Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 36
Raspunsuri - Pagina 10
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Bluel/Bluel.jpg)
Bluel spune:
Consultatia este 100 ron, in care intra si ecografia. Multa bafta!
Tutunicilor, va urmaresc, n-am mai scris de mult ca nu am noutati, astept cm-ul dupa Diphereline, sint in ziua 71 de la ultima injectie
Va pup pe toate
![](images/user_woman.png)
bebekom spune:
mmc_nd, cum te mai simti? Ceva simptome? Eu....am simptome, dar de menstruatie, asa ca deja mi-am luat gandul. O sa cad o leaca pt a lupta apoi cu mai multa indarjire. Cat despre tine, eu sunt sigura ca ai reusit, asa ca pup inca o data burtica.
Pup toate tutunicile, fara nicio exceptie!Va doresc sa ploua cu bebei!
ysa26 spune:
Buna fetelor!Imi cer scuze k nu am intrat mai devreme.
In primul rand va multumesc fetelor Inuta, Maria08, Zeno, Alexia, Magdita, Ana_p, Alexela tuturor fara exceptii k v-ati gandit la mine si pt incurajarile voastre.
Ce sa va spun, sotul nu a apucat sa vorbeasca cu T, pt k dupa mine a mai urmat o laparo si dr nu a iesit imediat. Vorbisem inainte cu Ioana sa vina in salon sa-mi spuna si mie rezultatul si s-a tinut de cuvant. Deci diagnosticul spus de ea e urmatorul: Trompe permeabile,functionale,uter, ovare fara probleme, s-a gasit pe peretele peritonial,urme de endometrioza vechi,inactive,cicatrizate care nu reprezinta probleme.Deci totul la locul lor,fara probleme.Ma voi duce joi pe 5 iulie la Elias sa-mi scoate atele si atunci voi vorbi cu T sa vad ce am de facut mai departe.
Nu stiu,dar eram sigura k va gasi ceva in neregula si va rezolva problema, acum nu stiu ce e de facut.
Ma dor umerii, burtica, ovare, stomac, sper sa-mi treaca mai repede.Din cate mi-a zis Ioana mi-a facut si histeroscopie.Ieri la ora 15 am plecat din spital, m-am dus la nasi in Buc. si pe la ora 19 am plecat spre casa.
Va pup si inca o data saru' mana pt k ati fost alaturi de mine.
ysa26 spune:
Eu am facut peritonita acum 13 ani si k de atunci ar fi urmele alea de endo,dar k nu pun probleme.Nu stiu ce sa zic, mai astept pana joi, sa aud si parerea lui T.
break_fast9 spune:
ysa26 bravo...ai trecut peste...acu ai grija de tine si spor la .....binentele cand iti spune dr. T ..GO!!!
Bluel...scumpa de tine inca astepti...eu sunt la 3 zile dupa injectia 2...tu cum erai in perioada asta? trebuie sa mergem la nunta la Constanta si vreau sa stiu cam ce ma asteapta...
pup fetele si va doresc sa rezistati cu bine la zapuseala de afara
Zenobia spune:
Ysa, bravo, ma bucur pentru tine!!!
Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
inuta12 spune:
Ysa...ma bucur ca totul e in regula..acum trebuie sa mergi mai departe cu incredere in DD si in T si totul o sa fie bine...pune-te pe treaba...
Anca multumesc de informatii..o sa intreb daca pot lua Redigest..pana atunci am sa ma feresc totusi de medicamente..
am observat un lucru...in ziua cu balonarea am mancat paine dimineata..si cum nu am gena corespunzatoare pentru digestia carbohidratilor (asa mi s-a spus cand mi-am facut analizele) cred ca din cauza asta am suferit in ziua respectiva. la fel mi se intampla ,de fapt si mai rau, atunci cand mananc cereale cu lapte...daca ma inteapa cineva- pot sa explodez de umflata ce sunt...
Zenobia..tu ce mai faci? ce planuri ai acum? sper sa se concretizeze totul in bine..
pup toate tutunicileam 7 saptamani
dma2007 spune:
multumesc bluel pt raspuns il asteptam cu nerabdare
eu am o recomandare pt vladareanu dar dupa ce am citit in forum parca inclin sa ma duc la tutunaru
a mai fot cineva la amandoi?
ajutati-ma cu un sfat va rog
Hera25 spune:
Buna fetelor dragi.
Ysa ma bucur ca esti bine si ca rezultatul a fost unul imbucurator, acum sa te refaci si gata treci la treaba..
Bluel si eu am fost ieri si mi-am cumparat prima injectie si astept sa-mi vina CM ca sa mi-o fac. Tu cum te-ai simtit in urma injectiilor? Ai tinut si vreun regim anume?
Mi-e doctor T mi-a zis sa am grija multa la alimentatie si sa-mi schimb ritmul de viata, sa fac mult sport, sa-mi schimb status-ul - exact asa mi-a zis. Pt ca acum in urma operatiei si a inectiilor ma voi vindeca, dar sa am grija ce voi face toata viata. Recunosc eu sunt o fire un pic mai stresata si pe ghimpi mai tot timpul si trebuie sa fiu mai relaxata, deci.La mine nu exista masa sa nu mananc carne de porc sau de vita - deci si aici o greseala. Eram sedentara - cam de vreo luna ma apucasem de aerobic. Deci toate astea au cauzat la diagnosticul meu cel ingrozitor.
Ce sa fac asta e! Vom trece noi si peste astea si ne vom intalni cu toate la ODISEE.
Va pup dulce si cate o pt fiecare.