Zodiile
Raspunsuri - Pagina 4
alba spune:
quote:
Originally posted by AuraCris
Eu sunt berbec el rac
Ce parere aveti?
Apa & focul
Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
belutza spune:
eu balanta , el taur . am inteles ca nu se prea potrivesc . la inceput ne-am inteles perfect ca si acum de altfel , doar ca acum mai ies scantei.
voi ce spuneti ? mai este cineva in situatia asta ?
belutza
roxi2004 spune:
si eu sunt geamana cu el rac si este exact cum scrie la carte - adica nu este suuuper, perfect, etc, ci din contra, chiar daca descrierea mea se potriveste, a lui nu. Stiam ca asa zisa compatibilitate perfecta o gaseam alaturi de un varsator sau balanta si chiar am fost interesata sa gasesc pe cineva in zodiile acestea. Dar nu a fost chip; Mi-a dat Dumnezeu un baietel in balanta (eu am si ascendentul in balanta) si chair daca este altceva - este PERFECT !!!!
wonderful spune:
Nu stiu ce sa zic,poate o fi valabil intr-o oarecare masura.Daca ar divorta doar cei necompatibili ca semne zodiacale ar fi bine.Indiferent de semnul zodiacal caruia ii apartinem,cu totii avem bagajul nostru genetic la care se adauga multe altele:familia in care am crescut,educatia,darurile pe care le dobandim nu numai la nastere ci si cele pe care ni le dezvoltam in timp.De exemplu, daca eu ma inteleg f. bine su sotul meu si apoi constat ca zodiile noastre sunt ca 2 cutite in aceeasi teaca,la ce concluzie sa ajung?1)il las si iau altul 'compatibil';2)amandoi am trudit ca lucrurile sa curga frumos si fac ceva cu semnul zodiacal.Am intalnit exaltate care,cand cunosteau un tip,stabileau daca mai continua relatia sau nu, in functie de zodia careia ii apartinea tipul.Mi se pare aberant cel putin.
alba spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Nu stiu ce sa zic,poate o fi valabil intr-o oarecare masura.Daca ar divorta doar cei necompatibili ca semne zodiacale ar fi bine.Indiferent de semnul zodiacal caruia ii apartinem,cu totii avem bagajul nostru genetic la care se adauga multe altele:familia in care am crescut,educatia,darurile pe care le dobandim nu numai la nastere ci si cele pe care ni le dezvoltam in timp.De exemplu, daca eu ma inteleg f. bine su sotul meu si apoi constat ca zodiile noastre sunt ca 2 cutite in aceeasi teaca,la ce concluzie sa ajung?1)il las si iau altul 'compatibil';2)amandoi am trudit ca lucrurile sa curga frumos si fac ceva cu semnul zodiacal.Am intalnit exaltate care,cand cunosteau un tip,stabileau daca mai continua relatia sau nu, in functie de zodia careia ii apartinea tipul.Mi se pare aberant cel putin.
Aici ai perfecta dreptate. Mediul social si educatia primita joaca un rol f.important, indiferent de zodia in care ne nastem:-)
Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
julax spune:
quote:
Daca ar divorta doar cei necompatibili ca semne zodiacale ar fi bine.Indiferent de semnul zodiacal caruia ii apartinem,cu totii avem bagajul nostru genetic la care se adauga multe altele:familia in care am crescut,educatia,darurile pe care le dobandim nu numai la nastere ci si cele pe care ni le dezvoltam in timp.De exemplu, daca eu ma inteleg f. bine su sotul meu si apoi constat ca zodiile noastre sunt ca 2 cutite in aceeasi teaca,la ce concluzie sa ajung?1)il las si iau altul 'compatibil';2)amandoi am trudit ca lucrurile sa curga frumos si fac ceva cu semnul zodiacal.Am intalnit exaltate care,cand cunosteau un tip,stabileau daca mai continua relatia sau nu, in functie de zodia careia ii apartinea tipul.Mi se pare aberant cel putin.
La fel cred si eu.
Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
slimatei spune:
quote:
Originally posted by wonderful
si eu de aceeasi parere...ce pot zice ca eu sunt capricorn si el berbec.. asta inseamna foc pe pamant... cei drept cateodata eu da foc si eu ma aprind..dar la alte treburi...
Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
slimatei spune:
"El da foc si eu ma aprind" scuzati ca am scris aiurea ma gandeam la cum ma aprind...si pacat ca nu e langa mine...ca ar iesi scantei
Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici