Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 36

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Ysa iti doresc multa bafta si curaj si sa vii cu rezultat super[flo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

As avea si eu o intrebare pt fetele care au facut laparo - la cat timp dupa operatie v-a venit cilcu?in sensul ca dc v-a intarziat vreun pic?Eu sunt z27 si voiam sa stiu.
Si pt fetele care au inceput sau care au facut trat cu diphereline, cum au procedat si dc sunt fete cu reusite dupa acest trat.
Va multumesc si pt fiecare cate o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

multumesc Gema..tu esti frumusica foc..
poate ne mai intalnim pe acolo....oricum tu daca mergi peste o luna..daca tot pica intr-o vineri..sigur ne mai vedem...desi eu voi merge din 2 in 2 saptamani..

Claucia...cand ma gandesc la acul ala parca mi se face rau..Eu mi-as face singura dar mi-e frica sa nu gresesc cumva..o sa incerc totusi..
sper sa nu se intample ceva aiurea daca nu nimeresc..

eu am scurgeri zilnice aproape..maronii..e normal asa ceva? a mai trecut cineva prin chestii din astea? nu stiu ce sa mai fac..sper sa nu se intample nimic rau.
fetelor mie mi-a fost tare rau ieri...si nu prea reuseam sa vars..asa ca mi-am bagat doua degete pe gat. oare am gresit cu ceva? dar simteam ca mor de rau.

avand 7 saptamani acum..ar trebuie sa fac niste analize? ca nu am facut nimic. oare sa mai repet secretia? nu e periculos sa-mi bage "clestii"aia acolo? ce analize ar trebui sa mai fac?

am 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Inutaeu scurgeri maronii-roze am avut pana pe la 10-12 saptamani si nu au fost probleme plus dureri de burtica care uneori erau puternice si ma speriam tare. Am intrebat si Dr. atunci si mi-a zis ca nu este nici o problema. Se spune ca la inceput sunt normale pentru ca se fizeaza sarcina, oricum evita efortul si stai cumintica pana pe la 12 saptamani.

Analizele ti le va recomanda Dr. T cand va crede el de cuviinta si vor fi destule, pe langa cele uzuale si cele penrtu Toxoplasma, Listeria, rubeola .......etc. asa ca nu te "scormonii" inca acolo pentru ca o vei face la mom. potrivit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

buna fetelor!
am fost si eu vineri la Tutu, am ajuns in jur de 3 si ceva, dar era plecat, probabil la o nastere,asa ca io am intrat in jur de 5, 5 jumate cred, dak nu mai tarziu. A fost o intrevedere scurta, se pare ca e totul ok acolo, se vedea si locul unde se sparsese un folicul, semn ca am totusi ovulatie, slava Domnului, urmeaza sa merg la monitorizare si sotul la spermografie.
inuta, inseamna ca ne-am intalnit? erau numai gravidute pe acolo, asa stinghera m-am simtit...

aspiranta la unu, doi sau mai multi bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Inuta dar tie nu ti-a dat dr 2 foite cu analize? Unele pt medicul de familie sa le faci gratuite si unele cu plata(taxoplasma, CMV, rubeola, hepatitele...)

Felicia multumesc mult, poate ar trebui sa pleci mai des in primul rand ca sa te intorci si tu cu burtik de acolo

Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Alexia..eu acele analize le-am facut prin luna ianuarie..si acum cand am ramas am venit cu lista cu analize gata facute...nu mi-a mai zis sa repet vreuna dintre ele..

asa ca stau si astept..
Gema..si eu am dureri de burtica..si ma sperii de numai stiu ce sa fac.
Stefiuta..eu am fost ultima care a intrat inainte sa plece Dr T. a zis ca lipseste 10 minute..poate ne-am vazut...intr-adevar erau multe burtici...

fetelor..am gresit mult ca mi-am provocat voma? ca stau aici si -mi fac mustrari de constiinta..imi vine sa ma impusc. ma simt vinovata si de iresponsabila...si chiar cred ca sunt.

am 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Hera mersi mult pt incurajare, am niste emotii de numai pot.Maine dimineata la ora 5 plec spre Bucuresti si sper sa vin cu vesti bune miercuri sau joi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Inuta nu te stresa, nu strici cu nimic bebeului daca te fortezi sa vomiti, el nu e in stomac . Insa daca te fortezi prea tare iti incordezi toate cele, abdomenul, etc, nu e prea bine, corpul simte asta ca un efort. Nu te mai stresa si incearca sa stai cumintica sa vezi daca se linistesc scurgerile.

Eu nu am avut insa in principiu sunt ok daca nu sunt sange proaspat, rosu.

Si analize nu ai de ce sa faci, o sa faci mai tarziu de o sa te plictisesti analize de secretie, mai ales ca ar trebui sa le faca de la intrare ca sa zic asa nu cu valve. Dar in fine, depinde si de recomandarea medicului si de cei care recolteaza.

Pupici

35+ (sau 36+ dupa cum spune ecograful...) Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

buna fetelor!am si eu o intrebare:in ce perioada e plecat dr.T?ca eu ar trebui sa ma duc la monitorizari sapt viitoare.

incercam la proiectul bebe-mai 2006

Mergi la inceput