Gravidutze si Mamici de Cluj (5)
Raspunsuri - Pagina 12

Raluca spune:
Salutare trupa,
rapid ca intru la examen, din nou...
Gabriela- ma bucur ca vestile sunt atat de bune! Sa de-a Domnul sa mearga tot asa......cu sigurantza va fi asa!
Monica cea mai buna pe strabism e o tanti Vladutiu-parca (sper ca nu i-am incurcat numele0, are cabinet pe Bucuresti.Eu am fost cu ilinca la ea si e f. O.K. si ca om!daca vrei detalii, zi-mi sa caut acasa hartiutza de la ea cu nr. de tel. ptr. programare. Dureaza insa programarea cam o luna...da' merita!
Mai vin.
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Morgano spune:
Neata mamici!
Felicitari pt eco Gabriela!
Io am retinut ieri de pe-aici ca este 4D la Halmasan, si-am zis: clar nu mai am rabdare pana in 19 iulie cand merg la IsoX, asa ca am sunat si mi-am facut programare, surpriza: pe luni la 17.30, deci fte devreme. De-abia astept! Pretul e 140 ron 4D si 80 3D, CD iti fac ei. Noah bun deci, e clar ca nu e asa aglomerat pt ca nu stie lumea inca de el, cine e interesata, sa sune :)
Revin, am ceva trebi!
PS: Raluca, io te sunasem spre seara, dc nu mai ai nr meu.
Ripley 24+
Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

soanso spune:
neata feteleeee,
ce bine ca e racoare mai am si eu aer.
gabriela,ma bucura vestile bune date de tine si asa m-am emotionat cand am citit cu cat drag te uiti la poza cu mititica ,sa creasca mare si frumoasa ca mama ei.
referitor la Magne b6,sunt vitamine tin minte ca si mie mi-a dat dar nu le puteam inghiti sunt mariiiiiiiiiiiiii,asa ca am preferat sa ma vitaminizez cu fructe ,fier si mie ba imi dadea sa iau ba nu.
arghirmonica ,doi flacai zici ,pai eu am FATA,stiu de oftalmolog la Opticris ,DR Horge ,dar nu mai am nr.nepotul meu vine la el din doi in doi ani .daca vrei ma interesez exact cu nr tel.eu stiu ca e dr.bun.
SOSO

arghirmonica spune:
Raluca mersi chiar ar fi bine de as avea nr de tel.
Replay vezi ca nu-i ala asa de negru??ca mai razbesti si fara pilosenii

Morgano spune:
Da mai Monico, insa nu la Gine I ci la Halmasan, asa ca..... nu se puneau oricum pilele
Ripley 24+

arghirmonica spune:
Soso mersi si tie..amu oricare dr sa fie numa de copiii sa fie ca vreau musia sa merg cu asta mic cat de iute pentru inceput sa vad daca are ceva la oki.
Si zici de fata??Hi ,hi fiu-mio o vrea pe a lui Raluca ca no is 2 luni diferenta intre ei...da ramane asta mic ca are acu 1 an..deci e taman bun

Raluca spune:
No inca-s in zona...nici urma de studentzi, poate s-aur razgndit!
Ripley...iertare maria ta, vazui ca am un apel pierdut da' intre timp ce ma uitam de la cine a luat Ilinca o tranta sanatoasa si a urmat sperietura, cearta si iubirea de rigoare......si uitat a fost telefonul. Sa ne spui impresii de echo la halmagean. La iso X cat costa echo?
Monica, promit nr. de telefon dupa masa. Eu nu -l agreez pe Horje, am fost eu la el...plus nu e specializat in pediatrie oftalmologica si nici starbism. Dr. Vladutiu e !
Dupa masa am si eu intalnire cu bb la poza! Sper sa fie bine......
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Morgano spune:
Monica, de acord cu masa de infasat, si mie mi-a fost frica sa nu cada de pe ea, mai ales ca e destul de sus pusa, noi fiind inalti, asa ca o schimb de pe la 8 luni pe pat si mi-e fte comod. Adica imi era ca acum ma doare spatele cumplit :((
Am citit lucruri nu prea frumoase de Halmagean, bine ca de majoritatea celorlalti, acuma sper ca se pricepe la 4D si nu ma baga in ceata cu ceva
Ripley 24+

soanso spune:
monica ala mic zici ,bun si ala daca celalalt e dat,mergi atunci la Vladutiu daca Raluca zice ca e mai buna ca doar alegem ce e mai bun pt copii nostri NU?
de ce varianta ziceai sa te vezi cu Oana???
ziceti de poze cu bebeii,o prietena se "certa" cu barbatu cu cine seamana ,fiecare zicea "cu mine ",acum sanatosi sa fie .
fetele cum e afara ploua sau doar e innorat?
SOSO

kitzy spune:
Neata!
Ieri a nascut nasa mea o fetitaSi a nascut ffff usor. Ce n-as da sa am si eu un bb al meu