Comori de nov-dec 04 (151)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Multumesc la toata lumea de urari pt nepotica mea...

MIHA... sarcina usoara in continuare... si bb sanatos...

Cand aflati ceva de yahoo cum faceti cu pozele sa imi ziceti si mie...

ONITZA... stai linistita ca nu trebuia sa ma intampini... multumesc de ajutor..

Sanatate la toti bolnaviorii... sa le treaca repede... si tie BITS sa iti treaca repede vanataile de la masaj...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

neata si de la noi!

Adriana maine trebuie sa ne preluam camera la ora 18.

Ken mi-a facut febra toata noaptea,nici nu stiu ce sa fac sa mai plec la mare sau nu?!acum e bine ,nu are nimic dar am sa ma duc la un doctor sa vedem cauza caci mucisori nu are,de tusit nu tuseste.

Mergi la inceput

Miha felicitari pt miscari!sarcina usoara in continuare!hai ca jumatate aproape a trecut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miha, felicitari pentru fluturasi.

Ana mi-a vomat de dimineata la 5 a inceput si a avut 4 reprize de a trebuit sa pun masina la spalat la 6 dimineata. Bine ca dorm cu ea ca nu-i place sa dea afara si cand este putina voma ar vrea sa inghita , asa ca am ridicat-o de picioare si o tineam de burta.
Eu cred ca a mancat prea mult. A mancat o nectarina pe la 3, ghiveci de legume la 5 si pe la 5 jumate am venit eu si a papat iaurt de fructe ca adusesem unul. Si cand am mancat eu, mi-a furat de doua ori paharul cu iaurt simplu, a mancat si niste fulgi de porumb si seminte de dovleac. Cred ca de azi mananc pe ascuns ca ea este foarte pofticioasa degeaba este satula. Nu mai spun ca de trei ori a mai deshis frigiderul si spune "ce vrea Ana de aici" .
M-am speriat putin avand in vedere ca de abia ce am scapat de grija cu banul si pentru ca era tare alba la fata si lesinata.
Si am observat si ceva mucozitati pe acolo.
Acum a gustat ceai si putin dintr-o banana, sper sa-si revina repede.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Felis,sa-ti traiasca nepotica!
Onitza,offf..te inteleg.Numai ca ma gandesc ca si la gradi va fi la fel,si trebuie sa-i dam,nu?Stiu si eu mamici care si-au adus puiutii acasa cu capete sparte ptr.ca ingrijitoarele nu erau destul de multe si nici destul de atente.Pupici
Bits,da' cine va fi frumoasaaaaaa dupa ce trec vanataile????Cum mai e Ken?sa fie cumva un inceput de enterocolita,daca spui ca nu are simptome de raceala?
Try,concediu placut!
Miha,multe saptamani inainte cu bine!
Noi sutnem bine,acum chiar are niste zile "linistite"fata mea,parca nu mai e asa nebuna!Eu ma lupt cu serviciul,mancarea,muncitorii de la apartament...abia astept concediul.macar 1 saptamana sa ma relaxez la mare,apoi o als pe pitica la bunici...
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Bonjurica!

Miha, felicitari pentru miscarile bebeului, uite ce repede trece timpul!

Felis, sa-ti traiasca nepotica!

Bitsule, eu zic ca daca nu mai face febra sa incercati sa mergeti la mare, in cel mai rau caz o zi doua nu stati la plaja cu el. Multa sanatate si sper sa nu fie nimic pana la urma. Of, cum se intampla toate minunile astea fix cand nu trebuie.

Otilia, suntem colege de suferinta. Si Bianca a vomat ieri de dimineata , intre ora 3 si 5 de circa 20 ori.Pana la urma am dat o tura pana la Grigore Alexandrescu, i-au facut un metoclopramid (sau cum s-o scrie) injectabil si i-a trecut. Cred ca a fost de la un pepene cam rece mancat inainte de culcare ( la mai putin de juma' de ora dupa ce mancase un sandwich si lapte). Am suspectat si apa de la piscina , ca fusese dimineata la inot, dar in cazul asta nu cred ca i-ar fi trecut asa repede. Cu burta nu a avut nimic, ba chiar e constipata si a vomat numai lichid, de aia m-am speriat si m-am gandit sa nu fie vreo apendicita , ca se si cocosa de durere de burta , saracuta. Nu stiu de ce a ramas asa impresionata de faptul ca am stat cu ea cat nu s-a simtit bine (ca doar mereu stau ), sau s-o fi gandit ca am dus-o la dr si am "vindecat-o" , cert e ca ieri m-a tinut numai in declaratii de dragoste si a stat numai lipita de mine, draga de ea.

Ieri am tras chiulul de la servici ca sa o supraveghez, si, dupa ce si-a revenit, am dus-o la un loc de joaca, apoi am mers amandoua la coafor si ne-am facut frumoase (am tuns-o dar ii sta bine), a fost tare incantata ca m-am ocupat numai de ea.

Mihnea are in continuare voce de Donald Duck, dar imbunatatirea e totusi vizibila, in schimb se pare ca am luat-o si eu, imi pierd vocea (spre bucuria celor dn familie, ca nu mai pot tipa la nimeni) Cred ca o sa ma indese cu inghetata , ca sa ma tina cat mai mult, sa vedeti ce duios ma exprim, numai in soapta...

Onitza, le-as strange de gat cu draga inima pe "doamnele" de la cresa voastra!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

multumim mult fetele!

Ken e bine ,vad ca nu a mai facut febra de dimineata,pana la urma ma risc si plec asa.sper sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
multa sanatate copilutilor bolnaviori(bia,mihnea, ken.ana)sa se faca bine repejor
roserbina sa-i fie de bine tusoarea...sa ne pui poze sa i le arat lui alex
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

bits sa aveti un concediu minunat.
...si sanatate puiutilor bolnaviori. or fi enterocolite sau simple indigestii? mie mi-e teama sa le dau lebenita pt. ca nici eu nu o suport prea bine. pepene galben mai mananca putin dar nu mult...la ei merele sunt baza si caisele

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Multumim tuturor! Aime,Felis,Bits,Roxana,Otilia,Andreea...

Otilia,sanatate multa Anei. Offf draguta de ea...cat de bine o inteleg...Eu prefer sa-mi fie rau zile intregi decat sa vomit o data...

Roxana,sa va fie de bine tunsorile... Si pupici multi Biancai,sa treaca burtica. Apropo,stii ca Bianca e cap de lista in topul numelor favorite pentru bebelina? Adica,io inca mai sper ca am fata...

Andreea
,la cat mai multe zile linistite...

Bits,concediu placut! Ufff...abia astept sa plec si eu un pic in concediu....

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput