Nou stil de viatza (145)
Raspunsuri - Pagina 6
violeta70 spune:
Buna ziua!
Intru si eu rapid sa dau raportul (am multa treaba): 66.7 kg, deci - 900 grame saptamana asta, asta inseamna un total de 5.300 kg per concurs.
Carolinah multumesc lui Dumnezeu, am reusit sambata sa ma spovedesc, si Duminica m-am impartasit. In ce priveste ziua de fructe, intotdeauna am tinut-o, indiferent de perioada anului. Asta mi-a ramas de la perioada in care am tinut regimul disociat, in care ziua de fructe era favorita mea. Acest regim l-am tinut o perioada de cateva luni, prin 1990.
Meniul de azi:
- caise
- 3 felii paine graham
- cartofi fierti cu piper si putina sare, ulei de masline
- 2 rosii, 2 castraveti si un ardei gras
- 2 litri apa plata cu lamaie.
Apropo, am uitat, targetul meu pentru concursul viitor (daca va mai avea loc) este de 2 kg . Iar ca zi de raport, cred ca marti este ok pentru mine, dar ma supun majoritatii. In ce priveste echipele, as prefera tot cu sor-mea, ca ne mobilizam bine (mai ales eu pe ea).
Va las acum, ca fug la treaba.
O zi racoroasa va doresc tuturor.
Cele 2 surioare, la final invingatoare
"Dordia-Violeta" 
noi2 spune:
Am venit la raport.. 54,250..deci ceva gramultze in minus, poate de la starea de ieri..daca trebuie sa votez.. shi eu tot martzi votez.. deshi, orice atzi hotari, sunt de acord.. shi dispusa sa incep concursul...asha ca..vedem cum formam echipele...
MUltzumesc tuturor pentru sfaturi, sunt mai bine acum,insa starea de greatza persista, abia am ajuns la super acum, shi mi s-a intors stomacul pe dos de la mirosul de peshte proaspat.. o sa incer cu painica integrala prajita shi un aquarius de lamaie...tre sa fie bine pana la urma..
Va
pe toate shi o zi buna..shi o
pentru fiecare kg pierdut..
..shi te iubesc...
Tzuni spune:
Bune v-am regasit ! 

Raport: 66,4 kg - deci -600 gr (tot e ceva)
V-am ramas datoare cu povestea discutiei de la seminarul de nutrotie sustinut de Mihaela Bilic. Ei bine, n-a spus noutati (pt mine). Aceleasi idei de baza pe care le stim: fara zahar, fructe cu moderatie (pt ca si ele ingrasa), multe legume, 3 mese pe zi, portii supravegheate cantitativ, multe cereale si lactate doar degresate... De-astea. Dar mi-a placut ca era fff multa lume, semn ca lumea incepe sa fie mai atenta la cat si ce mananca.
Revin
URGENT
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
roxana1974 spune:
fetelor dragi!
multumesc de urari pt ziua lui Serbanica
Ioana
nu am chiar disparut, dar nu am fost in Cluj, am plecat 2 zile la Mamaia, nu m-am distrat cine stie ce, asa a fost sa fie. Nu mi-a trecut piticul cu tatuajul, ma chinuie rau, dar eu deocamdata il ignor. Nici nu am un model fixat, ala cu dragonul ma inspira, la fel si un scorpion, mai vad eu...
Nu stiu ce sa zic, intru aici sa va mai citesc, sa iau idei bune si sa ma ambitionez. Stilul meu de viata e departe de a fi sanatos, eu nu pot renunta la ciocolata, prefer sa nu mananc mancare si nu pot sa beau apa, o invidiez aproape pe Violeta, cum bea ea 2 l de apa plata cu lamaie iar eu nu pot sa beau nici macar 2 pahare
nu stiu ce sa fac!
Singura chestie ok pe care o fac este ca ma tin cat de cat de alergat,
si stretching+ceva aerobic, astia de la tae-bo sunt in concediu si in alta parte nu se face in Cluj...sau nu stiu eu...
Deci la raport, "raportez" stagnare 59 kg.... urat!
bineinteles ca sunt foarte ocupata si nu am putut sa citesc din urma din capitolul trecut, doar cele 4 pagini de aici, dar sper sa recuperez in curand.
Roxa
PS: Carmen, vad ca merge treaba, nu? La mine nu se misca nimic...in rest totul e ok...
nastad spune:
quote:
Originally posted by justasmallkiss
Ehe,Doina,tu ma admiri?Ce sa mai zic de tine...Carmen si celelalte fete care au 2-3 puiutzi si mai si lucreaza?
Uneori nu mai am putere dar nici nu mai mai plang...m-am obisnuit si a inceput si sotzul sa ma ajute.Ce ma enerveaza la culme e cand mi se spune...eh,ai 25 de ani nu ar trebui sa simti oboseala.
Cand o vad pe Delia cat de neastamparata si rea e ma gandesc la Onitza si imi spun in gand...da Doamne sa se cumintzeasca si ea.E mai rau ca un baiat.Toata e taiata si vānata pe picioare.
Doar o saptamana de concediu?Eu am la sf lui iulie 2 dar nu stiu daca plecam undeva pt ca vrem sa ne renovam camera de zi(sa schimbam mobila,coltzar...tot),azi imi vine masinutza acasa
si sotzului i "s-a pus pata" pe un tv plat...asa ca anul asta mai mult ca sigur ne sacrificam pt ca nu le putem face pe toate deodata.
Doruletz sta cu mama cat esti la munca?Cum se inteleg copiii?Eu o tot intreb pe Delia daca vrea o sora sau un frate dar imi spune f revolatata ca NU!!!
Mergeti la mare o saptamana?
IOANA
Si eu ma simt foarte obosita si tzutzu nu intelege mereu.
Am vrea si noi sa facem multe in casa , a ramas asa cum am luat-o dar deocamdata nu e cazul ...asteptam sa mai creasca copii si dupa aia o sa putem renova.
Sa nu crezi ca Onitza e chiar asa ingeras , mai face prostioare dar totusi e mai cuminte decat anul trecut...oricum a schimbat-o foarte mult faptul ca am dat-o la gradinitza .
Am numai o saptamana de concediu pentru ca pe perioada vacantei o sa lucrez 3 zile / saptamana ca mama nu se poate descurca cu amandoi copii.
Pana acum ne luam concediu cand puteam , dar anul asta s-a hotarat ca toata lumea sa plece 2 saptamani insa la contabilitate sa lucram 1 saptamana ca sa ajungem cu actele la zi.
Noi ne-am facut rezervare in Bulgaria (7 nopti).
Am fost la mare acum 2 saptamani, nu am fost prea incantati si cum toata lumea spune ca in Bulgaria e foarte frumos , am zis ca nu ar fi rau sa incercam mai ales ca anul trecut a cam fost de sacrificiu( l-am nascut pe Doruletz si nu am plecat nicaieri).
Sa stapaniti sanatosi masinutza ! Ai permis?
Eu as vrea sa fac scoala de soferi , in toamna.
Cu Doruletz sta mama, copii se inteleg foarte bine.
Onitza zice :Mami, mi-e foame de Doruletz , imi vine sa-l mananc.
Sunt niste scumpi , isi dau unul altuia sa manance ,fac baie impreuna si de cateva zile Oana tot imi spune ca vrea sa doarma cu Doruletz.
Hai ca m-a lungit....

