Ingineri fosti, viitori....(11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata!!!!
poftiti la cafelutza!
pt. nico, un laptic rece (dar nu foarte rece, sa n-o doara gitul)

dana, eu ziceam ca noaptea nu scade sub 20-21 afara!!!. in casa, la robi in camera sunt 27-28, cu tot cu geamuri deschise. acum afara sunt 20 grd, si se anunta din nou f. cald. azi-noapte a si ploua un pic dar s-a si evaporat demult.
gabi, super odrasla ta, auzi, in proportie de 50%!!! miine iti va raspunde prin integrale de volum, ca doar e puiutz de inginer

nico, si eu am avut infectie urinara prin sapt. 36 parca dar cu o tura de antibiotic mi-a trecut, fara urmari.asta la a doua sarcina, la prima n-am avut nimik, nici macar greturi.

claudia, mai vorbim!!! la baieti!

anca, azi cum esti? o cafea intravenos, ceva?

eu azi-noapte am avut din nou show cu robi: s-a culcat frumos pe la 22 dupa ce a papat, s-a trezit pe la 12 si de atunci a miriit si plins aproape intruna. a adormit dupa 4. e f. agitat. o fi de la caldura, de la burta, de la dinti, nu stiu, dar m-a terminat azi-noapte. a tacut numai cu tzitzi in gura si ar fi stat asa toata noaptea. cit timp stateam pe linga el, mai tacea, in rest, urlete. acuma (ora 8) doarme ca un mielusel!!!. nu ma mai culc ca acusika se trezeste krisztina si incepe show-ul. trebuie sa decupam pe cenusareasa si rochitele si s-o imbracam "ca-i frig afara"!

va doresc sa aveti o zi usoara si racoroasa!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

'neata!!!

Gabi,e super Robert ,normal ca nu ii este f dor de tine intre atatia copii !!

Katik sincer,nu ma prinsesem ca e vorba de temperatura de afara .Vad ca ai de tras un pic cu ei,eu stiu cum e cu doi si te cred,eu il mai las pe cel mare pe la tara la soacra-mea,sta cu bunica sotului(are 80 de ani) dar el e mare si stie sa manace sa ceara ce are nevoie,pe cea mica insa nu am cum sa o las.

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria
-------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

mmm, ce buna cafeluta a facut Kati!!!o savurez acum...
Dana, Gabi, mersi, da le place tare baietilor, au voie sa faca ce vor, numai afara toata ziua, pe mine ma apuca insa dorul de al meu sotior, apartamentul meu, daca ar fi si ai mei acolo, ar fi perfect...
la noi a plouat azi noapte si s-a mai racorit. trebuie sa merg sa cumpar pampers pt luca, da nu prea am chef sa ma urnesc , i-am spalat caruciorul aseara si e inca ud, asa ca pe el il las acasa.
azi vine si unchiul meu din canada, m-as fi dus la timisoara, dar e stres prea mare cu astia mici, si singura sa ma duc, nu am chef, ca nu stiu daca nu plang dupa mine.
au anuntat la radio ca in toata tara vor fi vijelii in urmatoarele zile, uf, ce nu-mi place cand tuna si fulgera!!!
na va pup fetele, plec sa cumpar pampers ca nu mai prea avem si vad ca ai mei la magazin nu au, numai nr 3 si sunt prea mici!!!

Claudia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
foarte bun lapticul. multumesc kati.
si eu am crezut ca ai 21 de grade in casa si te invidiam. acum eu am 26 si e bine.

gabi e bine ca ii e dor si 50%. al meu pusti a zis ca ma suna cand ii va fi tare dor. au trecut 3 saptamani si imi spune la telefon ca nu are minute, deci nu poate sa vorbeasca desi eu il sun si nici nu ii e foarte dor.

m-am hotarat in sfarsit si eu sa ma vopsesc si nu sunt multumita de rezultat. am vrut nuanta mea naturala, adica saten. a iesit un satem foarte inchis, aproape negru. inainte aveam sunite blonde asa ca schimbarea e mare. m-a facut o prietena care e coafeza, a venit acasa si mi-a garantat ca va iesi exact culoarea de pe cutie. acum asteptr si reactia sotului.

va pup

nico33+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

pentru cine are timp, am primit cateva bancuri de la un prieten

Daca o persoana ajuta un hot inainte de a savarsi un furt, se numeste COMPLICE si va plati pentru asta. Daca o alta persoana ajuta un hot dupa ce a savarsit fapta, se numeste AVOCAT si este platit pentru asta.

