Ingineri fosti, viitori....(11)
Raspunsuri - Pagina 28

katik spune:
ziua buna!
nico, eu la krisztina i-am dat nu o data faringosept, pediatra a zis ca e ok. i-am mai dat strepsils cu miere si vit C, asta chiar i-a placut mult, voia cite trei deodata.
cu contractiile dureroase de mers la spital nu stiu ce sa zic: eu m-am dus de ambele dati ca picura ceva, nu ma durea nimik, acolo m-am mai plimbat vreo 3 ore dupa ce mi-au rupt apa de tot si dupa o tura de ocitocina, si la un mom am inceput si eu sa simt citeceva si la 45 minute au venit piticii. la robi a fost un pic mai greu ca a fost mai capos
.
claudia, nasol cu dintii astia! se vede ceva? nici robi nu tuseste, nu are muci dar are rosu in git si otita. febra in schimb n-a facut inca deloc.cum fu la bazin?le place apa? si eu vreau s-o dau pe krisztina la inot din toamna, cind incepe gradi.sa vedem daca iese ceva.
pai sa aveti un we placut in continuare!
la noi e nasol rau afara, ploua, bate vintil, sunt 16 grade acum. e vreme de octombrie tirziu
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)

katik spune:
nico, mi-am adus aminte! i-am mai dat la krisztina si am luat si eu cit am fost insarcinata, Homeovox, sunt niste pastilute homeopate, dulci care trebuie supte. mie mi-a facut tare bine, in conditiile in care nu aveam voie sa iau nimik altceva. se gasesc in farmacii.mai sunt unele, tot pt. asa ceva, Homeogene 9, din astea n-am papat inca, am citit doar de ele.
multa sanatate la alexutzu, ai grija sa nu iei si tu ceva de la el, ca acum chiar nu-ti lipseste!

hcclara spune:
Kati ce rapid ai nascut, asa sa tot faci copii!!!ce-s alea 3 ore? floare la ureche . Am fost la bazin, tare le-a placut, nu au mai vrut sa plece...e fain acolo unde am fost, mai mergem, acum am fost prima data acolo.pt copii, pana la 4 ani e gratuit. maine vrem sa mergem la cinema cu Marc, la Schrek, (nu stiu daca am scris bine), isi tot doreste sa mearga, si am zis hai sa-i facem pe plac. Pe Luca il lasam la socrii. Azi Marc tot pe afara, toata ziulica pana am plecat la bazin (ca ne-am dus la 16) s-a carat cu bicicleta. Luca iar are 37.7, pediatrul nostru e in concediu 3 saptamani, poate il duc la ala ce-l substituie pana se intoarce el, daca febra asta nu inceteaza. Nu ma lasa sa ma uit la el in gurita, abia ii spal dintii, dau si eu acolo cu periuta sa nu zic ca nu am dat.
LA noi ramane timp frumos pana marti, stiu ca la voi ploua ca am vorbit azi dimineata cu mama-mea la tel.
seara placuta,
Claudia

katik spune:
da claudia, s-a mirat si dr la prima nastere, a zis ca nici nu poate scrie asa ceva in registru ca nu-l crede nimeni. dureri am avut doar vreo 30 minute, asa ca sa simt ca nasc. la robi a fost mai greu cu capul. atunci i-am zis la dr sa faca ceva si sa-l scoata ca eu nu mai pot. sa faca cezariana. la care el a ris in hohote, cica fata era sa nasti acasa si acu vrei cezariana (dr e prieten cu noi asa ca ne-am permis una alta, mi-am permis sa ma si supar pe el in acele momente
dar dupa aia mi-a trecut repede
).
ai reusit sa te uiti la puiutz in git macar? poate o fi rosu, desi asta nu mi se pare febra. mie pediatra mi-a zis ca la copii febra incepe peste 38.
la noi e chiar urit, am fost azi afara un pic, la mall, m-am intilnit cu citeva fete de la "impreuna timisoara" de pe DC, am stat un pic la povesti. a fost fain dar mi-a fost frig (am stat afara la terasa).
va povesteam de patania de la farmacie. azi m-am dus sa schimb antibioticul, si-au cerut scuze, mi-au platit pastila pe care a trebuit s-o cumpar din cauza lor. m-a surprins placut, nu credeam ca se poate intimpla si asa ceva in romania de azi.
am parcat puiutzii, inca sunt miriiti tare, mai ales robi, krisztina si-a recapatat energia vesnica, azi mi-a si cerut mincare, pizza a vrut, pizza a primit si a mincat jumatate dintr-una destul de mare.deja imi faceam pb. sa nu i se faca rau de prea multa mincare
na, va pup pe toate, noapte buna sa aveti!
totusi, ce-o fi cu anca? daca nu da nici un semn in we asta, o s-o sun, sper ca n-a patit ceva!

nma spune:
Claudia cafeaua e doar pt voi. De dimineata nu am avut lapte, dar am recuperat la pranz. Din cafea mai gust uneori duminica cand isi face sotul, dar asa o gurita mica.
La Alex mi s-a rupt si mie apa si nu am avut nici o durere. Cu contractiile desi sunt sanse mici am eu un fix: sotia unui coleg a nascut acasa prin luna mai caci la a doua contractie a iesit copilul. Dr mea imi tot spune de la 30 de saptamani ca la o contractie mai serioasa pot sa nasc caci e bb foarte jos. De aici vine si stresul. Acum tot simt o presiune, nu mai am stare in pat, iar bb misca mai mult.
Si Alex a fost azi la bazin cu tati si mi-a venit acasa cu febra 38.2. I-am explicat sotului ca nu e o idee buna desi e apa termala, dar pana la urma tot au mers caci daca i-a promis nu a mai putut sa dea inapoi.
Kati i-am dat si eu strepsil cu miere dar am incercat si cu faringosept. Sper sa isi revina repede. De homeovox parca imi amintesc ca am luat si eu. Sa vedem cum e maine si poate luam.
Ce usor ai nascut tu! Parca vreau si eu asa.
La noi e vreme frumoasa. Inca e racoare si bine.
Eu nu pot sa dorm. Bb apasa pe tot ce poate si parca tot am impresia ca iese. Daca nu sunt foarte obosita sa adorm imediat ma tot foiesc si ma gandesc la tot felul de scenarii. Deci mai bine butonez.
Va pup.
nico38+
a mai ramas o saptamana
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

nma spune:
quote:
Originally posted by katik
azi m-am dus sa schimb antibioticul, si-au cerut scuze, mi-au platit pastila pe care a trebuit s-o cumpar din cauza lor. m-a surprins placut, nu credeam ca se poate intimpla si asa ceva in romania de azi.
si pe mine ma mira, desi e normal sa te despagubeasca. despre ce farmacie e vorba?
nico

www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

hcclara spune:
buna dimineata! vad ca numai eu m-am trezit, de fapt Luca mi-a dat desteptarea!Si ce as mai fi dormit!Dar asta e...pofta-n cui!
Kati, asa e, de la 38 se zice ca e febra, dar el in mod normal cam are 37.3 si imediat cand e peste, intru in panica si ii dau ceva sa-i scada. Nu m-am uitat in gat ca nu ma lasa si eu nu pot sa-i deschid cu forta, dar ce sa fac? vedem asa daca-i trece. Dinti ii ies, caninii...in rest, e activ, face numai rele, nu ma asculta deloc, nu sta sa il imbrac, fuge si rade, eu il cert si el rade...e mare si inalt, zici ca are 2 ani, nu 1 si 5 luni...
D-ne ce usor ai nascut, tu si matusa-mea, si ei i-a trebuit asa putin...
Nico, ai fost la gratarel? deci, poate sa vina bebelutza...pai daca ai contractii si nu stii daca sunt false sau reale, poti sa incerci, daca intri in cada cu apa calda, cele false dispar, iar daca sunt intr-adevar contractiile alea de nastere, se accentueaza...mi-am adus aminte aseara in timp ce faceam dus...la Marc mi s-a intamplat asa. Dar depinde acum, nu sa nasti acasa. Insa nu la toti se intampla asa ca la Kati, daca ar fi asa, ce bine ar fi!!!!sa tot nasti!!!
La noi soare, desi termometrul meu arata in urmatoarele 24 ore ploaie, insa azi ne bucuram de un cer albastru fara nici un norisor.
Pupici si o duminica placuta!
Nico sa mai vii pe aici sa spui cum te simti!
Anca probabil se odihneste dupa o saptamana stresanta, sau or fi plecat la mare!!!!
Claudia

iepumic spune:
Neata, neata, fetelor....bine, e deja pranz dar....e scuzabil. .
Of, ce nu-mi place sa citesc despre copilasi bolanviori! Eu nu inteleg ce e cu copiii din ziua de azi, mereu sunt ba raciti, ba cu stomacelul .....eu cand eram mica ma imbolnaveam de 2 ori pe an maxim.....si de obicei faceam amigdalita cu puroi.... Eu cred ca e ceva cu aerul asta poluat in care traim. Multa sanatate!!
katik, daca as putea sa stiu ca in 3 ore nasc, as face si eu copil maine ! Chinul tot chin o fi, dar macar sa nu dureze o zi intreaga, ca la prietenele mele care au nascut pana acum.
nico, ce putin mai ai!!!!!!!!! Cum stai cu emotiile, cu rabdarea?
Ce ziceati, ca ma odihnesc????????? DA' de unde! Nu am mai avut asa niste cearcane de ani de zile.......de fapt......nu stiu daca am avut vreodata asa cearcane. SA va spun cu ce ma distrez: sot bolnav si marait care se si lasa de fumat si e depresiv si extrem de nervos, proiecte din cauza carora nu dorm noaptea (ma trezesc pe la 2-3 si stau cu ochii pe tavan ca nu pot dormi cu gandul la cat mai am de lucru), pregatiri pentru plecarea in concediu inca neincepute care ma streseaza si alea (deh....plecam 2 saptamani si pe acolo vremea e foarte schimbatoare....trebuie bagaj variat si totusi sa nu caram toata casa dupa noi fara rost).....ce sa zic, sunt intr-o perioada dificila.....si nici fizic nu ma simt prea bine.....dar sper ca de vineri incolo sa ma pot desprinde putin de probleme si sa am un concediu frumos si cu gandul la lucrurile frumoase pe care o sa le revad, nu la servici.
Claudia, ai cumva idee unde este Beraria Regala in Munchen si daca trebuie facuta rezervare acolo sau gasesti loc oricum??? Toti prietenii care au fost ne-au zis sa nu ratam acest loc, este o experienta deosebita.
Eu mai am o problema legata de acest concediu: mancarea. Cand am fost de Revelion la Viena mi-a fost rau de la stomac in continuu ceea ce mi-a cam stricat toata placerea.....si ma tem sa nu patesc si acum la fel......unde mai pui ca oriunde plec in concediu ma ingras.....nu stiu ce pun astia in mancarea dar.......as pleca cu mancare dupa mine daca s-ar putea!!!
va pup.....m-am intins ca o placinta......dar nu mai povestisem demult....o duminica placuta tuturor inginerelor!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.

hcclara spune:
Anca, adresa e asta:
Hofbräuhaus
Platzl 9
80331 München
uita-te aici: www.hofbraeuhaus.de
Am fost si eu odata, e ft mare, nu trebuie facuta rezervare si daca imi amintesc bine e chiar in centru. Sa faceti un tur al orasului cu autobuzul, o sa vedeti toate obiectivele principale , e si ghid care explica tot ce vedeti.E fain, mie mi-a placut, e al treilea mare oras din Germania, dupa Berlin si Hamburg.
Eu eram gravida cu Marc cand am fost si a trebuit sa merg pt ca acolo e consulatul romanesc, si imi expira pasaportul. Anul viitor va trebui sa-l reinoiesc, asta daca nu ma hotarasc sa renunt la cetatenia romana.
Noapte buna si pupici!
Claudia

katik spune:
sara buna, hop si io la subect!!!!
io n-am intrat ca la mine e balamucul de pe lume: copil nr1 si-a incarcat bine de tot bateriile, deci trebuie eu sa i le descarc. copil2 a facut febra dupa doua zile de antibiotic, nu mare, 38 dar era in crestere, seara, evident, asa ca am luat masuri urgent. acum doarme dar ramine de vazut pina cind. miine va fi crunt ca nu pot sa ies afara cu ei daca asta mic e tot cu febra
iar pe cea mare n-am cu cine s-o trimit afara, asa ca ne vom minca urechile in casa
.miine dupa-masa ne infiintam din nou la dr, am vorbit acum seara cu ea la telefon, mi-a mai dat instructiuni
.
nico, farmacia este una destul de mica, nu renumita, cynarafarm. poate la cele mari "nu mi se intimpla" asta.
mult a fost, putin a ramas! incepem numaratoarea inversa?
multa sanatate lui alex! chiar nu stiu ce se intimpla cu copiii astia, tot mereu sunt bolnavi. eu alte boli nu am avut in viata mea decit amigdalite dar astea una dupa alta, asa ca au pe cine sa semene ai mei prunci
.
claudia, mi-ai facut pofta cu beraria aia, drept urmare m-am infiintat la frigider si mi-am luat o "timisoreana" la doza.
anca, doamne-ajuta ca esti macar tu bine, sotziorul se repara si el.barbatii astia parca sunt copii cind sunt bolnavi (si nu numai).las' ca apuci tu sa le faci tu pe toate doar esti inginera
gabiK, ati scapat de ex? va pregatiti de concediu?
ana, tu nu ne mai spui nimik?
ioana, mai traiesti mama? te chinuie asa tare flacaul?
otilia, printesa!
uff, greu a fost azi, ma duc si eu sa ma intind un pic, ma mut la robi in camera sa-l pazesc, sa-l am sub ochi.
noapte buna, incerc sa intru si eu de dimineata ca tot omul, de miine sotzul e la servici asa ca am liber