Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
madaluta spune:
quote:
nici constanta nu prea mai iese la apel...a_deju?daphna?
Salvez eu onoarea constantei...
probabil din cauza caldurilor e asa slaba activitatea pe aici...
Noi am marait toata ziua..nu avem niciun dintisor , dar de 2-3 luni tot am impresia k ii vor iesi in ziua urmatoare.
Ieri am vrut sa ma laud k a dormit dupa amiaza 4 ore legat- bine k n-am facut-o-...k azi...nici macar una...maraie continuu.daca ma joc sau ii vorbesc nu mai are nimic, e vesel, fericit..cum il ignoram putin sau plecam din camera..incepea scandalul....parca ma certa asa avea tonul vocii parca voia sa imi si spuna ce simte, numai k ii ieseau din gura de-alde bu-bu-bu, da-da -da, b-b-b...
Asta e..sper k maine sa fie o zi obisnuita, adica linistita
Somnul de azi l-a compensat prin mancare..din 2 in 2 ore i se facea foame...da foame, nu gluma...Pe langa cele 3 mese solide de cate 200-250g, a mai bagat si 3 -4 biberoane de 150 ml si un iaurt de 190 ...bineinteles k a facut kk de 3 ori in loc de o data, dar e normal k trebia sa scoata pe undeva ce baga pe gurita...
cam asta a fost ziua noastra de azi...
voua va dorim zile mult mai bune....
quote:
Mamici din Constanta poate ne vedem sa ne cunoastem
bamboleta: cu mare placere! zi-ne unde si cand si vom fi acolo!
Madalina +
![](baietel.gif)
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
asiza spune:
Laura, intrebare (probabil idioata, da'-mi asum riscul : cand ii dai cereale cu fructe, cum faci? prepari cerealele cu lapte sau apa, ma rog, conform instructiunilor de pe cutie, si apoi adaugi fructele sau pui direct praful in fructe sau sucul de fructe
...???
Alta intrebare, altadata ignorata...dar mai fac o incercare: AVOCADO e ok pentru bb??? Dar PEPENELE rosu sau galben???
Si-acum sa va povestesc despre kk de Denis ...De cand ii dau mar, are un scaun inchis de tot la culoare, spre negru, de consistenta nisipoasa mi se pare mie...E de la mar???? Voi ce parere aveti?...precizez ca are, de regula, 2 scaune/zi, iar primul e foarte colorat, asa pe straturi...mai avem putin si putem sa ne mandrim cu ROGVAIV! .... ca tot n-am intrat eu niciodata-n amanunte pe acesta tema...
...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
fatima spune:
asiza, eu i-am dat pepene galben, i-a placut si n-a avut nimik, apoi am citit ca e cam greu de digerat pt. bebei..avocado se pare ca e foarte indicat, prin alte tari chiar ca prim fruct..are foarte multe calorii si fibre.
fatima de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
asiza spune:
Multumesc mult, Fatima, pentru raspuns! ...si asteptam poze cu micuta umblareata!
Dia, ce fel de scaun de masina v-ati hotarat sa luati pentru Oana?
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
asiza cerealele le pregatesc cum scrie pe cutie (cu apa, pt ca cele care le am eu sunt cu lapte inclus), apoi adaug mere rase, pere rase sau borcanase, amestec bine bine (pt ca altfel raman pe fundul castronului cerealelele.... precizez pt ca mi-a luat 2 zile sa ma prind), apoi servim cu mare mare pofta!
avocado, pepene....... habar n-am. mie mi-a spus pediatra sa ii dau mango, dar inca nu am incercat.
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
doradora spune:
eeee, greu de raspuns la intrebarea cu pepenele. nu imi amintesc sa fi citit nimic, nici pro, nici contra. ideea e ca daca ala galben o fi greu de digerat, ala rosu nu stiu daca face concret ceva, ca pe ala cum il mananci, cum il elimini.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Ralumat spune:
Avocado nu e chestia aia verde cu gust de pamant? Untos? Daca ala e, la ce sa il combinam?
Asiza, nu cred ca e de la mere....probabil de la tipul de cereale.
Eu incerc de zor sa ma relaxez, ca doar barbatu-meu e cu baietii in oras.....aiurea. Din 5 in 5 minute, David se trezeste si plange, ca sa ma crizez si mai tare ca l-am dat cu capul de podea . Daca o tine tot asa, sparg intalnirea si ii dau traseu lui tati spre urgenta
. Deocamdata am incercat solutia Calgel. Si pe el, dar si pe mine, ca pusesem cam mult pe deget, asa ca l-am gustat. Nu credeam, dar efectul e instantaneu. Mi-a amortit limba.Maine dimineata il incerc si pe ala de la Tiss, sa vad daca e tot pe acolo. Nu de alta, dar Calgel e peste 10 lei si are 10 gr, iar Tiss, 4 lei si 20 gr.
Mi-e frica de ziua de maine. Stam la etajul 8, intr-o prapadita de garsoniera, si bate soarele toata ziua, se tot plimba de la stanga la dreapta. Azi aveam in casa 34 de grade. Maine cred ca ne mutam in cada si stam toata ziua in apa.
Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
asiza si scaunul lui Dani e mai negru de cand cu diverisifcarea, probabil de la mar, daca voi doar atat v-ati diverisificat. cat despre consistenta nisipoasa........ a nostru e orice numai nisipos nu, e mai mult pietricele!
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
adinazot spune:
Va salut fetelor!
abia mai apuc sa intru,nu mai am timp de nimic,si pe caldurile astea...atata treaba..si ceara de epilat ma enerveaza...dar totul e ok.
Imi pare rau sa citesc ca sunt atatia pui bolnaviori,le doresc sa treaca repede repede,si totul sa fie amintire!!!
Am vazut si poze ,superbe toate,toti bebelusii si mamicile la fel!!!
Nici noi nu avem nici un dintisor,se vede ceva acolo de ceva timp,dar deocandata nimic.De grasimi,ce sa zic,nu zic nimic,ca n-am ce..nici un kg in plus.
si nu mai stiu ce am vrut sa mai zic,imi amintesc eu
va pup pe toate
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=66500683113.52049724113.1182758977247&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank">Alessia luna 8
Dia1609 spune:
asiza, rogvaiv ... scaun de masina - nu am ales, asta trebuie, neaparat tb sa fie cu isofix ca altfel nu merge pe masina mea... si dintre putinele scaune serioase cu isofix am ales maxi cosi priorifix sau iseos isofix la pretul de numai 14 mil primul si 17 mil al doilea (in tm)... incercam in ungaria, sa vedem ca poate e mai ieftin... a fost o prietena la brendon si nu au deloc maxi cosi, ca nu au contract cu ei
... ma gandesc acum sa nu mergem la szeged unde mi-am propus initial.. habar n-am....
avocado e f indicat, e chiar printre primele fructe recomandate in state, in franta, etc... buna idee, nu m-am gandit, tb sa incerc si eu avocado la oana
Dia de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a