Nou stil de viatza (145)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Anky, stii vorba aia "ce-i al meu e pus....departe!"

VREAU SI EU UN SFAT:
Is cam necajita la ora asta: am ajutat candva un om sa iasa dintr-un impas. I-am oferit un job. E vorba despre o "ea". Iar de cateva luni, drept "multumire" ma toaca fin si ma sapa pe la spate. Suna sefii si le spune ca nu-mi fac treaba, ca lipsesc, ca sunt asa si pe dincolo. Realitatea, normal, nu e asta. Ce sa fac? Nu am puterea s-o dau afara pt ca nu sunt angajata a firmei, degeaba imi e subalterna. Sa plec? I-as da satisfactia maxima. Pt ca mi-ar lua postul. As putea sa fac asta, ca am ce munci, dar sincer chiar nu as vrea ca in societatea romaneasca sa promoveze astfel de oameni de calitate discutabila si prin metode murdare. Ce sa fac? Sa ma lupt cu ea? Sa abordez eu sefii cei mari sa le explic si sa-i pun in fata unei alegeri: ea sau eu? Eu sunt de aproape 6 ani la acel job. Ea de 1 an si ceva. La inceput ma enervam pe ea si-i raspundeam. De multa vreme insa, o ignor. Asta o enerveaza si mai tare. Dovada: aseara a sunat pe la sefi zicand ca io nu-s de gasit, in conditiile in care nici macar nu avea motive sa ma caute! Ce sa fac?

URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!!!

Nu am avut net la scarbici dar acuma a venit un cocolos si profit!!!
Eu sunt suparata pt ca dupa meniul de ieri...azi aveam ceva in plus si cum va spuneam ieri...cred ca am retinut apa ca altfel nu imi explic. Dar...o elimin eu !

Tzuni stiu exact prin ce treci...si...cel mai bine e sa o dai afara ca sa scapi de un stres. Nu e corect sa pleci tu din cauza ei. Ori vb serios cu ea si ii spui verde in fata ca stii cu ce se ocupa si ar face bine sa inceteze...ori o dai pur si simplu afara si scapi de stres. Asta e parerea mea!

Meniul de azi:
D: jumatate de iaurt cu un pic de paine (daca mananc iaurtul gol dimineata...ma deranjez la stomac)
P: salata cu rosii castravete si branza
C: friptura de vitel cu salata cred...

Am facut modificareile...daca mai e ceva in neregula va rog sa imi spuneti!

Multumim pt felicitari si felicit si eu toate fetele care au slabit...ca pana la urma asta e scopul nu???

Cat despre noul concurs....eu zic sa o lasam balta si sa luam o pauza...si ramane zi de raport Marti. Voi ce ziceti??? Sincer si mie mi s-a cam luat de concursuri...dar...daca totusi insistati...si se va face un nou concurs...cred ca ma bag si eu.
Astept pareri pro si contra concurs!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Dordia, nu pot s-o dau afara, nefiind nici eu angajata firmei. Nu am puterea asta. Merci oricum ca mi-ai citit randurile si te-ai gandit la o solutie pt mine

URGENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Tzuni, te inteleg perfect prin ce treci, avand pozitie de conducere de cativa ani buni, si am fost sapata de cativa destul de urat, unii ptr. ca mi-au vrut postul, altii din rautate pura, spunand patronului fel de fel de minciuni. Din fericire in ficare din cazuri s-a aflat adevarul. Atunci cand am stiut despre cine e vorba ptr. ca am avut si "anonimi" i-am vorbit direct, chiar si de fata cu ceilalti colegi
Acelasi sfat ti-l dau si in cazul tau, inainte de a vorbi cu sefii vorbeste cu ea si arata-i ca stii si ca astfel de mizerii se afla oricum, iar daca iti vrea postul sa demonstreze ca e mai buna profesional.
Urasc mizeriile astea, si din pacate am avut parte din plin de ele

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=kk3GbKsP8vo&mode=related&search=" target="_blank">MELODIE PT O ZI CALDUROASA

URGENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!

ADA bine ai venit si spor la slabit!
Am si eu Pilates, nu am reusit sa fac nimic pana acum ca televizoarele stau pe desene si muzica
Tu ai incercat? Cum e?

