Ingineri fosti, viitori....(11)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Nico, sper sa nu te superi, dar eu stiu o Ramona care s-a transformat in Andreea Paula, pe motiv ca doctorul cu care a nascut a intrebat mama ce nume vrea sa-i puna si el i-a spus mamei ca Ramona este nume de "femeie de cabaret", iar parerea lui conta pentru ca era cumnatul nasului copilului.

Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Oti, splitul face bine......il mai las putin si ii dau drumul, vad ca e deja destul de cald.
Nico, ne luam de mana sa-i batem pe arhitecti???? Si eu m-am ofticat pe ei ieri ca mi-au facut o casa cu prea multa sticla, practic ultimul etaj este tot o cutie de sticla.......si mi-au rezultat 20 kw de incalzire doar la ultimul etaj....la 52 mp....este imens!!!!!!!!! le-am pus radiatoare de jur imprejur sa le stea in gat si sa se lecuiasca pe viitor de chestii d-astea.

Uf....azi iar e cald.....

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

pai tot eu dau ? si nu mai pot de somn. daca nu venea bona cred ca nu ma ridicam din pat pana la ora 10. din cauza ei trebuie sa ma ridic la 8 si sa pregatesc copilul. Cand sunt acasa nu o prea asculta asa ca nu am decat sa ma mobilizez.

quote:
Originally posted by Otiliav

Nico, sper sa nu te superi, dar eu stiu o Ramona care s-a transformat in Andreea Paula, pe motiv ca doctorul cu care a nascut a intrebat mama ce nume vrea sa-i puna si el i-a spus mamei ca Ramona este nume de "femeie de cabaret", iar parerea lui conta pentru ca era cumnatul nasului copilului.

nu ma supar caci nici eu si nici sotul nu vrem ramona dar ce a te faci cu copilul? sigur in certificat nu va fi ramona dar imi e teama ca el sa nu o strige asa. s-a indragostit saracul de ramona si desi nu se mai intalnesc (e la alta gradi) gandul ii e tot la ea.

nico36+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iepumic
Nico, ne luam de mana sa-i batem pe arhitecti???? Si eu m-am ofticat pe ei ieri ca mi-au facut o casa cu prea multa sticla, practic ultimul etaj este tot o cutie de sticla.......si mi-au rezultat 20 kw de incalzire doar la ultimul etaj....la 52 mp....este imens!!!!!!!!! le-am pus radiatoare de jur imprejur sa le stea in gat si sa se lecuiasca pe viitor de chestii d-astea.

eu sunt de acord. am si pregatit pt ei. am avut si eu o cladire de birouri cu foarte multi pereti de sticla si greu am gasit o solutie pt a monta intrerupatoarele si prizele. erau si cu pretentii beneficiarii caci nu au vrut prize in pardoseala sau iluminat cu senzori. asta este.

nico36+ 21.07.2003

Mergi la inceput

aseara am avut programare la dr. abia asteptam sa o vad pe bb-lina (are si eco tipa) dar cand am ajuns am gasit cabinetul gol. a avut o urgenta si a plecat la maternitate. azi e libera, luni la fel, doar marti ma poate vedea la cabinet. pot sa o caut azi la maternitate dar e tare greu de gasit si nu pot sa stau mult in picioare asa ca sper sa nu se intample nimic pana marti.
daca tot am iesit din casa am intrat si in mall si i-am luat cercei la pitica. sunt tare draguti. toata ziua m-asi uita la ei.
ieri in loc sa lucrez am mai pus niste poze la semnatura. nu stiu sa le asez intr-un album asa ca daca stiti va rog sa ma ajutati.

kati nici alex nu prea mananca dar eu nu suspectez nimic. e prea cald si nu prea are pofta de mancare. i-am taiat doar portia de dulce. primeste desert doar daca manaca tot.

nico36+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

buna ziua ingineri eu sunt studenta la "ingineria produselor alimentare" an 4 deci viitor inginer. Ma primiti si pe mine in grupul vostru?
Ana mamica de printesa MIRIAM
www.dropshots.com/day.php?userid=332674&cdate=20070719&ctime=184406" target="_blank">Printesa filmulet
Varsta printesei
www.totsites.com/tot/miriamriana/journal/" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

ziua buna fetele, ce faceti?
am si eu putin timp liber si am venit sa vad ce mai ziceti...
Am fost la dr azi dimineata, le-a sarit randul iar la vaccin, am programare in septembrie, a zis ca nu-si da seama daca e varicela, ca la varicela ar trebui mai intai in cap, gura sa apara, si sa fie mai raspandite pe corp, iar el are numai pe picioare...insa s-ar putea sa fie o forma ft usoara, sa asteptam sa vedem, ar trebui ca in urmatoarele zile sa apara si la Marc daca e varicela. Dar noi credem ca precis e, fiindca ele sunt cu putin lichid, acum unele se fac deja bubite ca au o vechime de o saptamana.eu tin minte ca eram plina de bube cand am avut, dar la luca parca si bubitele sunt mai mici. Dar ce insecte sa-l fi muscat????hmmm
Apoi am fost plecata cu ei la socrii ca al meu sot are biroul acolo, dar ei nu sunt acasa, sunt in concediu, insa ne-am petrecut ziua la ei, asta asa ca sa mai schimbam decorul. am fost pe acolo la joaca, apoi eu am calcat ca mi-am luat de acasa ca sa nu stau degeaba cat copii s-au jucat, si pe la 16 am venit acasa.
Acum lenevesc, nu mai fac azi nimica, copii la culcus si gata!!!
Fetele, vreau sa slabesc, dar nu pot, ieri m-am umflat de fructe si legume, si degeaba, azi tot la fel cantaream, in plus am pofte de parca as fi , da nu-s, n-am cum, o am pe Mirena, care m-a costat o gramada de bani si in plus am fost plecata o luna fara sot!!!
of, si ce slabanoaga am fost inainte de a ma marita!!!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Ups, am apasat din greseala si nu eram gata cu scrisul...
De maine la noi ploua iar...trebuie sa inchei ca Luca imi spune ca e foame...face cu gurita ca e foame.
Ana,bine ai venit! ai o bebeluta tare faina, sa-ti traiasca!!!
Kati, chiar ma gandeam ca sunteti plecati ca rar te mai "vede" omul! vin maine la o felie de tort si sa ope Kristinutza!

va pup si va doresc o seara placuta tuturor!

Claudia

Mergi la inceput

kati "La multi ani!" pt Kristinutza si multi . Sa ne pastrati si noua o feliuta e tort.
Eu am inceput din nou sa poftesc la dulce. Azi am iesit sa imi iau praji ca imi trebuia de ieri si sotul a uitat sa imi ia. Nu m-am putut hotara ce praji vreau asa ca am luat 4 feluri. si eu care speram sa nu pun pe mine mai mult de 13kg. in ritmul acesta trec de 15.

ana si eu am vatut pozele. dulce tre pitica.
desi sunt ultimul sosit in gasca o sa te trec in lista. sper ca nu au fetele nimic impotriva

claudia eu cred ca e o forma usoara de varicela. si alex a avut tot putine bubite si mici. macar scapa mai usor. mai vrei o tura de rufe pt calcat sau le pastrez pt bona?

nico36+ 21.07.2003

Mergi la inceput

ana ca sa te trec pe lista ar trebui sa spui daca poti mai multe date.

nico36+ 21.07.2003

Mergi la inceput