Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 36

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fetelor,

Am si eu nevoie de sfatul vostru, pentru ca sunteti mai informate decat mine si ati trecut prin asta. Eu pe 20 iulie sunt programata la prima intalnire cu dr.T si ma gandeam pana atunci sa nu pierd timpul si sa incerc sa fac ceva din proprie initiativa ( acum ma gandesc daca e bine ), si anume sa imi fac luna asta monitorizarea ovulatiei, aici in Craiova, la un cabinet medical. Azi sunt z10 si ma gandeam sa merg azi si sa mai merg luni z14 ( e la mijloc we si nu au dr. sambata).
Ce parere aveti? Imi foloseste? Se uita dr.T la rezultatul monitorizarii sau nu il intereseaza ca nu e facuta de dumnealui?
Ma gandeam sa nu cheltuiesc banii aiurea.
Astept sfaturi.
Va pup si va urez o zi excelenta
Magdita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

Si la mine ciclul a venit aproape normal dupa laparo, a intarziat numai doua zile... insignifiant...
Ma asteptam sa mai intarzie ca eu dupa laparo am sangerat unele zile.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Mie dupa laparo mi s-a lungit CM de la 28 zile la 30 zile.

Inuta aceeasi problema o am si eu cu balonarea, sunt permanent umflata zici ca sunt gravida in 5 luni asa am burta...eu ma intrebam daca nu pot bea ceva ceaiuri ca medicamente nu vreau sa iau

Ceva vesti de la Raza? a nascut?...si de la Ysa cum a iesit laparo?
Va pup pe toate

Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Magdita, daca vrei neaparat iti poti face o monitorizare, dar eu in locul tau as astepta pana pe 20 la intalnirea cu dr. T. Oricum, iti va spune ca trebuie sa faci monitorizari cam 3 luni pentru a vedea ce si cum. Pe 20 cand mergi la T in ce zi ai fi? Poti incepe atunci monitorizarea.

Fetelor, stie cineva ceva de Ysa? Probabil acum e acasa si se odihneste.

Mergi la inceput

Ana, multumesc mult pentru raspuns.
Ma tot uitam pe forum sa vad daca mi-a raspuns cineva, pentru ca eram in dubiu. Nu stiam daca sa merg sau nu azi la monitorizare. Si ma hotarai : nu merg. Cred ca intr-adevar cel mai bine ar fi sa incep cu el toate investigatiile. Eu pe 20 iulie, vineri, cand merg la el o sa fiu probabil ziua 5 sau 6, dar asta e. Mai tarziu am inteles ca e el plecat pana pe 02 august.Asa ca in saptamana in care ar fi trebuit sa ma monitorizeze, lipseste. O sa vad atunci cum stabilim.
toate tutunicile si ma simt foarte bine printre voi

Ysa , esti bine? Ne gandim la tine !!!!!!!!!!!

ca sa te inveselim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

inuta si alexia si eu prin luna a 3-a aveam probleme cu balonarea dar rau de tot si dr de familie mi-a zis sa iau redigest 2/zi parca cu juma de ora inainte de mesele de la pranz si seara si am laut cred ca vreo 2-3 zile si mi-a fost fff bine ca apoi nici nu mai luam ca uitam, asa bine ma simteam . Si stati linistite sunt niste pastilute 100% naturale pe baza de nu stiu ce membrane de pipote parca. Bafta sa scapati cat mai repede de aceste balonari nesuferite.

Va pup pe toate si abia astept vesti despre bebei/2liniutze.

Anca 21+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Fetelor, va multumesc tuturor pt raspunsuri. M-am mai linistit. Ieri si azi noapte m-a durut rau burtica, semn ca s-ar putea, totusi, sa se intample ceva, mai ales avand in vedere faptul ca luna trecuta la ovulatie am simtit ca imi pocneste totul in interior... O sa vad maine, de-abia astept sa imi zica Tutu ce se vede pe la mine, pe-acolo... Acum sunt un pic stresata, ca daca cumva maine se vede ca au crescut foliculii, nu stiu cum o sa fac in continuare, avand in vedere ca el pleaca sambata din tara si inteleg ca se intoarce cam pe 10 iulie... O sa il intreb pe el, daca e, cum sa fac si ce sa fac cu pregnyl-ul... Daca au crescut foliculii si trebuie s afac pregnyl-ul p eduminica-luni, o sa mi-l faca tata. dar sa vad mai intai c ezice Tutu.
Ysa, iti tin pumnii sa vii cu rezultate bune! Refacere usoara si multaanatate!
Va pup pe toate!

http://tt.lilypie.com/5Pb3p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Magdita, esti sigura ca e plecat dr. T pana pe 2 august, pentru ca eu am discutat cu el si cu dr. Matei si mi-a spus ca de pe 5 iulie este in tara si nu mai pleaca. Eu atunci incep inhibarea/stimularea pentru FIV. Sper sa nu am surprize neplacute.

Mergi la inceput

Ana, iubita, eu initial ma programasem la prima consultatie pe 09 iulie, dupa care am sunat sa ma reprogramez pentru ca in saptamana aia erau 2 colegi de birou in concediu si nu puteam sa plec de la serviciu. Si m-a reprogramat pentru 30 iulie, dar nu era data sigura pentru ca mi-a zis ca e posibil sa fie plecat si sa sun peste cateva zile cand e cu el la cabinet ca sa imi confirme daca este plecat atunci sau nu. Cand am sunat, mi s-a spus ca e plecat pe 30 iulie si eu am incercat sa ma reprogramez cu o sapt inainte, adica in saptamana 23-27 iulie si mi s-a spus ca e plecat cam de pe 23 iulie pana pe 02 august. De-aia m-a programat pe 20 iulie. Poate s-a schimbat ceva intre timp, eu stiu........ Cel mai bien ar fi sa suni sa te interesezi, parerea mea
Chiar vroiam sa te intreb cum merge pregatirea pentru fiv
Iti urez multa bafta si sa te ajute DD sa iti vezi visul cu ochii

Te pup, Magdita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

fetele, va pe toate!
mie mi-a iesit testul facut azi dimi negativ si sunt tare dezamagita ca nu vine cm-ul asta odata, nici nu stiu pe cine sa intreb ce sa fac, Tutu ma asteapta in ziua 12 la monitorizare dar asta cand oare se va intampla? Nu am ce face decat sa astept probabil.
Va rog sa ma scuzati ca nu particip la discutii mai mult dar eu sunt de abia la inceput cu investigatiile si nu prea am multe cunostinte.
Sa aveti o zi buna!

aspiranta la unu, doi sau mai multi bb

Mergi la inceput