Ce ii enerveaza pe barbati

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

pe al meu il enerveaza cand ii adun de prin casa surubelnite,cuie si alte minuni!el le lasa peste tot, ca sa isi aminteasca de vreo priza defecta, eu le pun la loc!numai ca el nu le mai gaseste, desi ii stau sub nas!(in dulapul lui de scule.apropo,cand deschideai usa dulapului,toate cadeau pe tine si i-am facut ”curat”! a iesit nasol!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

quote:
Originally posted by LuisaTL

Hello,

Ce cred ca ii enerveaza cel mai tare..cicalelile sau batutul la cap, reprosurile ...chestii de genul asta. Trebuie avut mare grija ca asta ii indeparteaza de "cicalitoare" inconstient. Si sa te mai miri apoi...de ce ti s-a "intamplat" tocmai tie.

Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)

Da. Corect . Si eu am obiceiul sa vorbesc ca o moara stricata si sa spun si una si alta si se mai intampla sa ma apuce si-n masina si vad ca trage pe dreapta "coboara"

A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

eu am nimerit unul cu defect ca pe el il enerveaza faptul ca eu nu am chef de vorba in general si nici chef sa ne vedem la mutre prea des. Il deranjeaza in mod cumplit ca vreau spatiul meu personal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:

Hello,

Ce cred ca ii enerveaza cel mai tare..cicalelile sau batutul la cap, reprosurile ...chestii de genul asta. Trebuie avut mare grija ca asta ii indeparteaza de "cicalitoare" inconstient. Si sa te mai miri apoi...de ce ti s-a "intamplat" tocmai tie.

Subscriu! Pe langa asta credca-i enerveaza femeile smiorcaite, plangacioasele care mereu au (sau gasesc) motive sa se lamenteze. A, si nedescurcaretzele!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Liadorian, mare dreptate ai... Miorlaielile, smiorcaielile...
Sunt unele ditamai femeile pe care le vezi cum se alinta. Sunt de-a dreptul ridicole. Da' ce te faci ca pe unii barbati nu-i enerveaza chestiile astea...chiar le plac. Mie mi se face lehamite cand le vad.

Da, intr-adevar e de evitat sa te plangi mereu, sa fii vesnic nemultumita ...cred ca asta ii enerveaza pe toti. Stiu ca nu-i usor dar trebuie gasit un echilibru cu tine insati. Barbatii vor sa aiba alaturi femei puternice. Da, nu le plac tipul nedescurcaretelor, plangacioaselor. Asa ca...grija fetelor. N-or sa suporte la infinit toanele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

quote:
Originally posted by maraki

cred ca primul lucru care-i enerveaza sant cicalelile, femeile cu gura ca o moara stricata

Monica

Exact.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by maraki

cred ca primul lucru care-i enerveaza sant cicalelile, femeile cu gura ca o moara stricata

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Subscriu in totalitate!

35+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Acum se mai dau si victime, ca sunt cicaliti!

Dar trebuie sa fie lasati in plata lor daca nu au nici un fel de initiativa?Trebuie "stimultati" cumva, nu

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana31 spune:

quote:

Hello,

asta e unul dintre motivele principale!!!!

si........punctul sensibil : mama lui care si daca greseste trebuie inteleasa tot timpul ca ......."e batrana saraca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Sotului meu ii displac smiorcaielile si lamentarile...de care fac eu uz cand nu`mi convine ceva..si ma tot someaza sa renuntz la ele...
Il enerveaza ca sunt foarte colerica..si iute la manie..."iau foc" repede...sunt ca un foc de paie...asa..ca sa fie mai clar

Bineinteles....ca uraste cand ii zic"nu ma mai iubesti"...mai ales ca intr`adevar n`am un motiv pt care sa spun asta...zic si eu ca sa`l provoc cand mi se pare ca`i prea tacut...
In schimb..adora cand ma alint...si asta pt ca o fac in intimitate si nu in public...cand se poate alinta si el pe langa mine...il simt ca se relaxeaza si`is da jos masca aia de barbat responsabil si mereu incruntat

In rest..cam toate bune si frumoase...ma mai gandesc ce sa fac ca sa`l enervez si revin..ca al meu barbat e foarte calm..si cu greu reusesc sa`l enervez cu ceva!!

Antonia minunea noastra mica

Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)

Mergi la inceput