Gravidutze si Mamici de Cluj (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor, mi-a adus sotiorul o lebenita mare si atata am mancat ca nu mai pot sta pe scaun. efectiv simt ca ma apasa stomacul de nu mai pot.sunt acum o dar tare bine a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by antoni

fetelor, mi-a adus sotiorul o lebenita mare si atata am mancat ca nu mai pot sta pe scaun. efectiv simt ca ma apasa stomacul de nu mai pot.sunt acum o dar tare bine a fost.

sa-ti fie de bine,

m-am vazut cu Gabriela77,e o graviduta super draguta ,am indragit-o din prima ,e foarte deschisa ,am povestit putin si abia astept sa vad ce-i zice azi la eco.

fetele sa va zic cu banii,moasele isi schimba tura asa ca eu zic la sfarsit sa le dati findca altfel riscati sa-i dati ceva la una cu care nu ve-ti naste.la medic la Gine 1 toate fetele au dat DUPA,oricum vine medicul sa vada cum te simti si iti da cateva sfaturi si atunci ii dai pliculetul .

Antoni ,ti-am mai zis nu-ti mai face atatea griji,gandeste-te ca mai e putin si ai sa-ti tii in brate "ingerasul" ,lasa gandurile "negre"si gandeste pozitiv FII OPTIMISTA!

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Salutare,
azi n-am prea avut nici timp nici chef de povesti...vad ca ati prins aripi la vorbe!Asta-i bine!

Gabriela, te asteptam cu vesti bune despre Sara!
Oana esti O.k?

Mioara, Meli... ce bne de voi ca sunteti pe ultima suta de metrii, va fi bine totul! La prima nastere am impartit plicuri dupa nastere la toata gasca..moase, dr, asistente, neonatalog!

Cristiana mult succes cu Thea, nu prea stiu ce sa zic...cred ca as apela la un psiholog de copiii!

Monica, La multi ani mezinului ...ce mai trece vremea, da' cine are doi flacai frumosi la casa?

Ripley, io' stiu ca Stamatian are 4D si la cabinetul lui asa ca daca vrei la el ...o programare la cabinet!

No gata, ma duc sa ud gradina ca nu-s sanse de ploaie

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

No ciao, fetelor...

Azi ati fost mai vorbarete...pesemne ca v-a priit vremea de afara ...

Antoni, la asistente se da cate 10/20 ron, depinde (eu am nascut cu cezariana si la asistentele de la ATI le-am dat mai mult; la alea de la lauze nu le-am dat nimic si la alea de la neonatologie le-am dat o data ca am avut nevoie de ceva la copil)...la neonatolog eu am dat 100 ron, dar banii au fost dati absolut degeaba dupa parerea mea, intrucat nu s-a uitat mai "atent" la copil ca sa zic asa...intrucat noi am avut si ceva probleme la rinichii lui bb si bineinteles ca neonatologul n-a facut investigatia necesara, desi am cotizat si a fost si cu "pile" cica...eu i-am spus ce are bb si atunci l-a pus la eco si l-a monitorizat ceva mai atent timp de cateva zile...dar daca nu-i spuneam eu....ma intreb...pentru ce mama naibii am dat banii......medicii astia sunt extrem de neinteresati...
...in fine...mie una mi-a fost absolut scarba de spital, asistente, infirmiere, medici etc etc...ceea ce nu e deloc ok...

Soanso, multumesc pentru ca m-ai avertizat......prin unele am trecut deja sau suntem in curs de traversare: gen diversificarea alimentatiei, dintisori, balit la greu....intoarceri de pe spate pe burta....de restul am luat aminte din spusele tale ...pupici...
Gabriela, trecut raceala?
Monica, hai la intalneala...o punem de-o pizza, niste papanasi, inghetata, cioco...(no gata, ca tre sa slabesc)...cin' mai vrea???? ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Cu titlu de barfa...Stiati ca Cruciat are 2 gemene obtinute prin FIV? (adik ma refer la copiii lui acuma)... De acolo si interesul, profesionalismul si perfectionarea lui continua in ceea ce priveste tratamentele de fertilizare......