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
Delidana spune:
Raportez si eu: stagnare, dupa cum era de asteptat.
Acum fug la sala, revin...
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare! ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
justasmallkiss spune:
Am papat niste orez cu legume,iau o pauza de la invatzat pt ca vad numai semne de circulatie si reguli in fatza ochilor si cred ca fac un nani scurt daca nu incep sa sune telefoanele cum se intampla de obicei cand dorm.
Doina m-ai facut sa zambesc.Imi imaginez cat de scumpi pot sa fie amandoi.Pe Delia din contra,gradinitza mai nebunatica a facut-o,numai prostii face si vorbeste.
In casa facem si noi pe rand cum putem schimbari,suntem cu mobila din vechea locuintza care nu prea se potriveste ca marime aici unde stam acum.
Da,da am auzit si eu numai lucruri bune despre Bulgaria.Niste prieteni de-ai nostri au fost anul trecut si au ramas placut impresionatzi.
Eu s-o stapanesc sanatoasa
(pt mine e) Merci muuuuuuuuuuult.Acum ma lupt si eu cu scoala de soferi si "imi dau cu pumnii in cap" ca nu am facut-o cand se putea acasa in Ro si trebuie sa invatz acum in germana.Aici se cere si parte tehnica...si ma mananca termenii greoi.
Dar acum trebuie sa ma ambitionez si mai tare stiind ca ma asteapta masinutza in garaj.Am luat-o acum pt ca am gasit-o intr-o stare f buna,putini km si bani putini.Pt inceput mi-am luat o "cojitza" sa am ce sa busesc ![]()
Pai nu mai sta pe ganduri,ai sa vezi cate facilitati ai cand o sa faci carnetul.
Acu' m-am lungit eu.
Pup dulce mamica si prichindeii dulci.Ai grija de tine si muuuuulta putere iti doresc in continuare.
IOANA
justasmallkiss spune:
Roxa,nici eu nu pot sa beau apa nici in ruptul capului.Nu mi-e sete niciodata si cand ma fortez sa beau parca sunt asa de plina de imi vine sa vars si numai ture la Wc fac.
Pai sincer nu stiu ce vrei tu sa slabesti...dupa cum te-am vazut eu in poze esti slabanoaga rau...tine-te de sport ca sa modelezi putin corpul...dupa parerea mea la kg esti ok.
Sa-ti trimit modelul meu de tatuaj?![]()
IOANA
dordia2000 spune:
Se pare ca marea majoritate vor ca ziua de raport sa ramana Marti!!! E ok???
Cu urmatorul concurs...cum facem??? Se mai tine sau luam o pauza??? Sincer...eu m-am cam plictisit...si as cam lua o pauza dar...pe de alta parte...imi place competitia. Ca target mi-am pus 3.5 kg in cazul in care se tine...ca sa scad sub 80 cu 100 gr.![]()
Sau...ce ati zice daca ...am face individual concurs cu noi insine...si sa ne stabilim target pe luna..si sa vedem daca il atingem....sau e o mare tampenie??? Habar nu am...ca nu mai functionez bine la ora asta!!!
Pt Echipa albastra::: total kg pierdute = 9.4 kg iar procentul este de 156.6%
Gata ma intorc la munca!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
anky spune:
ROXANA,bea apa din sticla de 1/2 ,asa vei putea sa bei 2 litrii fara probleme,din pahar nici eu nu pot sa beau.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"

si sotzului i "s-a pus pata" pe un tv plat...asa ca anul asta mai mult ca sigur ne sacrificam pt ca nu le putem face pe toate deodata.