Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MARTUTZA- imi pare rau pentru baietelul tau, sper sa se face bine cat mai repede. Si Maria a luat doar 20g in ultima sapt asta in conditiile in care a mancat cel mai bine pana acum. NU stiu ce sa mai cred. Acum mi-a intrat in cap ca poate nu mai e nici laptele asa consistent ca la inceput manca super prost si lua f bine in greutate, acum mananca bine si nu ia. Noi venim in IOR dar sa fie mai pe seara intalnirea.

VAL- asa este, Maria e mai vioaie si mai vesela ca oricand. De asta incerc sa ma linistesc dar in acelasi timp ea chiar nu ia in greutate. Pana cand o pot tine asa? Sper ca sapt viitoare sa ajung la medicul de la IOMC ca ne-a spus ca ne mai primeste o data.

ANAMANA123- cu gatul e la fel, adica sigur nu-i va trece de tot dar nici nu o operz daca totul e ca pana acum. Nu pare sa o deranjeze iar dupa kineto are o mobilitate.... Ne mai ducem si sapt viitoare.

MULTUMIM MULT PENTRU URARI> Maria a sarbatorit intorcandu-se ca lume pe burtica si dormind asa. A tot incercat de aseara dar era obosita, o manuta ramanea dedesubt si se supara. Acum a descoperit cum se face si cum o pun sa doarma cum e pe burta. E super draguta. In schimb nu se poate intoarce inapoi cand se trezeste si plange cu nasul in saltea. Mie mi-e cam frica sa o las sa doarma asa ca e si cu suzeta in gurita. daca prind momentul i-o iau dar nu reusesc tot timpul si tb sa o pazesc.

CARMENFR- iti spun eu ce facem : si stau la et 5, daca eram mai sus muream de-a binelea. Stam in casa baricadate cu tot ce se poate prin geamuri, noaptea deschidem tot, si ziua facem dus de vreo 2 ori(eu si mai mult) si cand nu se mai poate iesim cu carutul pe scari. Oricum Maria s-a umplut de bubite mici. La noi sunt 32 grade zi si noapte. Si pana vin cu AC mai e putin.

LA MULTI ANI KMI! Sa fii sanatoasa si fericita.

LAURAMAR- pai in afara de 2 pic de D3 (vigantol) eu nu-i dadeam nimic. Acum ii mai dau si Vi-sol, un complex de vitamine pentru pofat de mancare dar nu sunt prea incantata ca e plin si de E-uri.

Maria- fix 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

carmenefr am primit, saru'mana!

lauramar eu ii dau lui matei 3 pic de vigantol. am citit si ca daca se greseste doza, ce este in plus se elimina. la inceput, pediatrl imi zisese si de fier, dar cum matei se constipa f tare, am renuntat pe moment la el. o sa reluam dupa 5 luni.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

TZUNA si mie mi-a dat vigantol asta de la inceput un pediatru particular,apoi medicul de familie mi-a mai dat Fluor si Cebiolon(vitamina c) despre fluor am auzit tot felul de pareri dar vit.c nu cred ca i-ar face rau nu?

laura de ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

lauramar si eu i-am dat vitamina c cand a avut o viroza. de fluor ... inca nu ne-am hotarat daca sa-i dam.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Multumim de raspunsuri! Pupam fetele dragutele!
Pana la urma tot cu care nu se ineaca trebuie sa-i dau. Da' care o fi aia, ca inca n-am descoperit-o . Ne ia tati, speram azi, tetine nr 3 sa vedem ce-o fi cu astea.

Alexia tare frumos mai zici tu acolo! Ne alaturam si noi la asta, daca ne primesti.

Mihaelaa cred ca intamplarea asta se incadreaza la categoria [:)))]-(rasu'-plansu') sau, mai bine zis, -[:)))].

Diana69 diferenta intre vaccinurile gratuite si cele cu plata este, in primul rand, o constiinta mai impacata a parintelui ca a facut ce e mai bine pt puiul lui. Apoi, cel gratuit poate consta si in doua intepaturi, dar in Bucuresti cred ca nu mai vin decat cu o singura intepatura, dar vaccinul antipolio este oral si nu trebuie sa dai san la copil 2 ore dupa el. Lapte praf poti da. Cel gratuit are virusi vii atenuati, in cel cumparat, virusii sunt morti, adica, teoretic, exista mai putine riscuri sa-ti faca copilul, ca reactie la vaccin, boala respectiva. Parerile sunt impartite si fiecare alege ce crede ca e mai bun pentru copil. Noi am ales Infanrix Hexa la 2 luni. Si o sa mergem tot pe schema asta pt ca, odata aleasa o schema, nu se schimba vaccinul. Mai exista Pentaxim+EngenrixB sau altul pt Hepatita B, dar cred ca asta inseamna tot 2 intepaturi.
www.gsk.ro/produse_cu_prescriptie.asp?id=345" target="_blank">Despre InfanrixHexa
www.gsk.ro/produse_cu_prescriptie.asp?id=72" target="_blank">Despre EngerixB
www.presspro-medic.ro/article--x-Practic-Noutati_in_portofoliul_de_vaccinuri_sanofi_pasteur,_noi_vaccinuri_in_farmacii--3456.html" target="_blank">Despre Pentaxim
www.vaccin.ro/index.php?s=4_2&p=18&l=1" target="_blank">Tot despre Pentaxim
Astea sunt cele pe care le stiu eu. Or mai fi si altele.

Mai are sens sa spun si eu ce copii minunati avem? Cred ca nu strica, nu-i asa?

