in Grecia cu autocarul

in Grecia cu autocarul | Autor: grati.ela

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor! Eu plec maine in Corfu cu autocarul...avem insa doua problemute: 1. Ozi a mea are rau de masina mica...nu stiu cum va fi cu autocarul
2. eu sunt insarcinata in 8 saptamani.
Tinand cont de cele doua coordonate, care ar fi locurile care ne-ar avantaja? M refer la pozitia in autocar...Va multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Cat mai in fata!Din cate stiu,locurile in autocar se ocupa din fata in spate in ordinea inscrierii la excursie,cu cat mai din timp,cu atat mai in fata.Cel putin asa a fost cu agentia prin care am fost noi.
Deci,poate poti sa aranjezi la agentie,expunand motivele de mai sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Si noi am fost anul trecut in grecia cu autocarul si aveam o tipa insarcinata printre pasageri. a specificat acest lucru la urcarea in autocar si i s-a dat un loc in fata. Ai mare grija sa nu stai in spate de tot ("fundul" autocarului) ca e ingrozitor de cald si nici scaunele nu se rabateaza. Tipii care au nimerit acolo au facut scandal tot drumul

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

va multumesc mult...m-a sunat organizatoarea excursiei si mi-a zis ca am locurile din fata...sper sa fie ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

gratiela, vacanta cit mai placuta, eu te astept cu impresii la intoarcere, une anume in corfu mergeti? eu plec la Barbati in august,

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

roda...blue lagoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

da stiu, sus in nord, concediu minunat!!!

M.

Mergi la inceput