Nou stil de viatza (145)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

[blue] Buna ziua!
Cu intarziere urez si eu La multi Ani! lui Doruletz, Serban si Virgile. Mamicutelor sa va traiasca baietii sanatosi, frumoasi si ascultatori.
Doina nu-mi vine sa cred c-a trecut un an deja...Ce mai zboara timpul. Ceva poze si pentru noi?

Multumim mult!
Nici mie nu-mi vine sa cred ca a trecut un an .
Poze inca nu am reusit sa pun ....cand o sa am un pic de timp o sa o fac.

Succes in cautarea casei!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna dimineatza frumoaselor.
Cu intarziere(ca de obicei) urez si eu un sincer "La multi ani" lui Doruletz, Serban si Virgile.
Sunt "chiauna" de somn dar beau o cafelutza tareeee si sper sa ma trezesc.Am invatzat pana azi noapte pe la 2 si la 5 mi-a dat trezirea maimutza,nervoasa tare ca ea nu vrea sa o spal pe cap. Deja are cosmare saraca.
Azi sunt libera si bineinteles am iar program de invatzat.

Carmen,un kg jumate?Moamaaaa,cum reusesti?Felicitari,mai ai putin si ma ajungi din urma. Mai mergi la sala?Eu bag sport in fiecare
zi.E periaoda concedilor si am cate 10 ore de munca pe zi....atata merg pe jos de seara nu mai imi simt picioarele.
Piticutzii tai cem ai fac?Sunt bine?

Hopes,daca iti faci ciorbitzele dietetice nu au multe calorii.Eu cand tineam dieta pe puncte imi faceam des ciorbe de legume cu piept de pui,mancam pe saturate si puncte imi ramaneau gramada.

Ina,iti doresc spor la slabit in continuare si sa ai parte cat de curand de inca o minune mica si dulce.

Carina,vazut pozele...sunteti niste frumoase.

Mia,ma bucur ca te-ai mobilizat.Spor la slabit in continuare.Cretzulinul tau ce mai face?

noi2,de ce nu mergi la doctor?S-ar putea sa ai o viroza stomacala,care nu trece doar cu ceiuc si apa cu lamaie.Eu sunt patzita...atata am varsat de am zis ca si stomacul mi-l dau afara si cu pitica am tras-o de cateva ori.Sanatate multa.

Zuzi cum merge cu alergatul?Pitica dulce ce mai face?Imi imaginez ce mare s-a facut.Poze noi mai pui sa o vad si eu?

Tzuni e in concediu?

Cristinutza?De tine nu mai stiu nimic?Esti bine?Gata examenele?Mai da un semn de viatza.

Delia Si aici ploua si e vreme urata....dintr-o extrema in alta.Ieri a fost o caldura de am zis ca mor...si azi mor de frig.

Doina cum merge cu slabitul?Puii sunt bine?

Dordia si Violeta,felicitari pt ambitie.

Mamicadulce,gata "ai dresat" pisica?Am avut si eu o pisicutza dulce tare,pacat ca am facut alergie si a trebuit sa o dau.Oricum nu cred ca ar fi ramas in viatza la cum ar fi chinuit-o pitica.

Roxana unde ai disparut?Ti-au trecut "pasarelele" cu tatuajul?Mie nu,mi-am si gasit modelul...mai trebuie sa gasesc curajul sa merg sa mi-l fac.

Sigrid esti bine?Merge printzesa la toamna la scoala sau anul viitor?Cand ma gandesc ce repede trece timpul.Peste 2 ani si Delia mergel a scoala.

Carolina

Va pup...suna la usa...revin.

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Buna, fetelor!
Saptamana trecuta am tras tare si-am reusit sa mai scap de 1 kg, deci acum am 57. In timpul ramas pana la vacanta imi propun sa mai slabesc macar 2.

Poate la toamna o sa ma inscriu iar daca mai facem un concurs. Succes mai departe si la cat mai putine kg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...nu am citit nik din urma pt ca acuma am aterizat de la acupunctura...(pt o poliartrita scapulohumerala si nuste ligamente bulite la laba picioruylui) pe care am reusit sa o incep azi.

Ma duc sa citesc si revin si cu modificarile in listutza.

