Gravidutze si Mamici de Cluj (5)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ma uitam la mamicile de iulie-august sa vad ce bebelusi s-au mai nascut si am vazut sms-ul Mioarei. Oa!!!!!!!!! A avut un travaliu de 2h jumate. Asa da...nastere! Bravo, mami!

Gabriela 29+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

No servus fetelor acu pe caldura asta
Mioara felicitari pt bb si sa fiti sanatosi.
Meli stai pe -aproape ca mai ai o tzara si scapi
Raluca Domane feri....sa stii ca mie chiar mi-e frica s alocuiesc la casa ..desi intotdeauna am stat asa.Acu la bloc parca mi-e chiar bine zau asa...
Carrie felictari pt botez ...tucu-i sufeltul de fetita
Gabi,Oana,Ramonella,Replay va pupez..sper ca nu am uitat pe careva..si ramane intalneala?
Ha puneti de-o lista cu ora si tot tacamu
Fetelor io ma pregatesc pt cheful juniorului..face sambata 1 an..asa repede a trecut.SI merge singur singurel
Mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Gabriela, Monica- chiar, cred ca acum eu urmezvai ce frica mi-e fetelor. super bine a fost daca a avut un travaliu numai de 2 ore jumatate Mioara. adica poate a fost groaznic, dar macar a scapat repede. sa dea DD sa scapam cu toate asa repede.
Nico- ma bucur ca esti bine, poate ne vedem maine la Neo Gym.
Ramo- eu ma duc, sigur ne vedem. si mie imi place tare mult. asa bine ma simt cand plec de acolo, si pove cu alte mamici.
eu as veni daca se organizeaza ceva pt papanasi sau vata pe bat....
pupici pe burtici
Meli39+ Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ciao, Monico! Eu nu stiu daca reusesc saptamana asta la papanasi, ca fiind ultima, sint cam prinsa...Dar daca nu, altadata! Deja 1 an, flacaul? Oaaa, sa iti traiasca frumuselul!

Meli, cred ca e normal sa te apuce un pik teama pe masura ce se apropei momentul. Pe de alta parte, cred ca iti doresti sa iti tii comoara in brate!

Gabriela 29+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Mioara, FELICITARI MAMICO!
Sa ai parte de un copilas sanatos si cuminte si...asa cum ti l-ai dorit tu!

meli
, curaj! Nastere usoara si un bebe asa cum iti doresti!

toate fetele!

Felicia, 7+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Antoni, nu iti fa probleme ca totul va fi bine!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/mBK7p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Raluca, m-ai blocat!!!si l-a luat politia pe nenorocit?cred ca te-ai speriat cumplit, imi pare rau!
noi ne-am cuplat cu sistemul de alarma la firma de paza da nu-s asa increzatoare in ei...in plus Dogu nostru de Bordeaux e f bun de decor

a fost intr-adevar superb la manastire, iubesc locul ala.

Meli mult curaj si asteptam vestile bune

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

fetelor, sunteti tare dragute cu incurajarile.daca ma duc sa nasc il pun pe sotul sa va scrie cand am scapat, pana vin eu acasa. se distreaza de " clubul" nostru de gravidute.
pupici la burtici,
Meli39+Timea-Larisa

Mergi la inceput

fetelor, puteti sa-mi explicati cum se activeaza albumul pt poze?ca eu nu reusesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Raluca imi pare rau de cele intamplate,poate ar fi bine sa va puneti o alarma pt siguranta voastra...iar in legatura cu eco la IZO-X am mai facut la 24 de saptamani masuratorile cred ca in 2D se fac si mi-a aratat si 3D ,dar fetita statea cu mainile pe fata si nu am putut sa o vad....mi-a masurat si colul la eco,de fapt am intrebat eu cat este,ecografia a durat cam 25 minute dupa mine aproximativ..o sa vedem in 17 cat de repede ies afara.
Cruciat e foarte dragut si mi-a raspuns la toate intrebarile care i le-am pus...mi se pare ca e un bun ecografist.

eu oricum mai trebuie sa merg saptamana viitoare la Puscas la cabinet sa ma mai vada odata inainte sa plece in concediu,nu i-am mai spus ca ma duc din nou la eco la Cruciat la IZO-X...oricum eco din 17 iulie al fac pt linistea mea si pt masuratori.
nu ma stresez prea tare daca nu pot vedea fetita o sa am tot timpul din lume sa o admir dupa ce se va naste.

Cu nasterea si pe mine ma apuca groaza de pe acuma eu as fi vrut cezariana pt ca e mai sigur pt copil,sunt micuta si ingusta in bazin,dar nu prea e deacord tanti dr,a zis sa incercam natural daca se poate....deocamdata fetita este tot pelviana daca nu se intoarce banuiesc ,ca o sa-mi faca cezariana....am inteles ca Stamatian aproba greu cezarienele.

Antoni,tinem pumnii stransi pt tine sa scapati cu bine si cat de repede....apoi cred ca eu urmez din listuta clujencelor daca nu mai apare alta graviduta mai inaintata?

Gabriella bine ca am scapat am dat 8 examene ma mir ca am putut si pe caldurile acestea...am fost sa vad de prenatal si am patit exact ca si tine numai din saptamana 32 imi da concediu.

Astazi a fost o caldura si la Turda de am crezut ca ma topesc...groaznic inca 2 luni...eu sunt tot la dus.

Vroiam sa va intreb unde gasesc hainite de nou nascut pe la ce magazine?dar sa fie din bumbac ...a cumparat sotul meu cam totul de la vienna dar sunt sigura ca mai trebuie sa completam cate ceva la hainite...carucior a luat de la chicco 3 piese cu landou si scoica.
iar la cosmeticele de bebelasi de la ce firme a-ti cumparat?
saltea din fibra de cocos unde gasesc??

Cred ca v-am zapacit de cap revin mai tarziu.
la toate fetele.

LAVINIA31+

Mergi la inceput