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

aaaaa...mai vroiam sa va zic ceva...da' uitai...si acum mi-am amintit......asadar, banii pentru nastere eu i-am dat DUPA la medic, moasa, asistente, neonatolog, iar la anestezist i-am dat INAINTE, caci a venit chiar inainte de operatie la mine sa ma intrebe una alta de sanatate ...Cat despre jena de a da plicurile, la mine a disparut cu desavarsire, ca am vazut ca nici ei n-au nici o jena cand le iau...

va pupic de noapte buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

asiza ,am uitat sa te avertizeze tb sa fii foarte atenta cu bebe eu aveam masa de infasat la nivelul de un metru si am prins-o din zbor dintr-o miscare a fost pe margine,am si desfintat-o di deatunci numai pe pat o schimbam.si in pat idem era indata se rasucea de pe spate pe burtica da stii cum cu o viteza .......si am strans si ridicat la inaltine tot ce era de bagat in gurita.

va pupic ca mi-e un somnnnnnn!

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara, buna seara! ca pentru mine chiar ca este...Abia ce ne-am intors din oras, ca deeee, trebuai sarbatorit momentul!
Deci, am fost la eco, dar inainte de asta m-am vazut cu Soso, care e f f draguta si are o fetita adorabila! Ma bucur mult ca te-am cunoscut, Anca! Chiar asa, abia astept sa ne mai vedem!

Ei si acum cu ecograful. Numai vesti bune am primit! Placenta s-a ridicat si acum totul e bine! Ce ma bucur!!!! Bebelina e in graphic, cordon ombilical ok, lichid amniotic sufficient, oxigenare buna, 1.100 kg. Si mi-a dat o poza in care asa e de frumoasa! Ma tot uit la ea si ma topesc! E tot fetita, spre bucuria noastra! Si pe mine m-a atentionat ca am luat-o razna cu kg, dar asta steam deja, am ajuns la minunata greutate de 64 kg de la 52…Rusinica! O sa fiu mai atenta! In rest toate bune, dr revine din concediu pe cand e DPN-ul.. M-a mirat ca s-a uitat la analize si a zis ca sint f bine, dar a zis ca sa termin fierul si sa trec pe MagneB6. oare de ce? E bine sa renunt la fier? Aaa, si am uitat, inca nu s-a intors bebelina, dar a zis dr ca acum e asezata transversal si ca asta e o pozitie tranzitorie si ca zilele astea se pregateste!
No, cam atat cu noi, ne bucuram de vestile bune, mai avem de rezistat vreo 10 zile la serviciu, dupa care concediuuuuuuuuuuuu!!!!!

Va pup tare-tare! Sint fericita, parca nu mai speram sa se ridice placenta! Si acum e chiar bine! Imi place mult de Muresan!

O seara frumoasa!

Gabriela 28+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna diminetata fetelor! eu sunt un pic mai matinala ca nu mai am somn.am iesit un pic in curte sa profit de aeeeeeer cum a plouat. cebine.
Gabriela-vezi, ti-am spus ca ti se va ridica placenta. la un procent mic de persoane ramane doar placenta praevia.si se mai poate ridica pana n saptamana 31 cred. iar am uitat
important va sunteti bine tu si bebe.
fetelor mersi de atatea raspunsuri.
de Cruciat nu stiam ca are gemeni obtinuti din FIV. ce nasol ca tot mai multa lume poate numai asa avea copii. ce se intampla cu noi?ne distrugem ca si specie. sau vom face bebiti la eprubeta.
va pupic si va doresc o zi frumoasa si mai pove cand aveti chef ca eu la casuca, n-am nimic interesant in afara sa astept minunea
pupici la burtici,
Meli38+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Neataaaaaaaaaa..!!!
Gabi ma bucur ca este totul bine cu tine si cu bb.
Oana da chiar hai sa ne vedem macar p-aci pe varianta cu carutu mai ales ca vaz ca-i mai buna vremea acu.
A si cu masa de infasat io nu am avut deloc si nici nu i-am simtit lipsa .Acum il schimb pe bb pe jos pe covor ca nazdravanu mai ca pica din pat.
Si cu slabitu iaca gabi tu ai draga cu tat cu burta cat am io fara burta si dupa 1 an de tras asa ca lasa....
Banutii i-am plasat inainte la dr si s-a vazut pe bune ..in schimb la moasa dupa s-o ia naiba si nu prea si-a dat interesu..noroc cu dr ca o tot urmarea sa aiba grija d emine.Si fete dragi ,halatele sunt prevazute cu buzunare speciale in care sa intre plicul fara a depune prea mare efort
Raluca mersi de aprecieri..am 2 bucati baieti scumpi
si destepti.
Mioare mai ai o tzara ..tinem pumnii.
Pup toata gasca si pe cele pe care nu le stiu si amu intrebare

Medic oftalmolog pt copiii stiti??Io stiu pe dr Miu...as vrea nume si nr de te ,va rog..pt strabism la bb sau asa mi s epare mie
Monica

Mergi la inceput