Comori de nov-dec 04 (151)
Raspunsuri - Pagina 18
mariussimiuc spune:
Helau! 
Mihaela,Ioana,Adriana...
...multumesc de complimente.
Mihaela,felicitari pentru excursia castigata.Ai vazut cat de bine se aseaza lucrurile? inveti,dai examenul,reusesti si p-aia pleci in excursie sa te odihnesti.
![]()
Otilia,ai rezolvat link-ul? Nu-mi ziceti si mie cum se muta pozele?
Miha
si Robert 
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
onitza ce bine se inteleg paulica si verishoara...si sunt niste frumuhsei amandoi...
si tie spor la invatzat
va pup pe toate
sa aveti o zi si o saptamana minunata
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
bits spune:
hello si de la noi!ne-am intors de la mare unde a fost super frumos!mie mi-a placut tare mult in Jupiter,plaja fff curata iar mancarea a fost excelenta.Ken mi-a facut figurele la masa de dimineata si din cauza asta ajungeam la plaja pe la 9 asa ca mult timp de bronzat n-am avut
.oricum fatza de cum era am o tenta mai aramie
.vanataile de pe picioare mi-au trecut asa ca m-am hotarat sa-mi termin abonamentul de la remodelarea corporala.
fetele stiti ceva de infectia cu Proteus?i-a iesit lui Ken la urocultura si pana merg la pediatru vreau sa ma informez.
paxela spune:
ne motivam absenta de 3 zile aici: poze
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
monica-elizabet spune:
bits, ma bucur ca v-ati distrat la mare...
paxelina, Doamne ce mare si frumushica este Deliutza...si ce palariutza are...m-ati omorat
se vede ca si silviu a fost in elementul lui
...
monica
si ruxi(16 dec 2004)
danette spune:
Cici, Adriana, daca si voi puteti sambata dupa-amiaza (21 iulie) sa iesiti cu copii, eu vin de sambata la Cluj. Nunta la care trebuie sa fiu e abia duminica la amiaza.
Ar fi grozav sa intalnesc 4 pui desprecopii dintr-un foc plus mamicile aferente![]()
![]()
Si unde?
V-ar conveni in parcul mare, la Chios?
roserb spune:
Neata!
Miha, arati tare bine, ai o burtica super! Ca sa muti pozele , iti dau cei de la yahoo niste optiuni, alegi unde vrei sa muti albumele, iar apoi te instiinteaza ei pe mail cand e gata transferul si poti vizualiza din nou pozele.
Onitza, Paulica e un frumos, si ce bine sa intelege cu verisoara lui!
Paxela, Bits, sa va fie de bine vacantele!Delia a crescut mare-mare si e o frumoasa,
, unde ati fost la mare?
Bitsone,eu nu stiu nimic de Proteus din pacate.
Mihaela , felicitari pentru excursia castigata, sper sa o valorificati la maxim!
Noi am avut un weekend plin de petreceri de copii, au fost astia doi epuizati de atata distractie si au dormit precum valizele. Incepand de ieri Bianca inoata si sare fara pluta, nu-si mai incape in piele de mandrie![]()
Saptamana viitoare trimitem copiii+bunicii la casa de vacanta pentru o saptamana, yupiiii!! Sper sa fie sanatosi ca sa plece, ca la cum am eu noroc...
Roxana&Co
POZE CU PITICII
ad_rianna spune:
ce dor mi s-a facut de mare cand am vazut pozele tale paxela...mi se pare ca nu mai trec odata zilele pana mergem si noi...si parca vad ca va fi ataaaat de scurt sejurul
luna viitoare pe vremea asta vom fi pe plaja la mamaia...sau in camera ca deja e tarziu si e cam cald
delia ma da gata cat e de dulce si de scumpa si...imi vine sa o mananc 
cred ca o sa mearga socrii mei sa-i aduca joi pe copii in cluj si sambata ne intoarcem la tara, dar daca e planiuficata pe 21 iulie intalnirea pot sa dau o fuga ca distanta e doar de vreo 40 km. dana in chios ar fi bine ca acolo e umbra. nu stiu daca tui stii dar in cluj s-au facut f.multe locuri de joaca cu tobogane si leagane dintr-alea frumos colorate...in chios nu sunt cred....ba da langa hotelul sport e un parc mare de joaca pt. copii doar ca sunt multi copii acolo. facem noi cumva dar eu zic ca in chios e ok pe vremea asta atat de calduroasa. sa vedem ce zice si cici
multi pupici dulci ginerelului meu frumos paul...ce cuminte sta el cu verisoara lui
...mi se pare mie onitza sau seamana fetita bine de tot cu mama ta? cum stai cu moralul? mai e putin, iti doresc multa putere de...invatat si asimilat, ca asta e cel mai important, cu ce ramai dupa invatat, nu? 
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
aime spune:

nu v-am "vazut" de-un secol
si-mi era dor de voi toate, noroc cu Miha care ma mai tine in priza "desprecopii" ca altfel...da las ca terminam noi totul si...
deci, am vazut burtica de Miha pe care o pup, din pacate tot virtual si va doresc vacanta placuta.
Am vazut-o pe micuta Delia la Costinesti (nu? ca se vedea Obeliscul
) cu familia, si pe Paulica fara frica...
Roxana, felicitari Biancai, draga, anul asta la mare probabil ca va fi numai in apa, sa exerseze ![]()
Concediul nostru va fi peste o vesnicie parca...dar pana atunci ma delectez cu pozele voastre.
Bits, sanatate multa si vrem poze...
Try voi n-ati revenit din vacanta?
In rest, noi suntem binisor, cu cam multe mofturele la bord, ptr avem si bunicii care isi aduc "aportul de alint", da' sanatate sa fie, ca restul vin de la sine.
Numai bine tuturor
aime si
Vladimir
monica-elizabet spune:
buna va pup
pe toate si pe copilashi, suntem bine...prin zona dar fara nimik nou de raportat ![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004)