Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 36

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Felicia, Iyoana, Zenobia, ma bucur sa mai citesc despre voi!
Numai bine tuturor fetelor aflate in monitorizari, laparo, asteptari etc.

Eu iau in continuare AC si astept jumatatea lui iulie cand se intoarce si dr. Matei in tara.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

quote:
Originally posted by Hera25

Da fast dr T mi-a recomandat sa incep acest tratament.Sunt putin cam pesimista in ceea ce priveste aceasta boala, si incerc sa ma obisnuiesc ca o am.Insa asta e!Imi e putin ciuda ca de ce trebuie noi sa ne chinuim cu toate problemele astea, cand alte femei nici nu-si doresc si raman insarcinate super usor.Offfff!
Am inteles ca e recomandat in endometrioza sa tii un regim cat mai vegetarian (si asta e chiar o problma-ce voi putea eu manca cand ma voi duce la servici-offffffff) si ca mai e recomandata si homeopatia.Dar acum nu prea stiu dc homeopatia se poate face in acelasi timp cu diphereline?
Tu tii un anume regim?Cate luni va trbui sa-ti faci diphereline?Ai incercat sau vei incerca si cu homeopatia?

Eu tin regim in sensul ca nu mananc paine...paste...dulciuri...carne, lapte si produse lactate in afara de iaurt...ca nu pot altfel
cateodata in weekend mai mananc peste sau piept de pui...in rest e usor sa tii regimul fiindca e cald...si mai ales ca sunt acum multe legume si fructe.
Si eu m-as interesa de homeopatie daca se poate in paralel cu diphereline...dar inca nu stiu...am uitat sa intreb si mi-e urat acum sa sun numai pt asta..cand stiu cat este de ocupatdrT
Daca vreuna dintre fete stie si ne poate ajuta....:
Se poate lua tratament homeopat in acelasi timp cu diphereline???
Dr T ce parere are?
Pun atatea intrebari pt ca sunt la inceput si as vrea sa pot intelege aceasta boala si de ce oare noi am facut-o?
Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

seara buna tutunici
am si eu o intrebare...voi cum suportati caldurile astea? eu simt ca ma topesc...dar cand ma uit mai bine la mine observ ca ma umflu...ce sa fac? inainte luam detralex...acum e clar ca nu am voie..
voi cum procedati?..cele care treceti desigur prin asa ceva...

am 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Inuta hop si eu apropos de umflat. Si eu ma umflu bine de tot, la picioare si maini, bine ca sunt picioarele dezumflate dimineata ca altfel nu e prea bine, trebuie sa monitorizezi si tensiunea, insa mainile mai tot timpul.

Nu prea ai ce sa iei, la mine se intampla numai de cand este cald, la inceputul sarcinii nu am avut nici o problema, deh, era noiembrie, ce frumos suna acum cand e canicula.

Dr mi-a spus ca nu tai sarea de tot, sa mai stau cu picioarele in sus si mai putin sarat dar nu de tot. Si sa imi mai iau tensiunea, sa nu depaseasca 14 (ce sa spun...ca e 10) insa asta cred ca tine de sarcina mai avansata.

Pupici tuturor. ce face Raza, stie cineva?

35+ (sau 36+ dupa cum spune ecograful...) Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Zeno,Felicia

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fete raza nu a nascut azi. a avut vladareanu prea multe cezariene si T nu prea mai avea cu ce, asa ca o ateapta maine la 2 la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Claucia....eu am tensiunea 9 cu 5...sau mai putin...deci oricum mica...nu stiu daca e bine si asa...14 nu am avut niciodata...
La sare nu am renuntat in totalitate dar oricum am mai redus-o..
Pot sa va intreb si eu ceva.....
voi ce mancati si cat ?
ca am citit diverse informatii despre alimentatie sanatoasa...si sunt unele chestii pe care de ex eu nu le mananc zilnic..si anume painea sau cerealele pentru ca nu-mi plac...e rau ca nu mananc asa ceva? sau sa nu-mi fac griji?

am 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ana spune:

Sunt un membru incepator si salut toate burticile si aspirantele. Mult succes si sanatate tuturor!
Mi-ar fi de mare folos daca ar putea cineva (poate proaspetele mamici) sa imi spuna ceva despre preturile de la Elias,
Cum s-a desfasurat operatia de cezariana? Cum s-au simtit in spital si cum a fost relatia dintre ele si T.
Scuze daca sunt avantata sa intreb atatea dar am emotii.
As fi f bucuroasa daca ar avea timp cineva sa imi scrie cateva randuri legat de aceste subiecte chiar si pe PM

Pupici pe burtici si la bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

fete am si eu o problema. de cand am terminat cu alaptatul astept sa apara rushii dar nimic. am fost la endocrinolog, a vazut ca nu mai am laptic in sani si mi-a dat sa iau duphaston. astazi termin cele 20 de comprimate- am luat 2/zi, si nimic, rushii nu dau semne. mi-am facut si prolactina dar inca nu am rezultatul. cam in cat timp ar trebui sa astept rushii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Marina, dupa duphaston rusii vin la 2-3 zile Cel putin asa mi se intampla mie dupa Utrogestan. Pupicei printesei!

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput