Ingineri fosti, viitori....(11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Mai fetelor, vad ca voi va topiti, la noi azi a fost rece, innorat, a si mizgurat putin, mie personal mi-a placut vremea asta, decat calduri din alea nebune...
Nico, faine pozele, si tu arati ft bine. i-ati luat role lui Alex?
eu ma duc incetisor la culcus acum ca-s tare obosita, desi azi nu am prea facut nimica.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alex, sa fii sanatos si cuminte!
Am uitat ieri , am fost ocupata ca a fost si ziua mamei mele, a patru colegi de servici si unei prietene pe care am cunoscut-o aici.
Am vazut pozele, esti o gravidutza tare subtirica si frumoasa, mi-a placut si nepotica, o printesa tare scumpa.

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?Ualbumsperpage=48&collid=50882505113.30856846113.1183917037384&page=1" target="_blank">Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Kati, la noi de cand caldurile, sunt atat de blegi, ca se parcheaza singuri. Le pun un film, stau acolo rumosi fiecare la locul lui, numai fac naveta intre camera si dormitor, ca astia se racoresc cu lapte rece.
Al meu baiat a venit acasa ieri cu dureri de glezna, 2 taieturi adanci pe degete (au fost la ex). Deci azi dimineata am mai dat o fuga la chirurgie, sa nu treaca nici luna iulie fara o vizita la urgente. Deci raportez una bucata cupil filmat pansat declarat sanatos:) Ca n-are decat dureri de crestere:)))) Si taietura se va vindeca, ne-a asigurat dr-ul:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

salutare fetele, ce faceti?
eu fac sarmalele dar pana una-alta trag o fuga pe aici ca trebuie sa caut cum se face mamaliga, adica cantitatile...insa am vrut sa va intreb ceva...al meu luca de vreo 2 zile am observat pe el cateva bubite cu lichid...vreo 3 pe picioruse, una pe fata, ieri am vazut cateva si pe spate...sa fie oare varicela? ca mai citeam eu prin iunie ca era in floare varicela prin ro, si noi cum tocmai ne-am intors, mi-a trecut prin minte ca s-ar putea sa fie varicela. insa el nu se scarpina. maine ma duc cu el la dr oricum. eu am facut prin cls.X, dar nu mai tin minte cum e...si pe unde apare mai intai, of, mai asta ne lipsea!!!
Marc ar mai avea o saptamana de gradi, apoi vacanta 3 saptamani, dar nu-l las, ca au paduchi si bas asta nu-mi trebuie!
Oti, la multi ani pt mama ta! sa fie sanatoasa!

va pup, revin mai pe seara!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Multumesc frumos fetelor!
Mie nu mi se pare mica burtica dar e lasata.

Kati din motiv de vacanta nu au venit vreo 4 copilasi (au fost doar 7 cu el) si Alex a fost putin suparat. Toti cei care au fost sunt prieteni. De la gradi nu a fost nimeni din pacate.
Si Alex face bubite de la caldura desi face 2-3 dusuri pe zi. Cand era mic era mai rau. Acum nu prea se scarpina.

Da Claudia i-am luat role. E tare incantat de ele. Dupa ce i le-am pus in picioare am zis ca anul acesta nu are nici o sansa sa stea drept cu ele. Noroc ca sunt reglabile. Copilul e incapatanat asa ca s-a chinuit pana a reusit sa se ridice singur si sa faca cativa pasi. Noi nu i-am dat nici o sansa dar ne-a demonstrat ca se poate. Din pacate va incalta rolele doar cand are timp sotul si la inceput doar prin casa. Eu nu pot sa il ajut, iar bona nu are rabdare.
Bubitele lui Luca dupa descriere s-ar putea sa fie varicela, o forma usoara. Sa ne spui ce ai aflat la dr.

Gabi cat de des ia ex-ul copiii?

Otilia “La multi ani!” si mamei tale. Ai avut cam multi sarbatoriti.

Eu nu pot sa dorm. Nu mai suport caldura. Si pitica cred ca imi face inventarul la organe.
Si ca a fie tote ok s-a trezit si Alex plangand. Spunea ca il mananca manutele si picioarele. Nu stiu ce poate fi. I s-a mai intamplat intr-o noapte cu ceva timp in urma. Trebuie sa mergem la medic.
Si mai am un of: la bloc sunt 2 caini. Unul latra ca nebunul toata noptea. Imi vine sa chem hingherii la el ca m-am saturat.
Hai ca v-am stresat destul. Merg sa citesc pe la odisee.

nico36+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

pe unde umblati? si nu da nimeni o ?
eu m-am culcat pe la 4 de dimineata si la 8.30 mi-a venit bona si m-a trezit. acum am adormit pe la 14 si m-a sunat fratele meu plecat in anglia. a insistat pana m-a trezit asa ca adio somn. sunt super obosita, ma termina caldura si nu pot sa dorm. sper ca in curand sa se raceasca.

banuiesc ca voi munciti cu drag si spor asa ca sa aveti o zi buna.
va pup

nico36+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

hop si eu la cafelutza, daca nu-i prea tirziu!
si la noi e crunt cu caldura. am deja o saptamina de cind nu mai dorm noaptea decit cite doua ore pe noapte din cauza caldurii. adorm pe la 5 si pe la 7.30 krisztina e fresh.. nu mai pot!!!!!!!!ziua nu pot dormi din nou din cauza caldurii
nico, dar ce poate sa fie cu piciorusele lui alex? se vad ceva bubitze? o fi de la caldura?am muncit azi cu sopr, ca daca tot nu puteam dormi, la 7 m-am sculat si am facut mincare pe trei zile, cit a fost un pic racorika. dupa aia, gata, cuptor nu altceva
si noi avem doi ciini in scara, unul chiar sub noi si mai trage cite un concert in toiul noptii. acum e gravidutza si urla de numa'!
claudia, ce a zis dr? e varicela intr-adevar?
gabi, iar aveti belea peste voi! mai-mai! dar ce se tot intimpla acolo la d-l ex? cam des vizitati doctorimea.. numai bine ii dormim puiutzului, sa-i treaca repede, sa se bucure in continuare de vacanta!
otilia, la multi ani mamicii tale!

ma duc ca s-a trezit robi si a inceput concertul, acusika o trezeste si pe krisztina si atunci sa vedeti duo.

va pup, sa aveti o zi buna, poate ne mai "vedem" deseara!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Salutare! am venit si eu la cafeluta de dupa-masa!!!
La noi e o vreme deprimanta, nu ploua inca dar nici mult nu mai e...cat timp am fost eu in ro cica numai vreme urata si ploi au fost aici.
Nu am fost la dr cu Luca fiindca nu i-au mai aparut bubite, am citit eu in lexiconul meu medicinal si scrie ca la varicela apar bubite mai intai pe fata si in cap, apoi se extind in celelalte parti ale corpului, iar el are numai pe picioare vreo 6, si una care abia se mai vede in dreptul ochisorului. am zis ca mai astept sa vad daca mai iese ceva, daca nu, am programare pt vineri oricum.A, si nu se scarpina.
Azi am avut ultima ora de gimnastica cu Luca, a fost al meu cu el, i-a zis aia ca merge ft bine, de parca ar umbla de 6 luni deja . eu sincer nici nu am fost multumita cu gimnastica asta, ca nu facea aia mai nimica cu el, numai se juca pe acolo.
acum astept sa se trezeasca Marc sa iesim afara pana nu vine ploaia.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

claudia, rogu-te, trimite-ne un pachet mare de ploaie si racoare ca nu se mai poate.
si eu cred ca nu e varicela daca nu au mai aparut bubitze.febra nu a facut, nu?
noi ne topim. azi cica este racoare, doar 34 grd acuma, in casa in schimb, la robi in camera sunt 32.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Fetele, va invit la mine...la racoare, frig si ploaie, si asa ramane si in urmatoarele zile...vremea asta imi aduce aminte de anul cand am venit eu in germania, toata vara numai a plouat.
Kati, nu a facut febra, acum ma chinui sa-l adorm pe tiranul asta mic, numai tipa, are o voce cat 10 la un loc, abia se mai tine pe picioare dar nu ar lua pozitie de orizontala. si daca ies din camera, e circoteca.
Anca, ce mai faci? nu mai zici nimica...esti in concediu?

Somn usor tuturor!

Claudia

Mergi la inceput