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

kmi, la multi ani fericiti!

am uitat sa va zic ce m-au invatat astia despre diversificare, pe care oricum n-am de gand s-o incep la 4 luni. astept pana pe la 5.
deci, incepem cu supe si piureuri de legume, fara ceapa si usturoi, care cica se introduc la un an! nu inteleg de ce. apoi, se introduc fructele si la 6 luni carnea. m-a distrat ca in lista era trecuta motz carnea de cal! cahhhhh!
maria s-a comportat super dupa vaccin. noroc cu supozitorul. azi-noapte am dormit cu ea in living; pe mine ma bucura faptul ca ea doarme oriunde daca ii e somn. asa am abisnuit-o!

roxanici, mah, zici ca rares e mariuca at cand se intoarce! au fix aceeasi schema in program, numai ca mocutza mea mai ramane cateodata cu mana sub ea.

fetelor, i-am zis doctoritzei ca-i place cateodata sa doarma pe burta si mi-a zis ca e interzis! si ca trebuie s-o supraveghez cand face asta, ca expertii au ajuns la concluzia ca nu e bine sa-i lasam pe burtic si trebuie intorsi! astia ma cam bulverseaza cu studiile lor savante!

aaa!
si noi avem o maaareee problema: i-am dat suzeta mariei ca sa nu-si suga degetul, a accceptat-o primele 3 luni, dar de 2 sapt, de cand isi duce aproape voluntar mana la gura si-si baga degetul mare in guritza, nu mai vrea suzeta! io am ajuns la concluzia ca degeaba incerc io s-o educ, ca fata asta a mea face tot ce vrea ea! deci, scot deget, bag suze, urla pana se treze... baga deget in gura, somnifer curat - i se inchid ochii instantaneu. nu stiu ce sa fac... io am supt deshti pana la 15 ani si stiu ca-i greu de dezvatzat

dati-mi si mie solutii s-o dezobisnuiesc, va rooooooog!

noi azi plecam in vizita la o prietena in brux, cu masina cu alta prietena. e prima oara cu alta masina! sper sa-i placa, pt ca ea e obisnuita in fatza si acum va sta in spate!

pupe,

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,

Azi dimineata a fost o ploaie torentiala, a tinut un pic dar s-a mai racorit ceva ceva.

LORADIN, dragura fetita ta....Si noi avem un costum ca al ei(acela cu bentita dar e pe roz).are o poza Alexia pe webshots la poze multe cu albinute si bondari.

VAL...daca a luat mai putin copilul in greutate e cu siguranta din cauza caldurii.Eu zic sa nu ne facem pbl mai ales dc copiii sunt sanatosi.O sa-si revina ei...Eu n-am obs diferente la Alexia.Ea a mai luat in greutate, nu stiu cat, insa de 2 sapt ce cd suntem la ai mei toti imi zic c-a mai crscut fata.O( cantaresc la dr peste o sapt.

MARTUTZA, cum s-a imbolnavit puiutul tau de rino-faringita?Multa sanatate!!!

Azi am comandat vaccinul, INFARIX HEXA, il facem pe 9 iulie cd ajungem acasa.Iar am emotii.....

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

DESPRE SUPTUL DEGETELOR....si Alexia face asta si multi alti copii....C-o fi bine sau rau nu stiu .ideea este ca-si baga toate degetele, nu numai pe cel mare.uneori le duce asa pe gat de-i vine sa vomite.Dar e cumintica cd face asta.imi zicea cineva c-ar putea afecta dentitia si maxilarul, canu e bine si ca exista la farmacie degete care se pun pe manute si sunt speciale.Nu m-am intreresat sa-i cumpar.....

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

uff....ieri am facut si noi vaccinul de 2 luni, cel de la stat.Am scapat usor:temperetura nu am facut si am si dormit dupa noi care de abia dormim 3 ore intr-o zi.Locul s-a intarit putin dar iam pus comprese de la rece si parca s-a mai desumflat. Ziceti si voi fetelor copil de 2 luni sa doarma atat de putin intr-o zi.
Acum e in patut la ea si plange....o mal las poate asa oboseste si ea si mai adoarme ca pe mine una m-a terminat
Mai are cineva un copil atat de activ la 2 luni, si daca da cum va descurcati cu ei????
Florin-a de Ana-Maria ( 2 luni si 2 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna, fetelor!
La multi ani Kmi si sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos pe lume!

In sfarsit au reusit si astia cu internetul sa rezolve problema semnalului! M-a scos din minti zilele astea! Veneau, era semnal, plecau, semnal ioc!

In legatura cu zona zostersi mama a avut acum vreo 3 saptamani,nu am stiut si am fost cu Luca la ea. Nu s-a intamplat nimic, dar m-am cam speriat si am stat cu teama...

De vreo trei zile Luca e mai plangacios si ma surprinde ca nu vrea sa adoarma decat in brate, ceea ce nu se intampla pana acum. Daca il las pe pat urla ingrozitor. Am vrut sa rezist plansului, dar nu am reusit. Poate e de la presiunea atmosferica...Mananca foarte putin. In trei saptamani a luat 400 grame.

Roxanici, si Luca face chestia aia pe care o descrii tu cand bea apa. Zici ca n-are aer! Acum a inceput sa bea apa cu pofta cam de 3-4 ori pe zi si i-am scos ceaiul.

In rest,am niste dureri groaznice de cap si murim de cald! Parca nici ACul nu mai face fata!

Mai revin!

Raluca si Luca (8 aprilie 2007)

foto Luca luna 2, luna 2+
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput