Zodiile

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

www.eastrolog.ro/compatibilitati/" target="_blank">compatibilitati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by Idora

Varsator si Taur-in cazul meu s-au dovedit necompatibile (2 relatii).Asa scrie si in horoscop.

Varsator si Scorpion (stiu ca in horoscop scrie din nou necompatibilitate).E cineva in cazul asta?Cum merge relatia?

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

poze iunie

Eu sunt Scorpion si jumatatea mea e Varsator. Relatia merge minunat.

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Adevar > Autonomie > Identitate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Ma bucur pentru tine Miss Parker.S-o tineti tot asa
Bine-ar fi sa mearga si la mine la fel de bine,pana acum a fost super, au fost si ocazii mai tensionate, dar am mai lasat eu de la mine,ca altfel ieseau scantei.Nu sunt genul care sa nu riposteze dar vad c-am facut bine ca am lasat-o mai moale dar stiu ca asta n-o sa tina prea mult

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

poze iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Eu rac cu ascendent in capricorn, el peste cu ascendent in berbec, ne "balacim" amandoi in aceeasi apa , sintem impreuna de cand ne-am cunoscut, adica de vreo 16 ani (din liceu!!!), ne potrivim, ne intelegem bine si chiar daca ni se aprind beculetele din cand in cand, nu ne tine mult, trecem repede peste orice si nu ne purtam ranchiuna niciodata. Eu ca rac ma inteleg, in general, cu toate celelalte semne, pt. sunt foarte calma si pacifista si evit conflictele, dar acum ca ma transform si in capricoarna, am de gand sa sa nu mai fiu asa de "comestbila" pt. toata lumea . Iubesc pestele pt. ca e foarte diplomat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redi spune:

hai si eu : varsator cu balanta ,pare compatibil dar ies scantei !

Elise ,mama e scorpion si tata leu ,si mama a fost toata viata provider in familie ca leul e lenes cu principii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Eu spun un 'NU' hotarat. De altfel, eu nu prea cred foarte tare nici in zodii, multe asa zise caracteristici ale zodiei in care sunt eu nu le recunosc in propriul comportament.
De ce spun un nu asa hotarat... Ex-ul era scorpion, eu geamana. Am avut o relatie distructiva, toxica, tot ce poate fi mai rau. Cand l-am cunoscut pe sotzul meu si am aflat ca este tot in zodia scorpionului, m-am speriat putin, insa am facut bine ca n-am dat inapoi, pentru ca n-am cunoscut niciodata doi oameni mai diferiti, iar relatia noastra este minunata. Culmea este ca si fosta prietena a sotzului era geamana.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Se zice ca Racul si Pestii ar fi o pereche perfecta: mai mare dezamagire nu am avut in viata! El, Peste, cu capul in nori; era imposibil sa-i asigure Racului siguranta si sa-i acorde atentia de care acesta are. Apoi Racul era pre pragmatic, prea atent la detalii pentru Pestele visator.
O relatie buna am avut cu un Balanta, desi astrele imi dadeau la fel de multe sanse ca la poker (eu nu stiu decat Popa Prostul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefi289 spune:

eu
gemeni,
sotul balanta ,astrele spun ca este uniunea perfecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Stefi,chiar este !!

Eu am avut o relatie tare buna cu un Rac.Cu el m-am inteles cel mai bine.Eu Balanta fiind cu ascendent in Rac.Poate ascendentul a cantarit mult la uniunea asta.
Cu Pestii,a fost jale dintotdeauna.Am avut relatii cu 2 pesti ...si au fost identice !! Pana si gesturile si cuvintele erau identice! Pesti nu mai vreauuuuu !
Cu Geamanul m-am inteles...dar nu a fost sa fie ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

Eu sunt (d)rac iar caracteristicile zodiei mi se potrivesc foarte bine.Sotul insa este berbec iar intre noi compatibilitatea este foarte redusa

Am plecat sa-mi fac bagajul si.... am plecat in lume!

Mergi la inceput