Nou stil de viatza (145)
Raspunsuri - Pagina 12
Hopes spune:
Tzuni...daca ma iei si pe mine cu mare drag deschid subiectul![]()
Carmen ziceai ca e o singura zi..asa e, da io cand ajung acasa sunt luata de odihnita de catre Eduard. Si-l car 4 etaje de cate 2 ori. STau dupa el prin casa sau el dupa mine
Of offf, cum rezisti?!!
Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
mephala30 spune:
Diana, nu, n-am alte poze; am imprumutat camera pentru un timp, cand o recuperez voi avea ce vedea ![]()
Tzuni, da, pepene rosu. Incercam o zi, vedem daca-l facem serial sau il lasam artistic ![]()
Mamicadulce, cei de la sala sunt in vacanta pana in septembrie si renoveaza sala. Deci, astept...
Hopes, Teo merge sustinut, destul de bine. Cu fiecare zi ce trece devine mai sigur pe el, mai indraznet.
Edi sta cu bunica?
La Iasi ploua si s-a racorit afara,
, ca in casa tot zapuseala e.
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare! ![]()
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
mephala30 spune:
Te cred....na, ce sa zic amu?
mamidestefan spune:
Revin si eu asupra RAPORTULUI
Nu stiu daca mai conteaza sau nu ...
dar avind in vedere ca eu am raportat mai
tot timpul miercurea ..poate nu ar fi de neglijat ![]()
Azi cintarul meu s-a hotarit sa arate 63.50kg ...
adica dupa o saptamina de blocaj la 63.9 kg ...reusesc sa cobor si eu inca 400gr ...
desi ieri am cam intrat in "exceptionale" ..ca muream de cald..si ma "molesisem" de tot.
Incep sa cred ca si stresul "ingrasa" ..ca saptamina trecuta am fost foarte stresanta ....si probabil ca nici sunculitzele nu au mai vrut sa se topeasca...
dar saptamina asta a mai coborit nivelul de stres ..si se pare ca si kilogramele incep sa se topeasca .![]()
Cu noile cifre ..putem spune ca echipa rosie si-a atins targetul 100%
Adica 6.6 kg ieri + 0.4kg = 7 kg ....din total target de 7 kg ...face 100% 

DORDIA TARGETU-UL MEU GENERAL RAMINE 62 DE KG .....NU 58 KG .
SI SPER SA IL ATING FARA CONCURS 
Va
...si va doresc SLABIRE USOARA ![]()
![]()
![]()
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
mephala30 spune:
Felicitari albastrelelor si rosioarelor! Voi ati castigat concursul!
Felicitari tuturor fetelor care au slabit macar un kg pe durata concursului. Bravooo! 

miag spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Cel mai fain a fost intr-o seara cand in liniste, la apusul soarelui ma plimbam pe strazile inguste ale Romei, cu cladiri pline cu flori...atmosfera romantica, linistita, cand de-odata, in tacerea aceea de basm se aude o voce ca un tunet intr-o romaneasca perfecta "....ce p-la mea!" Si s-a auzit asaaaa, cu ecou....ce mai, de poveste!Semn ca romanii sunt romani in orice colt de lume s-ar afla!
[
URGENT
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos

miag spune:
quote:
Originally posted by carolinah
Raport: -0.3 Kg. Eu sunt multumita, ca ultimul Kg se duce cel mai greu si eu am bucur ca se duce!!!
Va pup. Ma duc sa muncesc ca iar am o zi infernala!
Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident
spor la treaba
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Felicitari albastrelelor si rosioarelor! Voi ati castigat concursul!
Felicitari tuturor fetelor care au slabit macar un kg pe durata concursului. Bravooo!
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare!
Multumim mult

Perseverenta e cheia succesului ..mai ales la slabit ..parerea mea

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
mephala30 spune:
Miag, te vad activa, ce meniu ai azi?
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti cucuieti
anky spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Hai c-am revenit! La Roma a fost super fain. Fain orasul, faine mancarurile si...m-am indragostit de juma din barbatii italieni de-acolo!Moamaaaaa, da' ce faini suuuunt! La un moment dat a aparut unul in fata mea pe motocicleta
: era in pantalonbi scurti, bocanci, tricou mulat negru, plete si super bronzat. Sa mor io ca am ramas cu gura cascata! A inceput sa rada....
Cel mai fain a fost intr-o seara cand in liniste, la apusul soarelui ma plimbam pe strazile inguste ale Romei, cu cladiri pline cu flori...atmosfera romantica, linistita, cand de-odata, in tacerea aceea de basm se aude o voce ca un tunet intr-o romaneasca perfecta "....ce p-la mea!" Si s-a auzit asaaaa, cu ecou....ce mai, de poveste!Semn ca romanii sunt romani in orice colt de lume s-ar afla! In rest, vazut si salutat Papa la Vatican.
Anky, Doroty A fost mai putin cald decat era in Bucuresti!
Mephala, ok, te las sa-ti papi pestele!
Violeta, printre principiile mele de viata se numara si acela potrivit caruia: o zi in care n-am ras a fost o zi pierduta. Asa ca...
Delidana, as fi venit acasa cu (macar) o duzina de "signore"
ada_b am mai tinut, dar numai o zi de fructe, nu trei. As incerca. Si daca nu merge, renunt!
Pe 14 iulie plec la Madrid. Acolo o sa vad "muchos machos-man"
URGENT
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Ohh..Tzuni,si nimic,doar a ris tipul...slaba miscare.Vorba Delidanei,trebuia sa te alegi si tu cu vreun uomo gentile.
Eh...mai ai o sansa la Madrid,daca nu te descurci sa ne strigi ca iti venim in ajutor .
Delidana,pe 8 septembrie incep cursul,va spun atunci ce si cum.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

: era in pantalonbi scurti, bocanci, tricou mulat negru, plete si super bronzat. Sa mor io ca am ramas cu gura cascata! A inceput sa rada....