Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Ralumat spune:
Despre pepene, noua ne-a zis ca galben da, cam de la 8 luni, ca atunci se fac alea romanesti (motivatie, nu? Daca facea 8 luni in decembrie, oare nu ar fi fost voie?), insa rosu cica nu inca....e prea diuretic si solicita rinichii. Dar pe-astea mi le-a zis tanti asistenta lu'pediatra, tot aia care mi-a zis sa-i dau rosii crude cu branzica.
Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
fatima spune:
si ca tot am intrat acum, sa va povestesc o faza haioasa..pe taticul ei Eva il vede mai mult plecand, atunci cand vine el acasa ea in general doarme..sta cu ea mai mult dimineata, foarte rar dupa amiaza..el a invatat-o sa faca "pa-pa"..in seara asta, ca de obicei, eva dormea cand el a venit..a intrat usurel in dormitor sa se schimbe, dar a facut putin zgomot, ea a deschis ochisorii mari, s-a uitat la el..si asa, mai mult adormita, din patut, a inceput sa-i faca "pa"..am izbucnit amandoi in ras..abia am adormit-o la loc..deci i-a intrat copilului in cap ca el e nenea ala care mereu pleaca..
si inaca una, mai mult duioasa..evei ii e frica de masina de spalat, nu stiu cand a prins ea programul de stoarcere, cand face zgomot, si de atunci plange cand o vede..am fost zilele trecute la soacra-mea, si am vrut sa vedem daca la masina ei reactioneaza la fel..ne-am dat toti din unghiul ei vizual, fara sa-i atragem atentia, sa o remarce singurica..a vazut-o, a facut ochii mari, si..ce credeti..a zis un "ma-ma" atat de clar, ca mi s-au umplut ochii de lacrimi..fetita mea stie ca mama e acolo mereu cand are nevoie de ea..
fatima de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
Dia1609 spune:
eu de pepene am citit ca dupa 10-12 luni... dar sincer nu-mi aduc aminte unde, nici de ce, si nici de care (pepene -adica rosu sau galben)... ei, v-am lamurit beton, huh???
Dia de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
Ralumat spune:
M-am dus pe "google imagini", ca am crezut ca ccc confund eu bietul avocado. Dar nu, ala era.......si acum Idiot Question: cum se mananca avocado? Eu am primit unul de la un prieten tunisian care a murit de ras cand i-am povestit ca l-am taiat, cojit , mancat, scuipat, ca avea gust de pamant. Cica se face pasta cu usturoi sau nu stiu ce salata cu pui. Deci??? Fie-va mila de o biata taranca, cum se manaca maica avocado asta?
Si mai am una din aceeasi serie, cu bataie catre Dia: sistemul asta Isofix are o gaica si in spatele scaunului din fata? (daca intelegi ce vreau sa zic......). Care e diferenta intre "latch" si "isofix"? Ca noi avem gaica numai pe bancheta din spate si sincer mi-e cam rusine sa merg la magazin si sa le rog pe tanti sa-mi dea un scaun sa vad cum vine in masina.....
luna a sasea
Dia1609 spune:
eu cred ca maine stam in casa, la minunata temperatura de 22 grade... daca va fi mai cald ca azi, eu nu ies afara cu Oana... ce-om face in casa atata vreme, nu stiu... in seara asta am iesit afara la ora 20:30 si a urlat Oana jumate de ora din cauza caldurii si am abandonat si am intrat in casa... si mie imi venea sa urlu, era efectiv cuptor, nu puteai respira
Dia de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
Ralumat spune:
Eva faca pa-pa, si merge in picioare, si zice 'ma-ma"? felicitari mami Fatima, cred ca esti tare mandra de odor.....
Eu merg pe pagina aia de google sa vad poze cu "isofix" si "latch". Vad ca si-a facut datoria Calgelul, nu s-a mai trezit David. E clar, asta e agitatia dintilor. De maine, Camomilla scrie pe noi.
luna a sasea
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Si mai am una din aceeasi serie, cu bataie catre Dia: sistemul asta Isofix are o gaica si in spatele scaunului din fata? (daca intelegi ce vreau sa zic......). Care e diferenta intre "latch" si "isofix"? Ca noi avem gaica numai pe bancheta din spate si sincer mi-e cam rusine sa merg la magazin si sa le rog pe tanti sa-mi dea un scaun sa vad cum vine in masina.....
Raluca, mami deDavid Calin (28.11.2006)
luna a sasea
nu, are un sistem de prindere in bancheta din spate care merge cumva prin portbagaj ... dar ca sa fie mai simplu, langa el tb sa ai o eticheta pe care sa scrie isofix
![](icon_smile_big.gif)
si sa nu-ti fie rusine sa ceri scaunul ca sa-l probezi in masina, noi asa am facut, exasperati de faptul ca aveam deja un scaun care nu era bun
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
Dia
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
poze OANA
luna a-7-a
Dia1609 spune:
ralumat, avocado cu creveti si sos de usturoi e super bun, e preferatul meu ...mamaaaaa, ce-mi ploua in gura
Dia de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
fatima spune:
asiza, promit sa pun si poze in curand..
uite un site cu informatii uitile despre diversificare..http://www.wholesomebabyfood.com/
fatima de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
zice ca pt. bebei avocado e bun amestecat cu mar, para , banana sau iaurt simplu..
ralumat..e, ma rog..de mers in picioare merge doar tinuta de manute..iar "pa" nu stiu daca stie bine ce inseamna, ea doar ne imita pe noi..as vrea sa o filmez, dar nu stiu unde sa descarc filmuletele..stiti voi vreun programel?
Ralumat spune:
Tocmai mi-am promis ca planific o iesire cu fetele in curand.....ca am luat-o razna de plictiseala si m-am apucat sa citesc cartea tehnica a masinii. O concluzie rapida: si variantele noastre vor fi cele ale Diei.
Dar asta abia dupa ce am citit 3 pagini de aberatii cu "ancorele inferioare" si "ancorele superioare", "sistem de prindere direct de caroseria masinii", bla, etc.....vine o pagina cu un tabel peste care vroiam sa sar enervata. Cand colo, sub tabel era legenda, unde scria ceva cu "+ = compatibil cu scaunele Isofix". Mai dragut e ca e compatibil cu astea numai pana la grupa 3, asta cu 9-18 kg. Dupa, nu mai e. De ce oare? Mister total.......mai bine merg sa ma culc, ca acum am alta de rumegat: cat o fi reducerea la Iseos la Babyexpo in septembrie? Oare ramane sub 10 kg David pana in septembrie? Ce mama denaturata
Canicula asta cred ca imi va prinde bine, ma ambaleaza pentru cand ma voi certa cu aia la Directia de munca. Azi la posta aveam doar indemnizatia pe mai. Aia restanta, din februarie pana in mai, naiba stie pe unde o fi. Sa va mai zic ca nici alocatia pe februarie nu a venit? Cred ca ma duc cu teancul de cereri si cu distonocalmul, ca tot eu o sa ma enervez degeaba. De ce or fi asa de tampiti si nu citesc cererile alea, sa vada ca eu am vrut in cont, nu prin mandat postal?
luna a sasea