Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 36
Raspunsuri - Pagina 5
inuta12 spune:
Ysa26 sa te ajute DD la laparo si sa-ti vezi cat mai curand samburelul la "tv"..
am 7 saptamani
gema spune:
Inuta meritai o "bataita" de la Dr. T, dar........ ce sa mai discutam acum.........
Doamne ajuta ca este bine si asculta cu sfintenie ce spune pentru ca vb. foarte putin dar te asigur ca atunci cand o face este cu folos si bineeeeeeeee.
Ai mare grija de tine si de puiul tau.
maria08 spune:
Buna dimineata!
Ysa26: Doamne Ajuta sa fie totul bine! Refacere rapida si sa vii cu vesti bune!
Inuta: Si eu spun ca trebuie sa respecti cu sfintenie ceea ce-ti recomanda T......important e ca esti bine acum! Ai grija de tine si de bb!
Mmc-nd, Bebekom: Tin si acum pumnii stransi si asa vor ramane pana veti veni cu vestile bune!!!!!
Lucialu: Cred ca si la mine va fi nevoie de o alta laparo.....nu cred ca-mi va face FIV fara....Sa ai incredere si sa crezi cu tarie ca intr-o buna zi toate vom fi mamici!
Va pup pe toate!
marinar spune:
FETE RAZA SE PREGATESTE DE CEZA, AZI O SA DEVINA MAMICA. HAIDETI SA FIM ALATURI DE EA.
HAI RAZAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
Zenobia spune:
Ysa, bafta multa la laparo! Iti tin pumnii sa fie bine!!!
Raza, ma gandesc la tine si la bebelusha pe care curand o vei tine in brate!
Pupici tuturor!
Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Iyoana spune:
Lucialu, m-am gandit la tine zilele astea si ma bucur ca ai scris! Ai grija de tine si multa sanatate!
Raza, nastere usoara si intalnire cat se poate de placuta cu bebelusa mult asteptata!
Ysa, nu am mai facut alte analize decat cela care erau obligatorii in cazul nostru. Verdictul de biopsie ramane in picioare, noi trebuie sa ne hotarm cand. Si cu siguranta ramane undeva spre sf anului.
Pana atunci va urmaresc pe voi si va tin pumnii!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
lucialu spune:
Iyoana iti multumesc pentru ganduri.Am vazut ca mai intervii dar despre tine pana azi nu ai mai scris.Succes mare si multa sanatate si voua!
Pup tutunicile si pe Zeno organizata si ocupata
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Zenobia spune:
Lucia
Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
felicia_ spune:
Raza, Doamne ajuta! Intalnire placuta cu bb s refacere usoara!
Zeno, Marinar, Iyoana, Lucia
Eu... z 2, cu 2-3 pete, ca de obicei...
poze