Comori de nov-dec 04 (151)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felis, am vazut pozelemihaitzul nazbatios si frumos...mie nu mi se pare ca a slabit...mai dar a facut-o cu usha
iar tu esti ca o adolescentina...imi pare tare rau ca ai patit faza cu geanta...inca nu ai reusit sa recuperezi macar actele din ea?si spor la treburi

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Multumim Monica!..
acum sunt la si ma pregatesc sa ma apuc de treaba... nu prea e chef... ca am lucrat azi noapte pana la 2,20... dar... vedem noi... trebe

Despre ce mai face Mihai... Al sau tata dupa ce se trezeste baiatul mai sta in pat ceva mai mult timp (ad nu doar 10 min ). Obiceiul frecvent al lui Mihai... se joaca singurel si din cand in cand se duce la taica-su, urca in pat, il trage cu fatza la el (daca e cu spatele) il pupa, apoi se intoarce la joaca... Cam la 10 min se repeta faza... Alaltaieri in schimb... vede Cornel ca incepe sa ii aduca pe rand din dormitor jucarii... Aducea ursultul, il punea in pat langa taica-su, aducea soricelul, tot acolo... si tot asa facea drumuri dormitor sufragerie (noi dormim in sufra)... La un moment dat a vazut Cornel ca Mihai nu mai apare din dormitor... s-a intors cu fata la perete si a atzipit... cd se trezeste cu o minge direct in cap... mare si deloc moale... I-a adus copilul si mingea si i-a aruncat-o in cap... iar el buimac de somn ca tocmai atzipise, nu stia ce se intampla...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

ochi-verzi... (Miha)... imi pare rau ca nu mai dai examenul... dar pe de alta parte poate e mai bine asa... mai ales daca exista si ceva riscuri... nici nu ma gandesc ca ai fi luat sub 5, dar eu in locul tau tot asa as fi gandit... Bafta in tot ce iti propui si pupici la pui...

www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS v-am admirat in poze, sunteti niste frumosi!!!!
Nu prea mai intru pe mess in perioada asta ca mai sunt 2 sapt pana la examen, o zi sau doua au fost exceptii dar nu mai e asa mult si dupa examen, o sa stam la taclale pe mess cat dorim, si in limita timpului tau disponibil, bineintles! spor la treaba si tie, poate iti iei si tu concediu dupa ce se intoarce miresica! dar cum ar fi sa o lasi pe ea cu toate ale ei si ale tale? fa o gluma pe tema asta cu ea , cred ca ramane interzisa ...banuiesc ca invers nu s-ar putea nu? adica ea sa faca munca ta

Multa sanatate si o zi excelenta!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onitza
spor la treaba si tie, poate iti iei si tu concediu dupa ce se intoarce miresica! dar cum ar fi sa o lasi pe ea cu toate ale ei si ale tale? fa o gluma pe tema asta cu ea , cred ca ramane interzisa ...banuiesc ca invers nu s-ar putea nu? adica ea sa faca munca ta

Multa sanatate si o zi excelenta!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Hai mai puiule... ce ai cu saraca fata... cum sa faca treba mea... nici o sansa... nu e pe conta deloc...
Pupici

www.felis.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

cred ca i-ar fi picat fata sa ii fi spus in gluma, stii, ca e timpul sa inversati rolurile ...cred ca isi concediu medical!!! ca si cum ar veni MIhai acum la mine si mi-ar spune, hai pt o saptamana faci toata munca mea!!!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Felis,am vazut pozele... mihaita e un scump iar tu arati foarte bine...
Ar trebui sa-mi fac si eu timp sa mut pozele din yahoo,dar nu stiu nici cand si nici cum...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Felis,am vazut pozele... mihaita e un scump iar tu arati foarte bine...
Ar trebui sa-mi fac si eu timp sa mut pozele din yahoo,dar nu stiu nici cand si nici cum...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Multumesc... macar in aparenta arat bine... ca in realitate fizic si psihic... jalnic...

www.felis.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Felis, , v-am admirat in pozici, sunteti niste frumosi, iar tu arati tare bine, sa stii, asa ca nu mai fii asa "pesimista"!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roserb

Felis, , v-am admirat in pozici, sunteti niste frumosi, iar tu arati tare bine, sa stii, asa ca nu mai fii asa "pesimista"!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Multumesc... Asta ii ziceam si lu Miha... arat mai bine in poze decat in realitate... ca sunt fotogenica... avantaj la faza asta..
Ufff.. tocmai am terminat cu o faza tare incurcata... Aveam o situatie complicata rau care imi era mie destul de greu sa o explic in romana, daramite patronului in engleza - si ma astepta cu situatia... pana la urma m-am descurcat... a iesit bine...

Am avut o zi destul de grea azi... asa ca am intrat destul de des pe aici ca sa mai uit... sa mai am cu cine vorbi...sa mai imi schimb gandurile...

www.felis.ro

Mergi la inceput