Raport: 83.4 kg surprinzator!!! Dar se pare ca saptamana trecuta cand am raportat stagnare...era inainte de rusi si probabil retinusem apa asa ca....e ok.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Raportez si eu - 600.Se pare ca m-am indragostit de grame, nu de kg, ca doar cu gramele dau jos.
E adevarat ca as fi slabit mai mult daca m-as fi tinut mai mult de sport, de ex se vazusera rezultate dupa ziua la strand si tare rau imi pare ca nu pot merge mai des, dar vremea nu-mi permite si nici doar la piscina nu as merge, ca bazinul care are jeturi de apa si face si masaj e afara
Plus ca nu pot spune ca am tinut chiar un regim strict in we de ex m-am -it,dar una peste alta ma declar multumita ca aceste gr le dau jos si nu le pun.
Asa ca merg mai departe si parca m-as baga si eu la concurs.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by justasmallkiss

.
Cu intarziere(ca de obicei) urez si eu un sincer "La multi ani" lui Doruletz, Serban si Virgile.

Doina cum merge cu slabitul?Puii sunt bine?

Multumim mult pentru urari!
Cu slabitul a inceput sa mearga, de cateva luni imi tot intarzie rusii si nu pot sa mai tzin kg in frau.
Puiutzii sunt bine, Doruletz a crescut si e din ce in ce mai dragalas, Onitza e in vacanta si e o scumpa si cuminte.
Ne pregatim de concediu....abia astept!Tzutzu are 2 saptamani libere si eu doar una.

Vad ca esti foarte ocupata , te admir ca ai putere sa le faci pe toate!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Buna dragelor!

Felicitari fetelor care au slabit!

Votez pentru luni -zi de raport

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Mik te si sper ca nu ai abuzat de dulciuri si alte interzise da???
Delidana eu tin evidenta voturilor si stam cam asqa:

Dordia - miercuri
Mephala - marti
Delidana - marti
Mamica dulce - miercuri
Hopes - marti
Carolinah - marti
DianaR - luni
Nastad - luni

Restul nu s-au exprimat. Dar daca ramane zi de rap marti...ori continuam concursul incepand de azi si luam acest raport ca si unul de inceput de nou concurs.....ori incepem de sapt viitoare.
Astept pareri!!

Mamica Dulce ....Ar fi super...sa ne un piculet !!! Eu una de ceva vreme sunt intr-o competitie cu mine si mai ales cu sor'mea pe care vreau sa o ajung...
Noi2 o sa te trec in listutza...inca nu s-au format echipele asa ca....sa vedem cum facem. Imi pare rau ca ti-a fost rau...si sanatate multa. Poate e de la caldura asata. Bafta la examene in continuare!

Mephala ai perfecta dreptate. De slabit daca vrem...slabim si fara concurs...deci...daca majoritatea doresc concurs...nu am nik impotriva iar daca nu..nu-i bai ca...eu tot am de gand sa dau jos kg de prisos care...sunt multe rau.
Mamide Stefan ...o sa corectez dar spune-mi cu cat sa inlocuiesc!

Gata fetelor...am citit tot...si acuma merg sa modific!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Ehe,Doina,tu ma admiri?Ce sa mai zic de tine...Carmen si celelalte fete care au 2-3 puiutzi si mai si lucreaza?
Uneori nu mai am putere dar nici nu mai mai plang...m-am obisnuit si a inceput si sotzul sa ma ajute.Ce ma enerveaza la culme e cand mi se spune...eh,ai 25 de ani nu ar trebui sa simti oboseala.
Cand o vad pe Delia cat de neastamparata si rea e ma gandesc la Onitza si imi spun in gand...da Doamne sa se cumintzeasca si ea.E mai rau ca un baiat.Toata e taiata si vânata pe picioare.
Doar o saptamana de concediu?Eu am la sf lui iulie 2 dar nu stiu daca plecam undeva pt ca vrem sa ne renovam camera de zi(sa schimbam mobila,coltzar...tot),azi imi vine masinutza acasa si sotzului i "s-a pus pata" pe un tv plat...asa ca anul asta mai mult ca sigur ne sacrificam pt ca nu le putem face pe toate deodata.
Doruletz sta cu mama cat esti la munca?Cum se inteleg copiii?Eu o tot intreb pe Delia daca vrea o sora sau un frate dar imi spune f revolatata ca NU!!!
Mergeti la mare o saptamana?

IOANA

Mergi la inceput

Am facut modificarile...dar intr-o fuga...ca am treaba la scarbici asa ca...va rog sa va aruncati un ochi si sa ma corectati unde e cazul.
Podiumul o sa il modific diseara!
Va poop si o zi racoroasa va doresc!!!

Mergi la inceput