Ce ii enerveaza pe barbati
Raspunsuri - Pagina 3
madabout2003 spune:
Pe al meu in enerveaza directivele..cand ii spun eu ce, si cum, si cand sa faca
.. DAr ce sa ii fac daca de cele mai multe ori am dreptate!!
MADA
31+, cu
Emily
Noi doi+1
liadorian spune:
quote:
Originally posted by madabout2003
Pe al meu in enerveaza directivele..cand ii spun eu ce, si cum, si cand sa faca.. DAr ce sa ii fac daca de cele mai multe ori am dreptate!!
MADA31+, cu
Emily
Noi doi+1

Cred ca de fapt asta il/ii enerveaza cel mai tare: faptul ca tu ai intotdeauna dreptate!
LIA si
domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!
analessya13 spune:
Al meu e pasionat de vanatoare si de pescuit. Il enerveaza atunci cand ii spun sau il rog sa stea acasa. Aproape fiecare duminica ii este rezervata. Pentru el, faptul ca ii spun sa nu se mai duca din cand in cand, este ca o impunere, ii ingradesc libertatea.
La inceputul casatoriei, ma enervam si eu si el, acum il las sa se duca cand vrea si vad ca totul e bine. Daca vreau ceva sau daca ii spun ca duminica viitoare vreau sa mergem la mare, nu sunt probleme. Deci, se poate si cu renuntari din partea unuia.
ionella3003 spune:
hai, barbatii de pe forum, de ce nu ne spuneti direct voi ce va enerveaza
?...
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
kitzy spune:
Pe al meu il enerveaza cicalelile si cand ma leg de familia lui, de parca familia lui bibelou aurit
Noroc ca nu se intampla des.
Alt lucru pe care-l enerveaza e ca mai schimb locul lucrurilor, mai ales la bucatarie si se plange ca a cautat ceva nu stiu cat timp. Pai eu fac asta sa mai schimb ceva, sa nu mai fie monoton. In rest pot spune ca am un sot model. Mai comenteaza el asa, pe alocuri dar ii dau pace si trece![]()
ilenutza spune:
Eu nu stiu ce il enerveaza.
poate cand ma enervez eu fara motiv
Ile
37 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt. 
ingridnen spune:
devine nervos cand n-are bani de benzina si de tigari ![]()
Ingrid si Cristi 4 ani si 3 luni
kitzy spune:
Ingridnen mai bine s-ar lasa de fumat ca si-asa s-au scumpit tigarile si atunci ar avea si mai multi bani de benzina ca aia e musai![]()
Noroc ca noi nu fumam nici unul.
wonderful spune:
Cred ca-i mai enerveaza tare sa mearga cu EA la cump.,ca nu stiu ce sa raspunda la intrebarea EI'cum imi vine?'.Pe al meu il irita cand ii spun ca a cam facut burtica'nu-ti mai plac?'.Cert e ca ii/ne enerveaza pe toti tipul sufocant,pisalog si ultragelos.Aha,il mai enerveaza cand ii demonstrez ca a gresit/nu are dreptate "bine ca le stii tu pe toate"(asta=capitulare in fata logicii)