TZUNI, pana la urma adevarul va iesi la iveala eu cred ca mai bine ar fi sa o ignori.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Azi am hotarit sa iau o pauza de la sport, ma simt obosita (deh, culcat tirziu aseara ) si nu ma simt in stare de nimic.

Tzuni, eu zic sa ignori colega si in acelasi timp sa te faci indispensabila sefilor, cu toate proiectele la zi si cu temele pregatite. Dar sint sigura ca pe astea le faci deja...O discutie cu ea fara nervi si cu mult tact ar fi indicata desi nu stiu daca va duce la rezultate bune...

Bfly, ne-ai parasit de tot?

Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Anky, stii vorba aia "ce-i al meu e pus....departe!"

VREAU SI EU UN SFAT:
Is cam necajita la ora asta: am ajutat candva un om sa iasa dintr-un impas. I-am oferit un job. E vorba despre o "ea". Iar de cateva luni, drept "multumire" ma toaca fin si ma sapa pe la spate. Suna sefii si le spune ca nu-mi fac treaba, ca lipsesc, ca sunt asa si pe dincolo. Realitatea, normal, nu e asta. Ce sa fac? Nu am puterea s-o dau afara pt ca nu sunt angajata a firmei, degeaba imi e subalterna. Sa plec? I-as da satisfactia maxima. Pt ca mi-ar lua postul. As putea sa fac asta, ca am ce munci, dar sincer chiar nu as vrea ca in societatea romaneasca sa promoveze astfel de oameni de calitate discutabila si prin metode murdare. Ce sa fac? Sa ma lupt cu ea? Sa abordez eu sefii cei mari sa le explic si sa-i pun in fata unei alegeri: ea sau eu? Eu sunt de aproape 6 ani la acel job. Ea de 1 an si ceva. La inceput ma enervam pe ea si-i raspundeam. De multa vreme insa, o ignor. Asta o enerveaza si mai tare. Dovada: aseara a sunat pe la sefi zicand ca io nu-s de gasit, in conditiile in care nici macar nu avea motive sa ma caute! Ce sa fac?

URGENT

Mda...era mai bine daca ajutai un 'el',sigur nu te-ai fi confruntat cu asa ceva.Eu zic sa o ignori si sa iti faci treaba ca lumea,se pare ca e invidioasa

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, fetelor!

Am incercat sa scriu si dimineata, dar s-a blocat...asa ca nu am mai reusit sa semnez condica.

Delidana , multi, multi si din nou scuze, te admir pentru constiinciozitate si consecventa.

Tzuni, daca a ris "durul" inseamna ca te-a remarcat frumoasa si desteapta cum esti, asa ca....

Felicitari cistigatoarelor concursului, felicitari tuturor fetelor cu floricele, dar si celor cu porcusori, care insa nu parasesc "ringul".

mephala, te invidiez ca ai simtit ploaie...

Tzuni, in ce o priveste pe "ea" iti recomand sa-ti faci bine treaba si sa o ignori, doar cei de calibrul ei vor intra in joc...Cu oameni de acestia nu ai nicio sansa daca iti pui mintea, nici nu te gindesti ce minti diabolice au.

eu sunt doar cu gindul la mincare, probabil si din cauza ca nu merg la serviciu.Sper sa imi revin curind.

pupici la toata lumea,ina C

Ina - Carina - Slabim, slabim , la mare ne grabim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Buna fetelor!

Delia nu v-am parasit dragutza si nici n-am renuntat...numai ca sunt in deplasare pe la parinti, socrii in alt oras! Iaca am reusit sa gasesc un pic de timp sa intru macar pentru raport.

73 kg de data asta. N-am reusit mai nimic concursul asta. Am vazut ca deja s-a pus in discutie un nou concurs incepand de azi. M-as inscrie si eu cu target 3 kg, desi simt ca-mi pierd rabdarea cu kilogramele astea care nu mai vor sa scada...bine ca nici eu n-am fost "usa de biserica" si am mai bagat pe sub nas interzise.
Sper totusi ca in urmatoarea perioada o sa reusesc sa slabesc ceva de vreme ce n-o sa mai fie sotul meu langa mine sa ma ispiteasca cu diverse.

Hai ca va pe toate si zic de pe acum Felicitari!!! castigatoarelor si tuturor celor care au slabit!

sarbatoritilor si sarbatoritelor din ultima saptamana!

Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare!

Mergi la inceput