Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 36

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Alexela, dar tu analizele hormonale le-ai facut? Scuze daca ai mai scris asta, dar mi-a scapat din vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Ana, am facut si analizele hormonale, si tot tacamul... Valorile sunt un pic crescute, dar Tutu a zis ca nu e nimic ingrijorator si ca atata timp cat CM vine cat de cat regulat, chiar daca la mai mult de 28 de zile, nu trebuie sa imi fac griji...

http://tt.lilypie.com/5Pb3p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Am inteles. Te-am intrebat pentru ca eu inainte de laparo aveam un fix cu analizele hormonale pe care nu le facusem niciodata, dar T mi-a spus ca nu are rost sa le fac atata timp cat am CM regulat si ovulez. Dar uite ca acum inainte de FIV am avut parte cu varf si indesat de taote analizele de pe lume; unele valori nu sunt chiar in regula si fac tratament sa le corectez.
Multa bafta!
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Alexela, sa stii ca nici eu n-am avut cine stie ce rezultate la stimulare in comparatie cu lunile "naturale". Adica am avut cam 3 foliculi, iar endometrul... distrugator, ca sa citez din dr.T. Dar el mi-a zis ca nu-i bai, punem Utrogestan si se ingroasa. Plus ca foliculii au crescut foooarte greu si nici nu s-au spart dupa primul Pregnyl (dr.Matei mi-a explicat ca-i din cauza ca nu erau maturi). Nu te mai gandi la toate astea, framantarile cu siguranta nu fac bine valorilor in general. Ai rabdare sa vezi ce se intampla pana la urmatoare monitorizare, important este sa ai un folicul si bun . SUCCES!

Mergi la inceput

Mmc_nd, ai dreptate, eu stiu ca asta ar trebui sa fac... Numai ca stiti cu toatele ca e greu, pentru ca indiferent cat de tare incerci sa fii, oricum la fiecare monitorizare sau dupa fiecare ovulatie traiesti cu speranta ca poate, poate...
Problema la mine este de ce luna asta am reactionat cu totul altfel fata de luna trecuta?!?!?? Tratamentul a fost acelasi, iar Tutu mi-a zis ca in putinele cazuri in care se intampla sa nu creasca foliculii la stimulare, asta se intampla in prima luna... Mi-a mai zis ca e foarte probabil ca organismul sa se deregleze de la caldurile astea infernale... Initial am crezut ca face misto de mine, ca oricum m-a intrebat daca nu cumva le-am dat ovarelor niste diazepam, de sunt asa lente... dar dup-aia, cand am iesit in canicula de-afara, mi-am dat seama ca ar putea sa aiba dreptate... Cine stie ce mistere ascunde organismul unei femei??!?!?!?
Pana una alta, adica pana vineri, astept, nu!??!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

dragi tutunici am o intrebare...putem folosi in sarcina Gasex? ca ma simt ca un balon

am 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Poti folosi Dicalbocalm si Rennie, nu stiu despre gasex.

36 implinite am intrat in 37 Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Alexela, cred ca anovulatia ta poate fi foarte usor rezolvata de homeopata cu care lucreaza Tutu. Nu ti-a spus de ea pentru ca probabil asteapta sa te laparoscopieze, ca sa te poti duce la ea cu un diagnostic concret. Sau poate ca dupa laparo nu va mai fi nevoie. Oricum, nu trebuie sa disperi. Endometrioza sa n-ai, ca e mai pacatoasa, in rest toate se rezolva in cele din urma.

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Zeno, multumesc de raspuns. Cu homeopata a facut sotul tratamentul, dar mie nu mi-a zis deocamdata nimic. O sa vad, nu stiu ce sa zic... Astept si eu, cu oarecare teama, ce-i drept, laparoscopia... Atunci o sa stiu clar ce am de facut pe mai departe si, vorba ta, sper sa nu am endometrioza...
Am o intrebare, scuze ca nu ma prea pricep la subiectul asta, si de-aia va intreb pe voi. Dupa laparo CM vine normal?!??! Ca am o cunostinta care a facut laparo in decembrie, parca, si nici pana acum nu i-a venit... Voi cum stiti?!?!? Asta mi-ar mai lipsi, ca dupa laparo sa nici nu-mi vina CM...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Eu m-am operat in 27 si in 229, ca de obicei, mi-a venit. Insa unora dintre fete le-a mai si intarziat.
Ysa, Raza, ce faceti?

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput