Nou stil de viatza (145)
Raspunsuri - Pagina 20
Delidana spune:
Mik, de acord, eu chiar as zice doar o abatere, insa asta presupune vointa. Fara ea....
Ce bine suna, dulceata de zmeura... Pastreaza si pentru mine un borcan.
Spuma asta ce e? Se ia de la suprafata cind fierb fructele sau....?
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare! ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mik spune:
Da, Delidana. Spuma e ceea ce se ridica alb deasupra dulcetei cind e pe foc. Se ia frumos cu lingura ca sa nu se zahariseasca dupa dulceata.
mephala30 spune:
Delia, da, imi place ft. mult A. H. 
Ma bucur ca ti-a priit ziua de fructe. Spuneai ca mananci si mamaliga cu ciuperci, ai sarit-o?
Io m-am saturat de atata pepene, la pranz am mancat o portie mica de mazare verde si carne de pui.
InaC, suntem doua mancacioase in grupul nostru. ![]()
Clatite cu nuci, frisca si finetti, ....mama-mama!!!!!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti cucuieti
dordia2000 spune:
Fetelor...sa va aduc aminte ca...tb sa dam kg jos??? De ceva diete...etc..nu pomeniti??? Ca mi se face rau cand va aud cu clatite, dulceturi...etc....imi vine apa in gura si mi se face o foooooaaaaame!!!!!!!!Si azi am zis ca nu mai manac decat un fibrobar si poate o fructa mica.
Asa ca...reveniti-va si hai sa vb de meniuri dietetice...nu de porcarii de clatite, dulceturi...spume....etc...bleah

Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
mephala30 spune:
Dordia, unele dintre noi (Mik) sunt la mentinere. asa ca-si permit o spuma, o dulceata...
celelalte, sa-si puna pofta in cui! ![]()
carina spune:
Ina: nu am mai intrat 2 zile si ce vad? Clatite??
Glumesc, pentru ca eu mereu am fost de parere ca daca nu poti sa te abtii, daca nu ti se pare firesc atunci e de rau. Este asa frustrant ca la un moment dat tot cedezi.
Eu nu sunt mancacioasa de felul meu, cel putin nu de dulciuri. Puteti povesti de toate ciocolatile si prajiturile. Doar ca rontai chestii fara sa imi dau seama (rontaiam mai bine zis).
Delidana: de mult vreau sa te intreb o chestie: in cat timp ai ajuns sa faci asa multe abdomene? Eu raman fara grai cand citesc cate poti face...
Azi am avut examen de certificare in Software Testing si sper sa fi facut ce trebuie. Cu mancatul ma chinui de la 12 sa imi fac timp sa mananc ceva. Cu toate cate au fost saptamana asta sper sa ajung si eu sub 60 si ma imbat (cu apa rece)![]()
Ina - Carina
- Slabim, slabim , la mare ne grabim
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
dordia2000 spune:
Offff....pana ajung eu la mentinere...o sa fiu batrana si fara dinti deci...nu o sa mai pot manca atunci...dar...nici acum nu ma infig desi...imi e din ce in ce mai tare pofta de diverse interzise..dar rezist cu stoicism.
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
"Dordia-Violeta"
dordia2000 spune:
GAta fetele...plec acasa....si mai intru la noapte...dupa ce culc baietii...
Diana mamica de
"Dordia-Violeta"
Delidana spune:
Mik, mersi de lamurire. 
Carmen, a fost buna mamaliga si am mincat-o cu pofta caci mi-era o foame teribila...
Citeodata asa ma satur de salate si mincat fara grasimi, incit simt asa o nevoie acuta de ceva gras si uleios si greu.
Si nu e vorba de o pofta trecatoare ci mai degraba e ca o nevoie acuta, ca atunci cind ti-e sete si simti ca daca nu bei apa in secunda urmatoare vei lesina...
Cred ca din cind in cind trebuie sa ne facem si cite o pofta mica, in limite rezonabile bineinteles. ![]()
Pe mine sportul ma salveaza de la aceste abateri si incerc sa-mi zic mereu ca nu pot trai doar cu restrictii. Partea asta cu restrictiile merge pe scurte perioade insa pe termen lung...
Carina,sa stii ca n-as putea sa dau un termen fix, probabil ca mi-a luat ani de zile. M-am apucat de sport prin 2004 deci cam de atunci.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Neatza!
Meniul:
-cafea
-2 felii pepene
-mazare verde cu carne de pui (mi-a ramas de ieri)
-o felie pepene, un mar
Cum va petreceti week-urile?
Eu am program liber ales: curatenie, plimbari in Copou cu baietii, ma uit la fime si mai vad ce fac....