Linia negra
Raspunsuri - Pagina 2
aileene spune:
Alinus daca esti bruneta trece mai greu , dar va trece nu-ti fa griji ! Ia-ti haine care sa-ti acopere burta pe timpul cand vei fii nasha
...ca sa nu se vada
.
Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri
toanca spune:
Eu am nascut in ianuarie 2006, iar linia nu a disparut nici acum in totalitate
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
liliac1 spune:
Scuzati-mi inocenta, dar ce-i linia asta?? Ca eu nu-mi amintesc sa fi avut vreo linie pe undeva...
Liliana&
Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
aileene spune:
quote:
Originally posted by liliac1
Scuzati-mi inocenta, dar ce-i linia asta?? Ca eu nu-mi amintesc sa fi avut vreo linie pe undeva...
Liliana&Andra-Maria
Draga Liliana , e o linie maronie care apare pe burta , in timpul sarcinii si se intinde de la pubis pana la buric , dar daca tu esti mai deschisa la piele , ma gandesc ca poate fi o explicatie , cu toate ca "linia negra"="linia mediana" al unei femei insarcinate apare la toate femeile (cred) fara exceptie ! Si eu am avut parte de ea , sunt satena
A se feri de soare , atentie cu AC (anticonceptionale) care ar avea tendinta de-a "fixa" aceste zone colorate in urma unei sarcini si poate sa dureze de la cateva luni (dupa nastere) la cativa ani , depinde de persoana !

amintiri
szaboali spune:
Si mie mi-a disparut dupa 6 luni.
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
Nonna76 spune:
Si eu avut si la prima sarcina si am si acum. Dar nu e obligatoriu, mama nu a vut cu toate ca a avut cinci sarcini.
De trecut sigur trece ,n-am auzit de nimeni care sa fi ramas cu ea.
Monica
35+
Andrei si Vlad
4+
liliac1 spune:
quote:
Originally posted by aileenequote:
Originally posted by liliac1
Liliana&Andra-Maria
Draga Liliana , e o linie maronie care apare pe burta , in timpul sarcinii si se intinde de la pubis pana la buric , dar daca tu esti mai deschisa la piele , ma gandesc ca poate fi o explicatie , cu toate ca "linia negra"="linia mediana" al unei femei insarcinate apare la toate femeile (cred) fara exceptie ! Si eu am avut parte de ea , sunt satena! Poate ca tu n-ai dat importanta ! N-ai constatat nici schimbarea culorii mameloanelor in timpul sarcinii ? De obicei si ele devin inchise la culoare si umflate datorita hormonilor
!
A se feri de soare , atentie cu AC (anticonceptionale) care ar avea tendinta de-a "fixa" aceste zone colorate in urma unei sarcini si poate sa dureze de la cateva luni (dupa nastere) la cativa ani , depinde de persoana !
amintiri
Gata, m-am prins cam care este, dar nu stiam ca asa se numeste. Din fericire pt mine, a trecut fff repede, adica la nicio luna dupa ce-am nascut (asta ca sa raspun on-topic). Bine, dar am si slabit f mult, cred ca asta e explicatiunea
Mameloanele intr-adevar erau inchise la culoare. Ce-am mai suferit dupa "rozisoarele" mele. Dar le-am folosit intr-un scop nobil si mi-a trecut supararea.
Va

Liliana&
Andra-MariaFii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!