program care iti da voie sa intri in Pc cuiva
buna,
stie cineva un program care daca il instalezi poti intra in Pc cuiva.
De exemplu mama e in ro si eu in usa si vreau sa intru in Pc ei sa ii schimb ceva, dar numai daca ea aproba acea "sedinta" pot intra.
Stiu ca exista, nu stiu cum se numesc... stiu ca Dell.com folosesc unul ...
ma poate ajuta cineva?
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Raspunsuri
Gabbriela spune:
remote desktop stiu ca se poate cu asta, nu l-am folosit nici o data, deci nu stiu cum sa fac... cine ma poate ajuta?
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
marius spune:
VNC
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa
Gabbriela spune:
http://www.realvnc.com/products/personal/ asta e?
Sanatate si numai bine
brendamitran spune:
Da,VNC-ul l-am avut si eu.....
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
dante01 spune:
vnc-ul merge. si mai sunt si altele
dar trebuie sa stie cum sa-l lase sa treaca prin firewall, asa ca pana la urma cred ca mai bine apelezi la un prieten sa-l instaleze si sa-l configureze. dupa ce il vezi tu, poti schimba setarile sau ce mai vrei, dar pana sa-l vezi nu poti face nika...
Gabbriela spune:
o sa incerc singura si sa vad ce iese, daca nu resuesc o sa rog pe cineva.
thank you!
quote:
Originally posted by dante01
vnc-ul merge. si mai sunt si altele
dar trebuie sa stie cum sa-l lase sa treaca prin firewall, asa ca pana la urma cred ca mai bine apelezi la un prieten sa-l instaleze si sa-l configureze. dupa ce il vezi tu, poti schimba setarile sau ce mai vrei, dar pana sa-l vezi nu poti face nika...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72003" target="_blank">INDEX SUBIECTE LA KNOW HOW ON LINE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
Sanatate si numai bine