Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 36

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetelor,
Am intrat in special sa ii urez multa, multa bafta Ysei pentru miercuri, sa nu iti fie frica pentru ca o sa treaca repede si macar o sa stii exact ce probleme ai si ce e de facut in continuare. O sa fie bine, o sa vezi. Iti tin pumnii si ma gandesc la tine.
Abia astept sa primesc numai vesti bune in ceea ce te priveste.

Eu am reusit sa ma programez la prima consultatie in data de 20 iulie, ora 17. Tinem legatura si poate ma intalnesc cu vreuna dintre voi acolo.
Pup toate tutunicile, cu burtici sau in asteptare de burtici
si va urez o saptamana excelenta si fructuoasa

magdita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Claucia multumesc tare mult. m-am mai linistit

am 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

Inuta, eu am ajuns cand dr T era deja plecat, esti sigura ca ai intrat la el la ora 16,00? Eu eram cu parul strans, cu o rochita roz si purtam ochelari de vedere. Gema, ai parul scurt si esti blonduta?
Cum adik pleaca, unde pleaca si cand?
Eu am fost pt prima data la el si am avut cateva obiectii, poate mi s-a parut mie dar mi-a placut ca a fost f calm.

aspiranta la unu, doi sau mai multi bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Stefiuta ..nu stiu daca te-am vazut..eram atat de zapacita cand am iesit din cabinet...iti dai seama tocmai ii auzisem inimioara lui bebe...asa ca le-am salutat pe fete..desi nu cred ca mai vedem nimic in fata ochilor decat imaginea lui...si am plecat.
nu stiu ora exacta..dar stiu doar atat ..ca dupa ce m-a consultat pe mine, T a iesit cu un dosar in brate si a zis ca lipseste 10 minute..
Stefiuta..Gema plecase demult..ca eu am intrat dupa ea si inca vreo 4 fete..

am 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Stefiuta eu sunt blonda dar am parul mai lung (aveam o coada).....
pe la cat ai sosit tu la cabinet pentru ca eu pe la 15.30 cred ca eram plecata deja de acolo.
Si spre rusinea mea nici macar nu am salutat pe nimeni.........emotiile vederii bebitei m-au ametit de parca eram drogata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Ysa, succes miercuri la laparo! Sa vii cu un rezultat bun si sa nu ai emotii!
Numai bine!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

inuta, gema, inseamna ca nu ne-am intalnit, da, aproape de 3 jumate am fost acolo, dak stau sa ma gandesc poate chiar mai devreme, ca m-am uitat la chestia aia electronica care arata ceasul cu aproape o ora in urma. las, ca nu-i timpul pierdut, ce frumos ca v-ati vazut bb-itul la eco!
Ysa,drum bun si succes draga mea! tin pumnii la fata!

aspiranta la unu, doi sau mai multi bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

Hera25, eu fac acum tratament cu diphereline, maine fac injectia 2, nu e chiar asa naspa....sambata m-am simtit un pic mai aiurea fiindca era cam perioada cand ar fi trebuit sa fiu pe ciclu, in rest e ok....a si cand mi-am facut injectia 2 zile am fost un pic ametita...in rest e ok....am avut si bufeuri ...pana acum usoare...nu stiu cum va fi in continuare...
Ciclul dupa laparo mi-a intarziat si mie cam vreo saptamana buna.si cand mi-a venit a fost asa un rosu clar...
Tu urmeaza sa faci tratament cu diphereline sau de ce intrebai?
Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Da break fast dr T mi-a recomandat sa incep acest tratament.Sunt putin cam pesimista in ceea ce priveste aceasta boala, si incerc sa ma obisnuiesc ca o am.Insa asta e!Imi e putin ciuda ca de ce trebuie noi sa ne chinuim cu toate problemele astea, cand alte femei nici nu-si doresc si raman insarcinate super usor.Offfff!
Am inteles ca e recomandat in endometrioza sa tii un regim cat mai vegetarian (si asta e chiar o problma-ce voi putea eu manca cand ma voi duce la servici-offffffff) si ca mai e recomandata si homeopatia.Dar acum nu prea stiu dc homeopatia se poate face in acelasi timp cu diphereline?
Tu tii un anume regim?Cate luni va trbui sa-ti faci diphereline?Ai incercat sau vei incerca si cu homeopatia?
Dr T ce parere are?
Pun atatea intrebari pt ca sunt la inceput si as vrea sa pot intelege aceasta boala si de ce oare noi am facut-o?
Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Magdita, Iyoana, Stefiuta va multumesc pt incurajari si k sunteti alaturi de mine. Voi scapa si de-asta, miercuri sau joi va voi spune rezultatul.
Magdita succes la Tutu pe 20 iulie, e chiar de Sf.Ilie.Vei vedea k nu se intra in ordinea programarilor, astepti cand iti vine randul, cand intri in sala de asteptare, intrebi cine e ultima persoana si ti cont cand urmezi tu. Mai vorbim pana atunci.
Iyoana voi ce mai faceti? In ce stadiu mai sunteti cu analizele? Mai e nevoie sa faceti biopsia aceea?
Stefiuta dak ai avut ovulatie si ai prestat corespunzator, poate e cu ochisori luna asta.
Cate o pt fiecare tutunica...

Mergi la inceput