O baba intr-un supermarket se opreste la standul de peste. Se uita la pestii vii care inoata in bazin si intreaba vanzatorul:
- E proaspat pestele, maica ?
- Cum sa nu fie proaspat, nu vezi mamaie ca misca ?
- ... eee maica, pai de miscat si eu ma misc..

Vine copilu acasa, zgariat pe maini, fata... hainele rupte...
Maica-sa il intreaba:
- Ce s-a intamplat?
Copilu:
- Am dansat in cerc in jurul bradului.
Mama:
- Bine, dar de ce esti zgariat tot?
El:
- Eram putini!

Sotia vine acasa si-i zice sotului:
-Am o veste buna si una rea, pe care s-o zic?
-Zi-o pe'aia buna, zice sotul.
-Merg airbagurile!!

Iepuroaica, frumoasa padurii si dorita de toate animalele mascule din padure, se marita pana la urma cu lupul. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi.Lupul, suparat, o paraseste. Ursul, vechi admirator, se gandeste:"Bai, iepuroaica asta e cam curva, da' uite ce misto arata si oricum, poate lupul nu a satisfacut-o, de-aia a avut nevoie si de altcineva."Si se insoara cu iepuroaica. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi.Ursul, suparat, o paraseste. Leul, regele, se gandeste :"Da' focoasa e iepuroaica asta, daca nici lupul si nici ursul n-au satisfacut-o. Ma face curios."Si se insoara cu iepuroaica. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi. Morala: toti barbatii sunt porci.

Īn Pacific s-a descoperit o specie hibrid intre rechin si pestisorul de aur. Īndeplineste ultimele trei dorinte...

nico33+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

katik, ce perfuzie cu cafea?????? cred ca trebuie sa fac un transplant de sange..... Doamne fereste. Am lucrat aseara pana la ora 22.00....azi dimineata am facut o mica criza de descurajare...cu lacrimi...

Nico, fain bancul cu Iepuroaica...era cumva o aluzie??? ...glumeam....

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

nico, super bancurile!!!!!
anca, ai mama grija si de tine un pic, doamne fereste sa patesti si tu la fel ca fata aia care a murit de oboseala!!!!!suna urit dar cineva trebuie sa te sperie un pic! mai primesti si bataitza la funduletz, na, na!!!

si eu m-am vopsit chiar inainte de plecarea la mare si numa' bine mi s-a decolorat, acum am o culoare pe niciunde. coafeza mi-a spus ca daca ii suflam vreun cuvint ca urmeaza sa plec la mare, nici nu ma vopsea. eu am suflat dar cind a terminat, ca n-am stiut.

vad ca si acum ziua am circ cu robi: de mincat a papat f. putin, miriie toata ziua, nu doarme decit putin si cu multe pauza. nu stiu ce sa ma mai fac, oare iar trebuie sa ma duc la dr? mi-e groaza!!!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

faine bancuri, m-am distrat:)))
Kati, sper ca Robi sa fie bine:) Poate e agitat iar de dinti si de caldura?

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

gabi, nu stiu si ma dispera! e cald dar nu mai cald decit alta data. dinti nu se vad la orizont, cel putin nu vad eu, ca nu vrea sa-mi arate si nici nu ma lasa sa pun mina pe gingii. a mai facut asa inainte de a merge la mare dar acolo s-a linistit, a fost f. cuminte.
o sa vad ce mai fac, daca nu si nu, ma mai duc la dr (daca n-o fi in concediu cumva).

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iepumic

Nico, fain bancul cu Iepuroaica...era cumva o aluzie??? ...glumeam....

Iepumic

nu m-am gandit, dar mi-ai facut sa rad.

nico33+ 21.07.2003

Mergi la inceput