Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Ce mai faceti? Vad ca activitatea a cam stationat, asa ca am intrat sa va "resuscitez"
Maine Busra face un anisor si sunt tare incantata!
Bebicii mici si mari ce fac?
Munca cum merge?
de langa harri, angi & company.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

buna, sunt noua pe forum.ma numesc andreea si am terminat facultatea de mg la bucuresti dar in loc sa dau rezidentiatul m am apucat de facut copii si uite asa sint in anul trei de concediul de crestere a copilului . sunt foarte demoralizata ca nu ma simt in stare sa ma apuc de invatat cu 2 dracusori acasa,e imposibil sa ma concetrez si in plus dupa mai mult de 3 ani de stat pe bara am impresia ca nu mai stiu nimica.nu vreau sa stau la cratita toata viata,paote gasesc pe cineva in situatia mea care sa poate sa imi da un sfat .sper ca nu v am plictisit ,va pup

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

Bysko, si pupici!!!

http://www.pagina-mirunei.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Busra

Noi suntem suparati ca piticii au enteroviroza.....

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Multumim pentru urari!
Uitati si niste poze:
www.totsites.com/tot/busra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

anya, iesi cu fetele sapt viitoare in parcul national? dimineata cat e racoare sau pe seara...

mai sunt bucurestence care pot veni la o intalnire?

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

bisous, eu stau de 6 luni acasa, cu reziul luat si tot am impresia ca nu mai stiu nimic..ca m-am rupt de tot ce inseamna medicina, desi am citit in timpul asta destul de mult...despre rezi..daca iti doresti mult de tot sa il iei pe o specialitate anume eu cred ca o sa te poti mobiliza..si, bineinteles, daca o sa ai un ajutor la copii, altfel, cu 2 nazdravani cred ca iti va fi foarte, foarte greu...

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

bisous...ce sa zic, eu nu am 2 dracusori, numa' o baietoaica nazdravana...care-mi ocupa si timpul, si cheful de invatat!
eu am luat (probabil accidental? dupa 2 luni de invatat numa' noaptea dupa ce adormea iedu', cateva ore pana picam de somn) rezi pe mf, ce sa zic, l-am luat sa nu stau pe tusa...acum mai si lucrez cateva ore pe zi (nu mult, 2-3 ore, da' ma duc ca-s in stagiu de pedi si ma intereseaza acum...), asa ca abia astept acasa sa vin la joaca...plimbarea de dupa-amiaza (nu ma pot abtine!), pe la 11 adoarme cupilu' asa ca cica m-as apuca de invatat (maaaama ce chef am!)- uite dovada...stau pe forum!
si TOTUSI, inca mai cred ca pot lua rezi pe alta specialitate...
poti sa-mi zici cum vrei, sufar de-un optimism aproape absurd la care nu, NU VREAU sa renunt...si poate asta m-a ajutat si anul trecut!
asa ca, sfaturi nu-ti pot da, mie pana nu-mi junge cutitul la os nu-mi vine cheful si sporul la invatat...
bafta multa...si nu-ti fa griji ca ti se pare ca nu stii nimic...cred ca ne-am ales o meserie in care (aproape)tot timpul vom simti asta! (si, sincer, mie mi-e frica de aia care le stiu chiar pe toate!!!)
, poate punem de-o intalneala la rezi? mai e si bysko...cine mai vine???

http://www.pagina-mirunei.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Dope, stiam ca voi ajunge si eu pe aici! M-am invartit, v-am tot citit din umbra, dar... nu ma rabda inima! Deci la intalnirea aceea de la rezi, spun si eu prezent!

Sunt "momentan" (spun eu ) rezi an II MF. La Brasov. Tot aici am facut si facultatea. Nimic spectaculos, dimpotriva o multime de deceptii. Insa sper sa trec peste ele, sa ma remontez si cu multe forte si "putoare" sa trec cu bine peste acest hop. Ceea ce va doresc si voua!

Date personale: maritata de 2 ani, fara copil (amanat din cauza de rezi ), chirie, masina luata cu credit de la banca. Ah, si maica-mea inca ma ajuta la plata facturilor! Sper (in van!) ca odata cu majorarea salariala din septembrie sa numai fie cazul!

O zi buna!

Mergi la inceput