Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Hmmm...voi muriti de cald si eu nu mai am multe si dau drumu la caldura..Dupa ce saptamana trecuta au fost peste 30 de grade ,de 3-4 zile abia urca pana la 12!..Parca ar veni iarna!

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

kmi sa fi sanatoasa si fericita

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!
Maria Alexandra de Selene
Maria Teodora de Tzuna
Arthur de Elenagiulia
Alexia Maria de Anca anca
Vlad de Cria_bv

Au inceput sa ma enerveze scutecele Pampers ca nu tin bine kk. Azi am gasit-o manjita pe haine pentru a nu stiu cata oara si facuse putin. As incerca Huggies.
Mihaelaa, vreau si eu racoare ca la tine! Si pe aici a plouat azi-noapte si azi-dimineata, afara s-a mai racorit, in casa ba. O sa iesim la plimbare.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reli75 spune:

Pentru elpower
referitor la omida (http://www.crazytoys.ro/jucarii/Electronice-1050/LeapFrog-2006/5260/Omida-numaratoare.html)
Pretul de 22 este pentru plata ramburs. Eu am comandat-o cu card si am platit 14 pentru transport. E mai putin pentru ca nu mai taxeaza intoarcerea banilor la ei.
E super haioasa... bebe e tare incantat de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

KMI

Sa fii fericita alaturi de cei dragi iar micitza Timi sa-ti aduca numai bucurii....

Roxanici m-a innebunit Raresu......parca e un acrobat....ce dulce e.....si smecher ca scoate sg manutza de sub el....noi ramanem cu ea asa blocate......

revin ca se scandalizeaza goanga.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica

www.onetruemedia.com/shared?p=303737aee2bcdf28df8cfe&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet Criss in patutz

www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

ROXANICI, cam asa face si Alexia, numai ca la ea e mai greu cu scoaterea manutei.Raresu e mai vanjos((a se citi barbat).

Cam seamana puiutul si cu tati(parca mai mult. fara suparare...)

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

Salut mamici nu am mai scris ceva cam de 2 luni dar am mai citit ce a-ti mai scris voi . E super filmuletul cu albinute si bondarei imi pare rau ca nu e si bebik mea p acolo .
ana deMIRIAM RIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mihaelaaa ce sperietura ai mai tras si tu. Fiecare cu fricile lui....
Cum mai e David cu gurita/limbuta?

Fetele, va multumim de aprecieri. Si raresu ramane uneori cu mana sub el dar am filmat pana cand a facut manevra completa si reuseste f des sa faca asta, numai daca nu are chef nu mai scoate mana de sub el. Si cred ca reuseste asta ptr ca e mai usor, nu ptr ca e mai vanjos

Bineinteles ca seamana cu tata, nici nu ma supar, asta e adevaru'...
Am stiut dinainte sa il fac ca asa va fi. Io am tot sperat, da degeaba...

Anamana, si mie mi s-a zis ca nu e f indicat sa stea pe burta ca ar exercita presiune asupra cordului si altele pe acolo. Acu.... nici raresu nu sta pe burta mereu, dar daca se intoarce si adoarme asa, eu il las.

Ela, faina jucarie ai gasit, cu dedicatie.

Vad ca vine randul la toata lumea sa se planga de scutece. Noi suntem la grupa mica, folosim inca nr2 dar cam tb sa le schimb. Am incercat nr 3 de la pampers si sunt imensi ptr rares....adica la fund au cat china aripile alea de se prind. ce sa mai incerc?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

anaamaria, trimite PM la paxela, ea a facut filmuletul. Daca-i trimiti ei poze, poate fi si bebe al tau in filmulet.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Reli75 multumesc! Am comandat-o si eu. Vine maine! Abia astept sa vad daca o sa-i placa piticutei!

Roxanici am mai gasit si www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=42&cod_produs=500" target="_blank">stup de albine muzical . Vreau si eu sa vad cum se intoarce Raresu'! Ca mi-a scapat filmuletul. Unde e?

Raluca ! Doctorul la care a fost cumnatul meu i-a zis sa vina la el cu o boala mai "serioasa", ca din asta a avut o sumedenie de cazuri zilele astea. O fi de vina caldura asta ca scade rezistenta organismului, cine stie. Cica sa mai mergi la doctor.

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput