citata ca parte vatamata

citata ca parte vatamata | Autor: eimotto

Link direct la acest mesaj

Pe scurt povestea este urmatoarea:

Anul trecut iesind din benzinarie mi-a fost spart geamul din dreapta fata al masinii si mi s-a furat geanta (cu acte si fix 6 RON). Continutul gentii l-am recuperat in cateva luni (gasit portofel aruncat pe undeva) iar geamul l-am inlocuit pe asigurare. La momentul respectiv am chemat politia, am dat declaratie cum ca nu am vazut bine persoana (deh ma concentram sa ies din benzinarie) am vazut doar masina (marca, culoare si numar care bineinteles ca era si el furat).

Dupa cateva luni, eu gravida fiind si nedeplasabila (cerclaj), ma suna de la politie cum ca au prins niste indivizi si ca sa ma duc sa ii recunosc. Pai cum..ca am declarat ca nu l-am vazut bine... le explic cum sta situatia si ei se hotarasc sa vina la mine ca poate recunosc pe cineva. Au venit domnii, am vazut poze dar nu am avut certitudinea ca pe cine pot indica este intr-adevar faptasul. Recunosc masina in schimb. Buuun. Dau declaratie in fata domnilor cum ca nu recunosc persoana doar masina.

Acu, dupa alte niste luni, ma trezesc cu citatie acasa cum ca sunt citata in calitate de parte vatamata - parte civila cu X si Y in calitate de inculpat.

Eu nu vreau sa ma duc. Pot sa patesc ceva? Sa primesc vreo amenda? Sa imi trimita inculpatii flori

Multumesc anticipat

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amar spune:

eimotto....sigur ca inculpatii iti vor trimite flori la propriu daca tu mergi asa in continuare..ca e bine pt ei...asa e procedura...tu nu ai avut pretentii ca parte vatamata , dar fapta a ramas si respectivii au fost trimisi in judecata....tu nu poti decat sa dai declaratie cum ca nu te constitui parte civila si nu ai nici o pretentie de la inculpati si mai spui si de starea in care te afli si gata nu te mai citeaza ...dar procesul continua si cei doi vor fi condamnati...poti sa o scrii chiar tu acasa si sa o trimiti prin posta la dosar..

carmen 28s 70% fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Pana la urma cred ca ma voi duce... desi parca vad ca o sa imi pierd timpul ...
Am aflat de la cineva intr-o sit. asemanatoare (jefuit pe strada) ca nu s-a prezentat la proces si a primit instiintare de la admin financiara ca are de plata o amenda de 10 mil. Acum incearca sa o conteste, bani la avocat, etc.

Merci pentru idee, o pastrez la sertaras.

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput