sebastian baietelul din vis

sebastian baietelul din vis | Autor: principe

Link direct la acest mesaj

iata ca mai sunt 38 de minute si se implineste un an de cind baietelu care i s-a aratat mamaicii lui in vis,a transformat visul in realitate.

povestea lui sebastian incepe cu mult timp ianite sa se nasca ,adica in urma cu 5 ani, cind noi, mami si tati, nu aveam inca in plan sa avem un bb. dar intr-o noapte, eu mami, am visat ca am nascut un bb frumos,mare, cu un cap rotund si pe care l-am numit sebastian.in vis nasterea era naturala si usoara iar cind l-am luat in brate pe sebastian am avut cea mai puternica senzatie de fericire pe care am trito vreodata.m-am trezit buimaca de fericire ,visul era atit de real ,ca nu mai aveam somn ,ma invirteam prin casa si repetam odata si inca odata visul ca nu cumva sa uit vreun detaliu,asteptam sa se faca dimineata sa-i spun sotului frumosul meu vis.am adormit repetind visul in gind si cu dorinta de a continua visul ,de al vedea inca odata pe sebastian.
dimineata am povestit sotului meu visul ,dar, el nu parea parea incintat ,vroia sa mai asteptam.eu eram hotarita,il vreau pe sebastian.am telefonat la cunostinte sa-mi recomande un bun obstret ,ginecologul meu nu facea obstretitie ,si eram decisa ca cel care imi urmareste sarcina sa fie si obstret sa ma asiste la nastere.am facut programarea in citeva saptamini sa ma duc sa.mi fac toate investigatiile de rigoare.am fost programata deasemeni la un eco abdominal sa vedem ce si cum sunt organele mele.
totul bine ,se vedea normal.era sfirsitul lui ianuarie 2002. in februarie ,nu apar uritii ,desi nu credema sa fi ramas insarcinata ,ca inca ne protejam ,asteptam rezultaul analizelor,iar sotul meu cum spuneam inca nu era pregatit sa fie tata. dar surpriza ,chiar eram insarcinata ,am facut un test ,a iesit pozitiv,i-am impartasit sotului dar el doar a fost surprins cum se poate ?lucru care mi-a strins inima ,fiindca el nu era entuziasmat in aceeasi masura ca si mine.pe 26 feb am facut surpriza nepoatei mele care implinea 15 ani si i-am spus marea veste.insa noaptea la intoarcerea acsa am avut contractii puternice in uter ,am zis ca este ceva pasager.am luat un calmant am stat cu picioarele ridiacte,a trecut, am ramas in repaus pina pe 8 martie zi in care am decis cum ma simteam mai bine ,sa ies cu o prietena buna la prinz ,sa sarbatorim prima mea zi aniversara ca mama.am fost la masa ,iar dupa masa am inceput sa ma simt rau incepusem sa singerez,nu mai puteam articula nici un cuvint tremuram de teama sa nu pierd sarcina.vroiam sa ma vada obstreta mea aveam incredere ca ea putea face minuni,dar inevitabilul s-a produs,l-am pierdut pe bb .ziua de 8 martie a devenit o zii cu amintiri dureroase.
acasa cind am ajuns ,nu-mi gaseam locul ,nu puteam sa dorm si sa maninc .dormeam cite 5 min si aveam cosmar .dupa o saptamina de agonie ,obosita si extenuata sotul meu m-a dusa la clinica ,am fost introdusa pe tratament si am inceput sa ma pot odihnii.am reluat serviciul si incercam sa avem alt bb ,se lasa asteptat, nu venea .in 2004 am ramas iar insarcinata fericire mare am inceput sa scriu jurnalul meu de graviduta ,sa ma masor sa ma cintaresc ,sotul imi facea fotografii din toate partile eram amindoi in al noulea cer,am fost imediat la medic am facut primul eco la 4 saptamini ,se vedea bine .la al doilea eco vestile nu mai erau bune,nu se vedea vezicula ,era suspicios ca bb sa nu se dezvolte,am inceput sa fac un rind de examene ,am fost sa ascult alte opinii ,acelasi rezultat ,nu se dezvolta bb ,ovul anembrionat,am stat o saptamina in astepatre sa vedem ce spun examenele.tensiune ,rugaciuni ,incertitudine ,nu puteam crede ca pot trece de doua ori prin aceeasi durere,am fost iar la medic ,era vinerea mare a pastilor ,eu facu-se-m o promisiune lui dumnezeu ,ca am sa las in mina lui tot ,dar nu fac chiuretaj.obstreta a vorbit cu sotul meu ca este mai bin sa fcem chiuretaj ,placenta deja era desprinsa in mai multe locuri si in citeva zile urmam sa elimin oricum palcenta ,dar riscam complicatii ptru o alta sarcina .nu mai puteam vorbii ,vroiam sa ma opun dar nu puteam ,am ajuns pe masa de nasteri si ma simteam o mincinoasa care nu poate tine o promisiune.m-au anesteziat ,eram nedajduita si ma simteam cea mai mare pacatoasa ,in vinerea mare avortam ...vroiam sa nu ma mai trezesc.am stat in anestezie totala 4ore si 28 de minute ,inainte sa ma trezesc l-am vazut iar pe sebastian si inca o fetita, ma cautau ,alergau printr-o iarba verde si mare .m-am trezit. obstreta m-a certat prieteneste spunindu-mi ca m-am purtat rau ca un copil neascultator.dar eram atit de fericita ca-l vazuse-m iar pe sebastian ,ca eram sigura ca dumnezeu mi-a trimis acel vis sa ma asigure ca sebastian o sa ma gaseasca si eu am sa-i fiu mama.am fost citeva zile la servici si compania stiind prin ce trecusem ianinte ,m-a trimis in vacanta pentru o luna .am plecat impreuna cu sotul meu .
la sosire aveam deja rezultatele de la ex genetic ,totul era normal ,nici o anomalie ,daca ar fi fost sa fie ,as fi avut o fetita,m-am linistit gindindu-ma, nu era sebastian ,deci sebastian ma cauta.am ramas imediat iar insarcinata eram amindoi fericiti dar sotul meu era f temator,eu eram foarte sigura ca sebastian era la mine in burtica,am intrat in tratament cu hormoni,nu toleram tratamentul ,stateam ls pat.pina la aproape 4 luni ,nu stiu cu ce am trait ,de la 48 de kg am ajuns la 44 .obstreta imi spunea pritenos "prefer sa slabesti decit sa-l pierzi pe sebastian".la 4 luni s-a adeverit ca sebastian avea putica,deci era sebastian.in ianuarie 2006 am inceput sa merg la companie,ma simteam bine.din ianuarie pina iunie 19 am lucrat ,eram fericita ,vioaie sprintena ca o vrabiuta.sebastian avea 3250 g ,si eu nu ma ingrasasem decit 8 kg.la control la 36 de saptamini ,doctortia m-a avizat ca sebastian este la usa si ca sa nu-i fac surprize sa stau linistita sa ajungem pina la 38 de saptamini.bineinteles ca mergeam incontinuare la servici dar eram mai cumintica.sotzul meu vroia sa ma lege de pat ,sa.mi scoata bateria de la masina ,am mai stat o saptamina in concediu cu forta mai mult ,dar mi-a prins bine.am facut ex pelvimetric ,era asa cum imi doream ,puteam naste normal.pe 22 iunie am fost dimineata la clinica ptru ex preoperatorii,iar dupa, am fost la magazinul cochinito sa-i cumpar lui sebastian prima salopeta de blugi,m-am intors acasa ,sotul meu a plecat la servici ,eu mincasem o ciocolata si am vomat ,cind am vomat am simtit ca am facut pe mine ,am chemat obstreta ....surpriza ..."nasti ne vedem la clinica,intra la urgente"mi-am chemat sotul care abia plecase la servici si i-am zis veste cea mare,"nasc",el era inmarmurit ,era trafic mare,mi-a zis chiama ambulanta repede,a chemat toti pritenii mei sa vina .a venit repede tamara .eu ,eram f linistita ,nici o grija ,asteptam sa ajunga croitoreasa cu "fusta "care acoprea picioarele patutului.camera era aranjata,pictata,decorata,imbracamintea lui bb spalata calcata,iar eu admiram pentru ultima oara acea camera goala ,in care intrasem de atitea ori plina de sperante si-mi spuneam in sinea mea: cind am sa mai intru aici nu am sa mai fiu singura ,am sa fiu cu stapinul tau sebastian,o sa fie camera cea mai parfumata ,cu parfum de bb ,cea mai luminosa ,de chipul lui ,cea mai vesela ,de resetele lui .au venit vecinii ,au venit prietenii.eu ca o mare doamna fara emotii dadeam instructiuni,fiindca a ajuns si croitoreasa ,dar nu ma lasau sa pun fusta patului ,ca trebuia sa merg repede la clinica.asa ca m-au scos cu forta,m-au instalat in masina si pe'ici ii drumul.

la clinica ce a urmat am sa povestesc miine ,acum este 23.50 am trecut de travaliu am nascut,si sunt f obosita,ma duc sa-l tin in brate pe sebastian baietelul din vis.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Felicitari pt poveste!!! Sa fiti cu totii sanatosi, fericiti, norocosi si veseli!
Asteptam povestea nasterii!!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

si unde am ramas??
da, am a ajuns la clinica ,la urgente ,ca naste doamana io,a venit obstreta mea ,si cind m-a vazut a zis "vai fata asta de fericire nu-mi place" aveam dilatatie 2 si contractii 0,a dat niste instructiuni in dreapta stinga ,a plecat si azis ca revine.eram in urgente inca si au inceput sa apara prietenii cu copii care rasturnau clinica cu popoul in sus, si eu ma rugam la domne domne sa plece prietenii ,nu sa nasc usor ,ca-mi ziceam daca medicii stiu ca toti vandalii astia sunt prieteni cu mine sigur or sa ma lase necusuta.au plecat, uuuuuf,ce alinare.
am fost instalata in camera, linga mine era thamara prietena mea si tatal lui sebastian.thamara a luat un caiet si un pix si a inceput sa scrie cind aveam contractii ,cica.dar eu ma astepatam sa fie ceva dureri cu lacrimi ca in "sala de materniatate" programul meu preferat,dar nimic ,inca dadeam instructiuni ,sotului sa nu ma filmeza ca eram cu palarie in cap ,de pregatita ptru nastre si nu ma vedeam sexi.inainte cu o zi am fost la manichiura mi-am facuta manichiura ,iar la clinica au binevoit sa-mi steraga lacul,fiindca trebuia sa vada cica medicul daca se invinetesc unghiile ,ce trauma ,asta da trauma , nu nastrea .auzi, sa nasc fara lac pe unghii asta da crima.la clinica cereau hainutele ptru bb bagate in pungii speciale cu eticheta pentru cind era schimbul (adica prima imbracaminte ,a doua etc)si am inceput iar sa-mi gasesc de lucru ,sa le scot sa le schimb,cea care era prima imbracaminte acum era a doua si uite asa.si uite asa invirtibd eu imbracamintea parca am simtit asa ceva ,thamara repede a notat.
a venit obstreta " ce face sebastian ,iese sau stam toata noaptea??ia sa vedem??"
face un control si zice "am progresat avem dilataie 5 ,pierdere de lichid?? nimic ,trebuie sa rupem palcenta ,ce se intimplase la prinz era doar o fisura ,prin care se scurgea f putin.stiam ca asta da doare,din auzite. a cerut o "andrea" de la asistenta ,pina a venit asistenta cu andreaua m-am udat pina la git .i-ar doctorita"bravooo,asa-mi plac mie fetele care nu dau multa treaba"
eu i-am spus doctortei inainte ca vreau sa nasc far anestezie ,la crea ea mi-a raspuns, vedem ce spui in momentul contractiilor.
acum contractiile erau la 5 minute .m-au dus alaturi, in sala de nasteri ,sotul meu nu mai avea voie (politica clinicii)aveam un ceas mare in fata o masa mica alaturi cu o lampa uv deasupra ,am dedus ca este locul unde sebastian o sa fie pus.era ceasul 8 contractiile au inceput sa apara puternic ,respiram, asistentele ma tineau de mina erau fete tinere necasatorite ma intrebau multe lucruri de ce am decis sa nasc fara anestezie??eu respiram si dadeam din cap fara sa scot nici o silaba,contractiile erau din 3 in 3 minute,am cerut sa vina anesteziologa ,vroiam anestezie,ea era intr-o sala alaturata mi-a spus asistenta , trezea un pacient.ma uitam la ceas si spuneam incet ,cheamo te rog acum. a venit anesteziloga ,intr-e doua contractii m-a anesteziat ,obstreta mea era alaturi si mi-a zis "ai rezistat ,daca erai italianca era toata clinica in picioare" am inceput sa nu mai simt durere.m-a controlat ,dilatatia era 9 a zis sa mai asteptam un pic . a venit in sala toata echipa formata din: obstret ,anesteziolog ,medic secundar ,pediatru,si doi asistenti.
