Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 36
Raspunsuri - Pagina 4
anka-maria spune:
Fetelor, am si eu o rugaminte, imi puteti da si mie pe PM adresa cabinetului si numarul de telefon? Cat de greu e cu programarile? mai ales acum, vara...
Vin in vacanta in iulie-august-sept si as vrea sa fac si eu o programare la doctor T. pt. o endometrioza usoara. Sunt deja urmarita de un medic francez dar as vrea si o a doua opinie.
Si mai am o curiozitate. La cabinet domnul doctor are si ecograf sau trebuie sa ma duc in alta parte sa fac eco?
Multam daca ma poate lumina si pe mine cineva.
---------------
Just me
lucialu spune:
Buna dragele!
A binevoit si poarca de mine sa mai apara.Din pacate, unele fete care mai intra la endo poate au vazut,eu nu prea am vesti bune si am preferat sa iau o pauza.Urmeaza in curand,cand ma voi simti ok sa sun la dl dr. pentru o noua laparo.Atat cu mine.
Vreau sa va salut pe toate si sa o FELICIT PE KITTY pentru Bebelina Daria!Sa fiti sanatoase si fericite alatrui de cei dragi!Viata lunga micutei si un calduros Bun Venit in lumea asta mare!
Ysa iti tin pumnii si sa speram ca vei primi numai vesti bune sinu vei avea nimic a.i. sa primesti unda verde!
Va pupacesc pe toate si va trimit cele mai bune ganduri si urarea: sa fiti iubite si cat mai repede gravidute,iar celor care sunt gravi deja le doresc sarcini usoare si sigure in continuare,o vara usor de suportat,sanatate multa,iar celor care se pregatesc de nasterele doresc nastere usoara si pruncuti mandri si sanatosi!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
mmc_nd spune:
ysa26, Doamne, ajuta, pentru maine la laparo. Ai sa vezi ce repede scapi si ce vesti bune ne vei da joi!
anka-maria, toate informatiile de care ai nevoie le gasesti la inceputul fiecarui capitol al acestui subiect, la sectiunea "Informatii utile". In locul tau as suna pentru o programare cat mai repede. Dr.T are echograf si la cabinet, si la spital. Defapt nici nu face control... digital .
bebekom, scumpa, cum te simti?
fetele!
sim_stoian spune:
Inuta, felicitari pt inimioara Imi aduc aminte cum m-am simtit cand i-am vazut inimioara batand prima data. Cu injectiile, te-as sfatui sa ai grija daca vrei sa ti le faci singura. Exista totusi o anumita zona in care se fac pt ca trec nervi si pe acolo. Si eu mi-am facut singurica vreo 3, dar ma dusesem la un medic rezident care mi-a explicat cum localizez zona in care se fac astfel incat sa nu am surprize neplacute (cum ar fi sa nimeresc un nerv). Si pe alea 3 le-am facut de nevoie pt ca plecasem in concediu la Viena si nu avea cine sa mi le faca. Dupa ce m-am intors, m-am dus in continuare la spital la cineva sa le fac.
Sim 29+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
ysa26 spune:
Lucialu, Mmc_nd va multumesc pt gandurile voastre. Si eu sper sa vin cu vesti bune. Deocamdata ma gandesc cu ce sa ma imbrac,k pe caldurile astea numai sti...
Va pup fetelor, va multumesc k sunteti alaturi de mine.
ysa
ana_p spune:
Ysa, bafta multa, sa ai un rezultat super ! Stiu cum e cu emotiile, dar or sa treaca de nici nu zici ca le-ai avut.
inuta12 spune:
Buna seara tutunici...
eu am fost la dr T. m-am speriat asa de tare..ca incepusem sa sangerez ca la ciclu..si avem si dureri de spate si burta..si am dat fuga la cabinet cu un telefon in prealabil..
m-a recunoscut si m-a certat de mi-era asa de rusine..m-a intrebat de ce nu am inceput pregnylul mai devreme...si ca de ce mi-am pierdut we aiurea..ce sa mai zic...
fetelor...un sfat..cand va da medicatie luati-o fara ezitare / stiu ca voi asa faceti dar nu stiu ce naiba a fost in capul meu.
eco arata diferit de vineri...daca vineri totul era mai compact...acum parca totul pare putin largit...si bebe se vede mai subtirel...T mi-a zis ca e bine...dar era tare suparat.
sper sa fie totul bine.
am 7 saptamani
danielac100 spune:
Buna fete...
Imi spuneti si mie daca dl. dr va fi miercuri la cabinet cumva?
Ca as vrea sa merg si eu fiind ziua 10... sa incep monitorizari dupa laparo.
Am decis sa nu ma mai stimulez, pur si simplu sa ma monitorizez...
Daniela
ysa26 spune:
Ana_pmersi pt tot.
Inuta ai grija de tine si de si asculta de T...
Danielac miercurea stiu k T are program la cabinet de pe la 11:30 pana seara.Succes sa ai foliculi babani!!!