Gravidutze si Mamici de Cluj (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Monico, chiar ma gandeam ca pe unde te mai petreci...
Chiar acum am infulecat o jumate de pizza, si apoi mi-a dat o colega un Tiramisu, si m-am sacrificat si la ala...Ce sa fac, sint rasfatata aici la serviciu!
Si eu ma gandesc cu groaza ca o sa nasc cu cine se nimereste...

Gabriela 28+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Meli, hai ca totul va fi bine! Asa sint cateodata medicii astia mai repeziti! Si tu acum esti stresata si nerabdatoare! Tu urmeaza-ti instinctul si vei vedea ca DD te va ajuta si in curand iti vei tine comoara in brate!

Gabriela 28+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

quote:
Originally posted by Ripley

La Synevo se face TT simplu, adica iti ia sange si atata. Rezultatul il interpreteaza medicul tau curant, coroborat cu eco. La Gine I avantajul e ca iti fac ei TT, iti fac ei eco si iti si interpreteaza rezultatul cumulat al celor 2 investigatii.
Eu ce stiu e ca TT se face intre sapt 16-18, insa tu fiind in 14 nu ai cum sa mai prinzi la Gine I. Insa daca ai un ginecolog bun, el in mod sigur va face interpretarea, cu conditia cred, sa iti faca si el un eco adecvat cu o zi inainte sau dupa ce ai venit de la Cluj ca sa poti avea o data de referinta exacta.
Ripley 24+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Am sunat la Synevo si mi-au spus ca nu este nevoie de programare si ca trebuie sa-mi fac o eco la medicul meu cu o zi inainte si mi-au trimis prin fax la firma un formular ptr TT care trebuie completat de medicul meu.

Multumesc pentru raspuns.

dana vio14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Gabriela-da, poate ai dreptate, adica asa ar trebui sa ma gandesc. ca de schimbat oricum nu pot face nimic sa schimb ceva. eu multe lucruri bune am auzit de medicul meu si pe mine personal mult m-a ajutat. acum cum va fi la nastere, nu stiu. ca stiu cazuri care au patit-o si cazuri foarte ok. dar cum sunt si o fire mai " totul ca la carte", imi organizez tot cu meticulozitate, as vrea sa o pot controla si asta. va fi bine.multumesc de incurajari, asa de bine prinde sa intru pe forum cu voi fetelor si sa mai pove
pupici la burtici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

Meli, nu-ti fa probleme daca medicul nu te-a tinut minte.
eu am socotit ca medicul meu vede, in medie vreo 20-30 de persoane pe zi - in zilele cand are la privat, mai multe. chiar daca mergi o data pe luna la el, mi se pare f greu sa te tina minte, daramite si detalii despre tine.
de aceea eu de fiecare data cand il intalnesc ii spun asa, vreo 2-3 cuvinte din antecedente. dupa fata sigur ca te stie ca esti "de-a lui", dar cam atat.

Imi pare rau, ca nu mai stiu care din voi la ce medic e, doar gabriela stiu ca e la muresan, ca mine.

Mergi la inceput

dpop-mersi, esti tare draguta. eu sunt la Cruciat. ai dreptate, stiu, dar e nasol sa te gandesti ca asa stau lucrurile si poate o sa ai o surpriza neplacuta.
pupici la burtici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Meli, nu are rost sa te consumi...
Si pe mine la inceput parca ma deranja ca nu ma recunoaste...DAr odata mi-a spus chiar el ca nu are cum sa retina atat lume si eu sa-i spun de fiecare data daca am ceva important.
DAr sa stii ca retine si numele, m-a surprins cand am fost la ISOX, mi-a atras atentia ca tipa de acolo mi-a scris gresit numele.
Luni cand am fost la control m-a recunoscut, pentru ca eram la poarta si a venit la mine sa ma intrebe daca sunt bine.
Tu cum ai obtinut sarcina mai greu? Te-a ajutat el??
Trebuie sa ai incredere in tine, si daca esti bine, totul va fi bine!
Gandeste-te ca si lui ca om i se pot intampla atatea: si sa nu poata veni...Dar am prietena care a fost la Mironiuc toata sarcina, o cunoastea - prieteni de familie si nu a putut s-o asite la nastere ca avea o operatie f grea. Asa ca a nascut cu Cruciat!
Eu inca sunt in asteptare..

Mioara 39+ Doru Andrei

Mergi la inceput

mioara- iti multumesc din suflet. ai dreptate dar cum am mai spus cred ca firea mea proasta sa controlez totul, ca totul sa fie bine si perfect. numele meu sincer nu cred ca-l stie ca nu m-a intrebat niciodata si de altfel nu trenuia sa il noteze pt ceva anume. ca atunci cand mergi la control n-ai nevoie sa-i spui. cel putin nu la clinica.nu?
poate ma deranjeaza si din cauza banilor, in sensul ca intotdeauna am cotizat bine, si ma gandeam ca atunci macar ar trebui sa vezi ca-si da mai mult interesul.
eu m-am chinuit 2 ani sa raman insarcinata, tratamente si tot felul si din cauza asta sunt mai speriata, cumva o iau ca ceva "artificial" pe care trebuie sa-l protejezi mai mult. cu toate ca am avut o sarcina super lejera comparativ cu cate si mai cate citesc. ai spus ca ai vrut sa-i dai banii inainte si na vrut. ce faci in acest caz?ii dai cand te apuca durerile si vine la spital?iti doresc asteptare cat mai scurta, ca eu cred ca ai vrea sa scapi deja si sa-ti tii puiutul in brate cat mai repede si daca se intampla ceva cand o sa poti sa ne anunti si pe noi. sa ai parte de o nastere cat mai rapida si fara dureri pe cat posibil.dar pana atunci sa ne mai scrii.
parca cand trece mai mult timp si nu mai scrii, imi spun ca sigur ai nascut. fetelor la neonatolog si asistente cam cat se da daca stiti.va pupic pe toate si haideti la pove
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

eu cred ca banii se dau dupa ce nasti. cand m-am operat a dat mama banii la medic, dupa ce a iesit din operatie. mie mi se pare un moment tare penibil, nu stiu cum as proceda.

cred ca si lor le e un pic frica sa ia inainte, au fost acu mai multi ani cazuri de medici acuzati de luare de mita, cu politie etc.
ma gandesc ca daca dai dupa, e ca si un cadou, nu mai e mita, ca el oricum te-a ingrijit.

Mergi la inceput

da, poate ai dreptate dar legat de moase cel putin am inteles ca e mai bine sa le dai inainte ca daca nu, nu se prea ocupa de tine.ce nasol cu sistemul asta de la noi din tara, ca ti-e jena ca trebuie sa le dai pliculetul.
Meli

Mergi la inceput