obstreta mea mi ia prezentat ma simteam intr-o nava spatiala cu o gramada de tripulanti si gata sa zbor.atunci mi-am zis acum este treaba serioasa prea multe personaje pentru o singura opera de arta.
obstreta a inceput sa dea iar sarcini: asistentele sa stea linga picioarele mele ,anesteziologa era cameroman pentru inceput ,peditrul intr-e atitea femei era mic nu se vedea si nu se auzea.
obstreta spune "cind eu zic sa impingi, impingi".era 9.45 ora venezuelei
a zis impinge, si am impins ,capusorul a ajuns sa se vada de la primul "impinge"dar a trebuit sa imping pina la 10.34 ajutata de anesteziologa care efectiv s-a urcat pe burta mea si facea compresie .sebastian era lat in umeri si ramase-se blocat in canal.obstreta a ceru forcepsul asistentei.si a zis inca o incercare am impins de simteam ca-mi pleznesc timpanele si am simtit o usurare deodata ,nu stiam ce s.a intimplat .am auzit toata lumea ca rasufla usurata si zice "bravoo"nu mai era nevoie de forceps. sebastian era cu capusorul in jos ,obstreta ilscutura ,nu reactiona inca ,abia dupa un timp s-a auzit un scincit slab.pediatrul l-a luat repede si s.adus cu el sub lampa ,il vedeam ,inca nu plingea ,peditrul il badijona cu pansament ii punea oxigen.stateam in coate.cred ca inima mea nu a mai batut un timp era in git aproape sa iasa,vroiam sa ma duc sa-l iau,a inceput sa scinceasca ,a venit pediatrul mi l-a arata mi l-a dat sa-l pup si a plecat cu el.a fost atit de repede ca nu ma desmeticisem.mi-au zis ca am sa-l vad mai tirziu.
doctorita a inceput sa brodeze taieturile de rigoare m-a asigurat ca am sa fiu virgina iar si ca domnul sot o sa aiba tare de furaca.
a terminat m-a pupat, m-a imbrtaist si felicitat pentru forta si mi-a zis ca sunt o super mama ,m-au dus in camera la 11.30 pm .eram moarta de foame nu mincasem nimic .sebastian era singurul bb din puericultura. ma astepta thamara si sotul meu,ei deja fusesera la puericultura si-l vazuse-ra pe sebastian era mare si frumos.avea 3250g si 52 cm,pediatrul a spus ca era deprimat,era in incubator.l-au filmat si fotografiat ,pediatrul i l-a dat tatalui in brate ptru un timp.
cind am ajuns in camera am intrebat ,unde este mincarea mea????
mincrea mea a ajuns peste 30 minute.eram instalata in pat obosita ,nemincata si vroiam sa am bb-eul linga mine. a ajuns mincarea ,nu am putut sa maninc decit citeva inghitituri . m-au anuntat ca bb o sa stea sub observatii si ca mi-l aduce ziua urmatoare.thamara si taticu au ramas cu mine peste noapte.camera avea pat ptru insotitor si inca o sofa .s-au acomodat .eu am adormit superficial ,din 30 in 30 min intra o asistenta sa verifice perfuziile ,asteptam sa se faca dimineta.era 4 ,thamara s.a trezit ,s-a dus la puericultura sa intrebe la ce ora vine bb in vizita ,au zis la 6 .au venit asistentele sa ma ajute sa merg la baie .am refuzat, baia era in camera ,am fost cu thamara m-am spalat ,m-am aranjat ptru intinirea vietii mele.la 6 si 5 s-a deschis usa de la camera, pe usa a intrat sebastian intr-un carucior de plastic transparent,imbracat ca un rege ,era roz si frumos ,dar nu semana cu cel din vis era un bb.l-am luat in brate ,ce senzatie placuta,l-am studiat si mirosit ,ac¡vea pielea mai fina decit catifeaua l-am pus la piept, nu stiam inca daca suge sau daca sta doar cu titica in gura ,am vazut laptic in gurita ,si am zis: bravooo sebastian!au inceput vizitele si telefoanele.prietenii,care din ei ajungeau in persoana ,care dadeau tel, deasemenea obstreta ,nutritionista ,pediatrul,mesagerii cu aranjamente de flori.eram deja obosita vroiam sa dorm deadevarat eram multumita ,totul se termina-se sau totul abia incepea.
cind sebastian avea cam 3 luni era figura leita a baietasului din vis.
acum sunt sigura ca am sa mai am o fetita,a aparut linga sebastian in vis.sebastian o sa aiba o surioara in curind daca doamne doamne vrea.

