau defel conditii, dar tare frumos mai era...
Noi din concediu ne intoarcem pe 17 iulie, daca nu e prea tarziu atunci o sa-ti povestesc cum a fost.
Lora, mami de IUSTINA
anamaria spune:
noi avem rude la navodari. mergem acolo cam in fiecare an, daca nu mai multe zile, macar 2-3 we/ vara, plus de pasti sau 1 mai.
plaja este ok, curata si nu atat de aglomerata ca in mamaia, cu exceptzia zilelor de we. de mancat gasesti destul de convenabil la terasele din tabara, unele pensiuni/ hoteluri au restaurante proprii.
mamaia este aproape, poti merge la plimbare pe faleza seara, cu gondola sau in parcul de distractzii.
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
allisi spune:
se multumeste de raspunsuri gagicii .de cand vorbesc de mare mi-e asa de dor de ea.ador marea si cred ca nu sunt singura,.LORA pe 17 iulie vii?nu cred ca e tarziu deoarece noi numai pe la 1 aug.cred ca vom merge,doamne ce mult mai emai vb.
briza_marii spune:
Acum 2 ani noi am stat la Alexandra. Mie chiar mi-a placut: este exact ca pe site, cu o curte plina de flori, seara aprind facliile ca sa tina tantarii la distanta, e o atmosfera f frumoasa. Puteti manca linistiti la ei, mancarea este buna iar preturile sunt cam la fel ca si in mamaia. Cand am fost noi erau multi staini cazati acolo. Despre plaja, hm, e adevarat ca e f liniste, dar se ajunge cam naspa. Adica, traversezi strada si o iei printre tufisuri ca sa ajungi pe plaja. Eu nu am facut acest drum decat o data, ca m-am zgariat rau pe piele, asa ca mergeam la plaja de la Hanul piratilor ca nu era asa de aglomerat ca in statiune, dar nici nu mergeai prin tufisuri. Asta a fost acum 2 ani, poate intre timp or fi facut cei de la alexandra drum de acces catre plaja.
Vacanta placuta
briza_marii
poze
LoraG76 spune:
Briza, multumesc pentru ca ai scris despre pensiune, chiar aveam emotii pentru cazare. Imi placuse mult prezentarea de pe site, dar ma gandeam ca daca n-o fi chiar ceea ce se prezinta...m-ai linistit! Cat despre plaja, ne descurcam noi, ca suntem isteti... Poate o sa mergem in alte parti, oricum vrem sa ne plimbam prin toate statiunile. Sau poate spre tabara sau la Hanul Piratilor.
Lora, mami de IUSTINA
timna spune:
Am vazut ca va interseaza cazare in zona Navodari -Mamaia .
Eu va recomand Complexul Turistic Mamaia Nord , este pe malul lacului Siutghiol intr-o zona linistita si aerisita ,cazare atat la vila cat si la casute .
Pentru detalii mai amanuntite : preturi , persoane de contact ,telefoane si imagini aveti la dispozitie http://mamaia.forum2u.org/
O ocheada pe http://mamaia.forum2u.org/ nu strica va faceti o idee de ofertele de cazare 2007 si sper sa alegeti oferta de vacanta potrivita .
O vacanta cat mai frumoasa