Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

blackgirl, bun venit in club!
ca sa zic asa...si noi stam cu parintii mei, cu ied cu tot...da' tot sper sa ne mutam candva, pe-undeva...(evident, daca tot veni vorba, ai mei platesc intretinere, cheltuieli etc...asa ca sa ne traiasca salariile...si sa creascaaaaaaaa ca m-am cam saturat!

http://www.pagina-mirunei.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

si mie imi trimit ai mei bani..inca ..ca eu nu am nici macar indemnizatia aia de 600 roni.deh, nu am avut continuitate intre licenta si angajare

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Deci ne vedem la rezi?
Eu sunt o inconstienta! De-abia de azi m-am apucat serios de invatat- am reusit sa sparg gheata cu o tema intr-o zi- litiaza veziculara si a CBP. Am reusit sa-mi dau lucrarea la copertat dar e gata abia joi si ultima zi de depunere este vineri.Ca de obicei am lasat totul pe ultima clipa.
Cele care ati dat licenta dupa ce v-ati maritat: ati intrat cu numele de pe CI sau cu numele de fata (din timpul facultatii)? Ca toti colegii mei sunt cu M, iar eu am numele actual cu I si tare mi-e frica de faptul ca n-o sa fim in aceeasi sala...Nu ca ar conta foarte mult, dar barem pentru moralul ridicat intre noi.
In ceea ce priveste banii...pana acum am fost o "lipitoare" si nici viitorul nu pare prea stralucit.Da' si eu sunt tot o optimista! Poate o sa castig candva la loto(cand voi juca)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna,
Bysko,eu m am maritat in august si am avut licenta in toamna dar nu mi am schimbat numele de domnisoara,nici nu m am gandit sincer ca ar trebui.
Fetelor eu am norocul(daca se poate spune asa)sa primesc indemnizatia de crestetre a copilului dar dupa cei 2 ani sunt oficial somer cu diploma.Ma gandeam la un moment dat sa ma angajez la o firma de medicamente(n am carnet),dar asta s ar rezolva.Ideea este ca este o munca care iti ia forte mult dim timp si ar vrea sa particip la educatia copiilor mei nu sa mi creasca bona pana la 8 seara si eu sa ii pup in somn.Apropo ce iau de la stat dau aproape in imtregime pe salariul bonei ,noroc cu serviciul sotului

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Emushi,nu te plinge de optimismul tau este o calitate de apreciat, eu ma plang de lipsa de ambitie si incredere in sine.Asa ca inainte cu capul sus ,dai cu invatat cind apuci si cu atuul din umbra optimismul incurabil,te pup

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Mergi la inceput

la licenta am intrat cu numele din timpul facultatii, "de domnisoara"..la rezi cu noul nume...

lui matei i-a erupt azi incisivu LATERAL de sus, dr..nu ar fi trebuit sa ii iasa mai intai centralii de sus?? (pe cei de jos ii are de 2 luni..)...

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Ms pt raspunsuri!
Si Busrei i-au iesit mai intai incisivii laterali superiori, apoi cei mediani- dupa 2 luni. Acum asteptam lateralii inferiori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mag2007 spune:

salutare la toata lumea! As vrea sa ma alatur si eu voua:sunt rezidenta an II si in curand(cam peste 2 sapt)o proaspata mamica!
As vrea sa va intreb daca trebuie in momentul in care intru in concediu postnatal(eu as vrea sa-mi iau doar acest concediu de 126 zile) trebuie cumva sa anunt si centrul de perfectionare,eventual si ministerul?Eu am intrebat la spitalul platitor(sf Ioan)si duduia de la RUNOS nu prea era in tema...dar mi-a zis ca trebuie o hartie de la minister catre cantrul de perfectionare in momentul reluarii activitatii....
Multumesc mult

Mergi la inceput

cu concediul postnatal mergi lunar la RUNOS, nu trebuie sa anunti si pe altcineva..cand iti reiei activitatea e nevoie si de o hartie de la minister mie asa mi s-a spus.

pe ce esti rezidenta?

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mag2007 spune:

Merci mult de raspuns!
Sunt rezidenta pe psihiatrie!

Mergi la inceput