Am si eu o intrebare pentru fetele care au nascut. La mine dupa 5 luni de la nastere inca nu a disparut linia negra. As vrea sa merg sa ma bronzez dar mi-e frica ca expunerea la soare ar accentua aceasta coloratie si nu ar mai trece. Ce ma sfatuiti?
Va multumesc
eu am facut plaja la doar 2 saptamani de la nastere si da era mai vizibila acea linie dar a disparut in timp, nici nu imi mai amintesc la cat timp dupa nastere a disparut... stiu exact ca la un an dupa nastere nu o mai aveam.. dar nu stiu exact cand a disparut
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Mie mi-a disparut abia dupa 9-10 luni dupa nastere, desi aparuse foarte tarziu (iar eu speram sa nu mai apara). La 6 luni am fost in Grecia la mare si s-a accentuat, insa nu cine stie ce.
Rox
29+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
fata mea are 6 luni si jumatate, iar linia e bine merci la locul ei
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
eu am nascut acum 6 luni. linia se mai vede dar foarte putin.
pana acum o luna era chiar bine vizibila
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Va multumesc fetelor de raspunsuri. Am sa incep sa merg la solar. Trebuie sa ma bronzez putin, ca saptamana viitoare sunt nasa.
Pupici
eu am nascut in noiembrie 2006 dar linia neagra deja a disparut. Cred ca usor usor dispare.
Rares
baietelul mamii
Cam la 4-5 luni. Dar nu dispare, ci se estompeaza pana nu o mai observi. Cred ca depinde si de pigment, eu am pielea alba si sunt satena-deschis
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
Pitica mea are 5 luni jumate si linia e la locul ei dar parca mai estompata. Sper sa dispara de tot, ca nu-mi place.