si am incalecat pe o sa si v-am spus povestea noastra asa!
la multi ani sebastian!

monica mami de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Asteptam fetita!

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

multam ptru urari,
immm........fetita, in curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Felicitari!
Multa sanatate, sa va aduca numai bucurii alaturi de surioara lui

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Monica, f frumoasa poveste; sa-ti traiasca Sebastian-cel prevestit!
Sunt convinsa ca va fi un baietel binecuvantat de D-zeu.
Si, abia astept si poveste surioarei

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lz_cecilia spune:

Frumoasa povestea voastra....
Sa va ajute Dumnezeu sa cresteti mari,frumosi si sanatosi...iar eu sunt convinsa ca va veni si surioara...
Ce mult mi-a placut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Frumoasa poveste.Multa sanatate si Dumnezeu sa va aiba in paza.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

astazi a fost ziua nationala a copilului in venezuela,ce placut este sa ai copii sa-i sarbatoreshti.
sebastian a adus atita fericire in vitaz noastra ca uneori imi este teama.inainte de venirea lui sebastian ma credeam fericita dar nu stiam cita fericire incape inca in sufletul meu.
sigur shi voi ginditzi la fel shi va bucurtazi de copii voshtrii.eu din tot sufletul le doresc la toate persoanele care-shi doresc puiuti,dumnezeu sa-i binecuvinteze ,ca tare frumoasa este viata de familie cind apar mugurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

O poveste absolut superba! M-a impresionat mult faptul ca ti-ai visat baiatul cu atata timp in urma, ai trecut prin atatea incercari si pana la urma il tii pe Sebastian in brate si te bucuri de el.
Astept sa ne povestesti si nasterea surioarei lui Sebastian... fetita din vis!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput