Gravidutze si Mamici de Cluj (5)
Raspunsuri - Pagina 29

antoni spune:
Lavinia- si noi am luat carucior de la chicco trei piese. mie imi place tare mult. hainite de nou nascuti dragute tare am luat de pe strada eroilor. este un magazin aproape langa Fierul. sunt tare dragute, din bumbac. eu le-am spalat deja si nu s-au modificat, e de calitate.
de salteaua de nuca de cocos si eu am auzit dar noi am luat patut de la chicco. cred ca la Cora era. vezi daca nu gasesti.
da, am emotii mari, maine ma duc la medic sa vad ce-mi spune, va voi povesti. eu tare sper sa-mi spuna ca s-a fixat caputul deja.adica mai jos, ca de intors s-a intors din saptamana 26 cred. repede.medicul meu ma tot intreaba daca nu vreau cezariana, dar sincer as incerca natural. ma gandesc ca tot iti revii mai repede si e mai ok. legat de inaltimea ta nu-ti fa griji, uite, Mioara are 1.55 si tot a nascut repede si usor in 2 ore jumatate. deci poti avea si tu noroc. mai ales daca mediul iti zice sa incerci , sigur stie ca e ok.
va pupic si mai pove, eu sunt prin preajma
Meli

antoni spune:
aaaa, am uitat, ce uituca sunt.
cosmetice eu am luat pt baita de la mustela care e bun si pt corp si pt par, recomandat de prietena mea. cica e tare bun. si tot de la ei si o crema de corp pt bebe.am mai luat de la Nivea o crema cu zinc pt fundic care cica e bun si are nevoie,bepanthen sa fie,si am mai primit la expo baby de la o firma nemteasca Bubchen niste chestii care daca o sa-mi placa, mai iau. cam atat am eu.pupici la buritci
Meli

laviniaN spune:
Fetelor am vorbit in seara asta cu Mioara va pupa pe toate si va multumeste pt urari...sunt bine azi si-a mai revenit ,ieri noapte nu a dormit aproape deloc,cel mic este bine si papa laptic de la san.
Antoni multumesc frumos o sa caut si eu saptamana viitoare ceva hainite dupa ce vine sotul acasa sa vedem ce mai trebuie completat...patut a cumparat tot sotul de la ikea ,la fel si masuta de infasat...eu le-am vazut doar in poza.
Noapte buna.
lavinia31+

carrie spune:
si eu sunt fan produse Mustela, sunt mai scumpe dar f bune, pe Theodora samponul a fost singurul care a scapat-o de cojitele de pe cap si mai este o solutie lichida de spalat care nu necesita clatire e ideala de spalat bebelu la fundic cand il schimbi.
mai este buna si spuma cu lavanda de la Johnson si crema de fundic de la Nivea si uleiul de corp de la Bubche,
de asemenea mai sunt ok si produsele Seba Med.cam asta am acumulta in eperienta mea de 4 ani
Meli mult noroc!
la hainute, da sunt ok si la Iana si ptr cine isi permite la Hansel si Gretel cele de Cocodrillo sunt super!
io am culcat trupa ma pun nani
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

OanaAlina spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Vroiam sa va intreb cum arata mai exact dunga aceea neagra de care am tot vazut ca s-a scris...
Pupici la toata lumea!
Antoni, de unde ti-ai cumparat caruciorul? De la reprezentanta Chicco?
Produsele Bubche se gasesc si in Cluj? Unde anume?OanaAlina
http://bd.lilypie.com/mBK7p3.png

felicia20 spune:
`Neata, scumpicilor! Sunt prin zona, va citesc dar de scris...mai putin...nu prea am noutati decat doar ca azi dimineata mi-am facut analizele la sange si urina, mi-a luat o gramada de sange de ma mir ca nu am lesinat pe strada si abia peste 4 zile lucratoare am rezultatul (dureaza mai mult la hiv).
Felicia, 7+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Raluca spune:
Buna dimineata la toata trupa,
Cristiana avem sistem de alarma (inca nu avem abonament la o firma de paza)dar nu era cuplat ca sotul meu e un destept....care a sustinut ca zona e safe. Ce sa-l prinda politia...pana ne-a gasit strada au trecut 15 minute...Cainele nostru e cam ca o pisica...azi cumparam un lup invatat sa atace, il vom lasa liber doar noaptea!
Lavinia, nici de mine nu stie dr. ca merg la echo la iso x...cand am discutat cu ea nu m-a prea incurajat asa ca am lasat-o moarta. Si eu trebuie sa trec pe la ea saptamana viitoare sa-mi vada analizele de Rh...cred ca merg joi seara la cabinet!
Gabriela-ai o skoda rosie , CRN? Azi am venit deodata la sv...eram in fata ta...ti-am facut cu mana , cu avariile da' cred ca nu m-ai bagat in seama!!!
Oana, Bubchen gasesti in Sensiblu.Eu votez cu Mustela si Avene!
Hainutze de bumbac ..Iana, Z , Cora , mi-am impus sa nu cumpar din Hansel & Gretel dupa ce am vazut ce adaosuri isi pun. O geaca cocodrilo a fost cu 200% mai scumpa decat in Budapesta....las-o balta ca asta nu-i comert, e furt la drumu' mare...
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

antoni spune:
buna diminetata fetelor!
sa va pove ce-am patit:aseara m-am culcat pe la 23.30. pana pe la 01.30 m-am tot invartit, pitica era tare agitata, nu m-a lasat sa adorm. ma duc la baie, vad chilotul patat un pic cu sange mai maroniu. ma panichez, fac un dus, ma spal pe cap, si ma bag inapoi la dormit. dimineata am fost la medic, m-a consultat si spune ca am colul scurtat, aproape stres. ma trimite la monitorizare, dar totul e ok, nu am contractii si imi spune sa ma duc acasa si sa ma internez in functie de contractii. asa emotii am. parca nu-s pregatita si am impresia ca toate au trecut peste dar eu nu pot. voi care ati mai trecut peste, ce spuneti cam cat poate trece pana sa ma internez?
mi-e frica sa nu ma apuce noaptea si sa nu vina medicul. offf, cat pot si eu sa ma stresez. sper sa fie bine. ma duc sa mai adun prin casa sa nu ma gandesc aici.
va pupic si stau prin preajma
Meli si bebit care e pe drum

Raluca spune:
Meli- ai intrat in linie dreapta!!! Mult succes, va fi bine si usor...trebuie doar sa cooperezi cu moasele! Ia fa tu o plimbarica cu o prietena ...te recreezi si-l ajuti si pe bebe sa iasa!
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png