Comori de nov-dec 04 (151)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Dana, super poze, sunteti niste frumosi si mi-ai facut o pofta de mare!

Va pup pe toate si va doresc o saptamana grozava, azi sunt in mare viteza

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Fetelor, va multumesc foarte mult de toate cuvintele frumoase si aprecierile la adresa Irisinei. Sincer, imi face mare placere.
Este si fotogenica pitica mea, iar mie imi place s-o pozez... adica am rabdare, fiindca nu-i usor cu ea... ca nu sta locului.
Au tot fotografiat-o si 'pozarii' din zona... sunt in fiecare resort cate 2-3 fotografi care fac photo profesionale. Chiar foarte reusite si de calitate.
i-au vreo 20 de poze, din care doar una am luat-o si aia a fost 7 $ (format A5)... cam scump si nu vroiau sa scada din pret oricat a incercat sotul meu sa negocieze cu ei.
Unele au fost pe o camila chiar.

Oti, am fost doar noi trei in vacantza. desi initial trebuia sa mai mergem cu o familie de prieteni. A intervenit insa ceva si nu au mai venit.
Ne-am simtit insa f. bine si asa. am mai intalnit romani si ca norocul am putut socializa. Erau clujeni si ne-am detectat rapid dupa "vorba" ardeleneasca

Adriana. Eu sincer am fost foarte incantata de Papillon Ayscha. E un loc in care m-as mai duce.
Papillon Zeugma este mai frumos si ceva mai luxos in interior, dar am inteles ca gradina de la Aysha e mult mai spectaculoasa. Si practic mai mult pe-afara stai, decat in camera si in hotelul propriu-zis.
Sora ta poate sa le vada la photo galery pe site-ul www.papillon.com.tr.
Oricare il alege nu o sa regrete.
Mai ales ca e fara copii, o sa savureze din plin totul.
efectiv nu ai timp sa te plcitisesti. Mereu sunt activitati la piscina, pe plaja, entertainerii sunt mereu in chef (doar e jobul lor sa fie asa)... coctail-uri, muzica buna, voie buna, CURATENIE... asa cum trebuie sa fie cand mergi in vacanzta.

Scriam mai sus, am intalnit 2 fam. de clujeni cu care ne-am mai petrecut timpul, oare nu era colegul tau cumva? sunt si ei in cateva poze parca...

Adriana, am citit in urma si-am vazut ca Cici ajunge in Ro prin iulie. Daca va puneti de acord sa va intalniti candva, sa-mi scrii si mie ca as merge pana la Cluj sa va vad si pe voi si pe copii.
Oricum trebuie sa merg la o nunta in Cluj la sfarsitul lunii...21 sau 22 iulie, inca nu stiu exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

dana cici zicea ca prin 11 iulie placa in romania, trebuie sa-i trimit numarul meu de telefon si sa-i cer si ei un telefon unde sa o pot gasi ca sa facem cumva. trebuie sa-i aduc si eu pe pitici in cluj pt. asta ca ei sunt tot la bunici la tara. sa stii ca m-am uitat in pozele tale dar nu i-am vazut pe prietenii mei. si ei au fost intr-un grup mai mare si parca doar o familie era cu copii.

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Pauza de la invatat sa o pup si eu pe cuscra!!!!!!!!! si sa le urez fetelor care sunt la sv, o zi buna de munca!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
noi am reusit sa racim(adica astia mici...dar parca si pe mine ma icnearca putin)au mucishori si tusesc putin doar noaptea...i-am bagat pe tratament repejor si sper sa mearga spre bine.
mihaela eu zic sa incerci, asa a mai zis o prietena de-a mea ca nu invatzase si a intrat PRIMA la facultate...bafta sa faci o alegere buna
onitza, spor la invatzat si tie, hai ca maia veti putin de tot...
va pup pe toate si pe copilashi

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA multumim de incurajari Doamne ajuta!!!
Insanatosire grabnica copiilor, dar si tie!! sper sa treaca repede! Ce nazbatii mai fac copiii????

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumim mult onitza

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Danette... ma uitam la pozele voastre si nu ma mai saturam... Ai o papusa superba... zici ca sunt poze de revista... si ce pozitii de pozat are... Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa..

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Felis, ce mai faceti voi? Ce mai face Mihaita, nu ni-l mai arati si noua in poze?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Danette, nemaipomenite poze si peisaje....si bineanteles Iris e o minune, ca de obicei.
Otilia, cum se mai simte Ana? Citeam despre ea si ma gandeam la Bianca mea....aceleasi simptome insa spre deosebire de Ana, la Bia nu s-a reglat cum trebuie nimic...a vomat intr-una si a inceput sa refuze si mancarea si lichidele....asa ca am ajuns frumusel la spital unde am stat o zi si o noapte cu ea in perfuzii si a mai pus-o pe picioare....i-a facut injectabil pe langa metoclorpamid si nu's ce antibiotic si macar nu mai vomita....acum e la regim alimentar strict, macar nu mai refuza mancarea si nici lichidele (ceai si apa) si incet incet sper sa-si revina, caci e cam slabita....
Felis..da, da....vrem poze.
Va pup pe toate....eu mai rar pe aici cu scrisul, dar cu cititul nu ratez nimic.
Oricum, in sfarsit a dat Domnul si am vandut si noi apartamentul pe care il avusesem scos la vanzare din februarie si ne-am mutat la mama...in timpul asta tragem din greu sa ridicam casuta.
O zi buna va urez!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput